Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wy tez uwazacie ze ludzie z tatuazami sa chorzy psychicznie

Polecane posty

Gość gość

Sa agresywni okaleczaja sie i powinny sie leczyc?

Gość gość
nie. A jeśli ty tak uważasz, to sama powinnaś się leczyć.

Gość gość
Ale tak tez uwazaja psycholodzy

Gość gość
Chory to jest autor zakladajacy ten post. Jak tatuaz moze swiadczyc o chorobie.. Moj dziadek sw pamieci mial jeden tatuaz byl zlotym czlowiekiem dbal o rodzine. Ten Co wstawil ten post niech sie smazy w piekle

>>>wy tez uwazacie ze ludzie z tatuazami sa chorzy psychicznie<<< Nie lubię tatuaży, ale uważam, że to tylko ludzka fanaberia, a nie psychiczna choroba. Bliżej do psychicznej choroby, ma autor tematu, który chce wszystkim narzucić, własny sposób myślenia i postrzegania świata :(.

Gość gość
Keller ty pedale! Nie projektuj swojego egoizmu na mnie. Tatuaze swiadcza o zaburzeniach osobowosci to oficjalne stanowisko psychologow

Gość gość
A jak się nazywa zaburzenie, przez które osoba zakłada codziennie te same tematy?

Gość gość
A jak nazywa sie zaburzenie w ktorym czlowiek kazdego dnia idzie do pracy? Nie wymyslaj mi chorob psychicznych...

>>>Keller ty ...! Nie projektuj swojego egoizmu na mnie.<<< To, że widzisz we mnie jakiegoś Kellera świadczy dobitnie, o Twojej CHOROBIE PSYCHICZNEJ. x >>>Tatuaze swiadcza o zaburzeniach osobowosci to oficjalne stanowisko psychologow<<< Takie są efekty, gdy MATOŁ przeczyta coś, czego zrozumieć nie potrafi :(. Wróć do komiksów i kroniki sportowej :D.

Gość gość
tak- sa chorzy psychicznie, maja tendencje do jedzenia piasku, a wlosy zazwyczaj rosna im do srodka...

>>>A jak nazywa sie zaburzenie w ktorym czlowiek kazdego dnia idzie do pracy?<<< Nazywa się zarabianiem na życie :). x To, że tego nie rozumiesz NIEROBIE, świadczy o Twojej CHOROBIE. x >>>Nie wymyslaj mi chorob psychicznych...<<< Nikt nie wymyśla :). My tylko diagnozujemy, prosty przypadek ZABURZONEGO KRETYNA :D :D :D.

Gość gość
Keller ty prdale! Swojego bezrobocia tez na mnie nie projektuj

Gość gość
Nie mam tatuazy lecz duzo osob z mojej rodziny ma i przyjaciele. Ja od czasu wypadku mysle nad zakryciem blizny tatuazem bo laser w pełni blizn nie usunie. Czyli jak bede chciala zakryc blizne i zrobie sobie tatuaz to zaczne miec chorobe psychiczna. Ciekawe.. Autor to idiota

Gość gość
Nie zaczniesz miec ty juz ja masz bo nienawidzisz wlasnego ciala wiec je "upiekrzasz"

>>>Nie zaczniesz miec ty juz ja masz bo nienawidzisz wlasnego ciala wiec je "upiekrzasz"<<< A gdzie Ty CHORY PSYCHICZNIE DEBILU :D dostrzegasz tutaj, nienawiść do własnego ciała? Człowiek, który wszędzie widzi TYLKO TO, co zobaczyć chce, jest właśnie CHORY PSYCHICZNIE :(.

Gość gość
Misio1 ma racje nigdzie nie napisalam ze nienawidze własnego ciala tylko ze nie podobaja mi sie blizny które mozna okryc w jakis ladny wzorek bo to nie sa spore blizny. Bardziej estetycznie bedzie wygladac i tyle :)