Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten myślący 4798

Będę chodził do prostytutek. Normalnych kobiet nie chcę.

Polecane posty

Gość Ten myślący 4798

Nie zależy mi chyba powoli na kobiecie, chodzi o taki związek. Tylko o seks, taki typowy, ostry. Prostytutki to będą moje jedyne kobiety. Kocham je! Do związku żadna się nie nadaje.

Gość gość
Trafiasz na złe kobiety które nie potrafią cie zaspokoic

Gość gość
Ja w ogóle nie trafiam, bo nikogo nie miałem. A pierwszy seks z dziwką to będzie coś. A normalnych kobiet raczej nie chcę, bo to często przechodzony towar.

Gość gość
Przechodzony towar?a prostytutka to niby nie?

Gość gość
nei dziewice mozna porownac do prostytutki

Gość gość
Ale normalna kobieta jest przechodzona, mam na myśli związki. Nie chcę takich kobiet w swoim życiu. A prostytutka ma tylko klientów, ona podchodzi do nich dosyć na luzie, a normalna kobieta myśli o swoich byłych. To ich różni, dlatego prostytutki są lepsze od takich kobiet.

Gość gość
Jaka znowu przechodzona? dajmy na to kobieta miała przed Tobą jednego faceta ale nie wyszło. I co taka też jest przechodzona już? A nawet jak sobie weźmiesz dziewicę ale ją rozdziewiczysz to już nie będziesz nią zainteresowany ?

Gość gość
Zależy ile z nim by była. Jeśli załóżmy rok, to jeszcze ok, ale jak by była z nim dłużej związana to nie ma szans.

Gość gość
masz kompleks,że zostaniesz uznany za gorszego,to stąd się bierze ,dla tej dla Ciebie będziesz najlepszy nie martw się

Gość gość
Ja mam jak on;)

Gość gość
masakra...ty myślisz że taka d***** nie będzie cie porównywać do tych niby klientów?? haha to by musiała być robotem....nie da się seksu uprawiac automatycznie bo by wtedy ich nie potrafiła zadowolić i by się nie nadawala do tego by to robić....każda kobieta KAŻDA w seks wkłada całe swoje serce...bo kobiety choć udają że niby im to wszystko ,,lata" to jednak są wrażliwe i bardziej rozpamietuja takie rzeczy....kobieta nie potrafi odłączyć seksu od uczuć...bo seks zawsze równy jest z tym że coś czuje...tymbardziej jeśli przychodzi do niej klient ten sam po parę razy...a nie będzie ci mówić o porównaniach bo się będzie bac że już takiego naiwnego nie znajdzie co by ją chciał dymac...bo normalnie myślący faceci brzydza się prostytutek... i też z tym porównywaniem do byłych u dziewczyn przesadzasz ..ja mialam dwoch chłopaków i z byłam po kilka lat i z nimi żadnego do żadnego nie porównywałam nigdy bo i po co...jak mialam nowego to nie myślałam o byłym...bo kochalam nowego a kochanie kogoś ma to do siebie że wtedy nawet najgorszy kochanek w łóżku wydaje nam się tym jedynym superowym, najlepszym...bo tak działa zakochanie....ty myślisz że dziewczyny nic innego nie robią tylko myślą a ten były mój to był lepszy w łóżku od tego obecnego...hehe jesteś w ogromnym błędzie ...nigdy tak nie pomyślalam nawet zawsze dla mnie był ten najlepszy w którym byłam zakochana...i nie ma takiej opcji bym miała porównywać..bo jakby tak było to by znaczyło że tego obecnego nie kocham i nie jestem w nim zakochana i zamiast porównywać to bym poprostu z nim nie była tylko szukała takiego w którym się zakocham...proste...

Gość gość
Nie ważne. Ważne że z nimi byłaś. A ja chcę kogoś podobnego do mnie. Tylko taką osobę potrafiłbym zaakceptować.