Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hipnosencja mp3 na odchudzanie HIPNOZA NA ODCHUDZANIE opinie

Polecane posty

Gość gość
Lol "gość" widzę że ktoś ci nieźle posmarował, piszesz sam ze sobą, a ludzie wierzą

Gość gość
Od miesiąca jestem na hipnosencji i pierwsze efekty w odchudzaniu są. Spodziewałam się, że będzie jeszcze mocniej i że jeszcze bardziej mnie to jakoś tak nakręci, ale chyba lepiej jak jest wolno, ale skutecznie, niż tak jak wcześniej, że chudłam po 10 kilo w 2 tygodnie, a później za miesiąc znów to samo.

Gość gość
Ja zrobiłam przelew ponad tydzień temu i nadal nie otrzymałam nagrań na maila. Zero kontaktu. Sprawę zgłaszam na policję.

Gość lullik
Działa :)

Gość gość23232
@gość Ja napisalam do nich na FB. Odpowiedzieli od razu. Pliki przyszly na maila ale do folderu SPAM. Trzeba sprawdzic a jak nie to napisac na FB.

Gość Mistrz

Ale gowno. Same trolle wciskające kit...

kazdy jest inny, nagrania z hipnozą, które są dla wszystkich są jak obiad dla wszystkich: jeden zje i będzie zadowolony, drugi dostanie sraczki a trzeci może umrzeć jak bedzie na coś uczulony. 

Hipnoza jest zajebista ale uważaj kto ci je robi. Jeśli będzie to doświadczony psychoterapeuta, który rozumie hipnoze to Ok ale jeśli będzie to coach albo osoba po weekendowym kursie prowadzonym przez klauna biegającego po ulicy i uprawiającego hipnozę cyrkową to nie licz na uzdrowienie a na cyrk.