Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lomi24

Mamy na STYCZEŃ 2016

Polecane posty

Gość mamaniecierpliwa
dziewczyny ja odpadam, właśnie dostałam @ :( Paul_00 dziwny, metaliczny posmak miałam od kilku dni :P Powodzenia kobitki!

Mamaniecierpliwa bardzo szybko dostałas @ bo pisałaś ze masz na 17 maja. ..

Gość aga190193
Właśnie miałaś 17 maja mieć?? Paul a u Ciebie jak?

Aga u mnie dziś spokój. Ale podczas korzystania z toalety wydał się ze mnie śluz leciał jakbym kran odkrecila i to wszystko teraz sucho. Nie wiem co jest . Cały czas myślę że tak @ nadejdzie i nie chce robić testu. ..

Gość Umina888
Mamaniecierpliwa 2,5 tyg przed terminem? Bardzo szybko dostałaś @ ale może to przez któryś z leków które bierzesz? Dziewczyny polecam wam stronę mamazone :-) są tam filmiki przebiegu ciąży tydzień po tygodniu :-) mi ta strona towarzyszyła przez cała ciąże, bo mogłam widzieć co w danym tygodniu bedzie sie działo z moim maleństwem :-) Ale filmiki na telefonie chyba sie nie otworzą wiec musicie oglądać na laptopie :-) Tutaj link http://www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy.aspx Polecam tez staraczka bo jest tez pokazany czas zanim zobaczymy te II kreski na teście. Fajnie pokazane jest cały przebieg zapłodnienia oraz dlaczego czasem podczas implantacji pojawia sie krwawienie mylone z @ Zobaczcie sobie :-) Polecam

Gość Umina888
Tam po prawej są tygodnie ciąży, jak kliknięcie na ten który Was interesuje to wyświetli sie co w tym tygodniu bedzie sie działo :-) Genialna sprawa :-) Paula podziwiam, ze jeszcze nie testujesz. Ja bym co drugi dzień to robiła ;-)

Gość Umina888
To jeszcze mała podpowiedź dla mamusiek które robią Bete. Jak byłam w ciąży z synkiem to dość popularny był artykuł mówiący o tym , ze na podstawie bety można określić płeć dziecka. Teraz nie mogę go odszukać, ale jak kogoś to interesuje to może więcej poszperać. Pamietam, ze duży przyrost to prawdopodobieństwo dziewczynki, a mniejszy chłopca. ;-)

Gość aga190193
Umina znam ta stronę :-) tez z niej korzystałam w ciąży z synkiem :-) i wielu innych podobnych

Umina nie testuje bo szkoda mi kasy na te testy poczekam do poniedziałku :)

Gość aga190193
Hehe Paul w sumie racja :-P juz dużo nie zostało, choć mi się dłuży

Już mnie kusi aby zrobić jutro czy też w niedziele :) bo jak wyjdzie negatywny to przygotuje się na poniedziałek na betę a tak to w poniedziałek z moim lenistwem nie będzie mi się chciało nic zrobić w tym kierunku ; D

Gość gość
Lenistwo? Ludzie, masz podejrzenie ciąży i sprawdzc ci się nie chce czy jesteś w niej czy nie? To jaka z ciebie matka będzie. 'Nie zmienię dziecku pieluchy bo mi się nie chce. '? Tak to jest jak w ciążę zajdzie emocjonalne dziecko. Zero odpowiedzialności. Porażka i tyle w temacie.

Gość tysiaczeek
bez przesady, niech robi co chce... jej brzuch to jej sprawa... zrobi test kiedy będzie miała ochotę. ja miałam termin okresu na 29 kwietnia ale jeszcze go nie ma, test robiłam wczoraj i był negatywny więc czekam na rozwiązanie sytuacji :P

Gość tysiaczeek
jednak małpa do mnie przed paroma minutami przyszła. ja odpadam a wam życzę powodzenia :)

Gość nie wtracaj się tam gdzie nie masz :) Nie mam 100m do miasta aby iść sobie kiedy mi się za chce na betę. Czy na co kolwiek. Chodziło mi o to ze musze się przygotować psychicznie na rower którym nie jeżdżę na codzień i jestem leniem co w tej sprawie. Zrobię test najpierw i wtedy zdecyduje co uczynię a tobie nic do tego.

Tysiaczek powodzenia w przyszłym cyklu starań. :)

Gość gość
Dziewczyno może lepiej zrób ten test. W porównaniu do tego ile wydasz na dziecko to i tak to bedzie jedna z najtańszych rzeczy.

" Dziewczyno " robiłam juz testy które wyszły negatywnie wiec czekam jeszcze trochę . I jak wchodzisz tu i czytasz posty z ostatniej strony i g****o wiesz to się nie wp*****laj.

Ps. Nie będę liczyć na karteczce ile już wydałam na dziecko i w zaden sposób nie będę tego robić :)

Gość miłygośćpozdrawia
Wiesz Paul.. od gości przeczytalas to co inni chcieli ci powiedzieć. Poza tym owszem może robić co chce ale nie na forum publicznym. Siedźi i pie*li w kolko co to ona zrobi w poniedziałek. Mógłby ja ten narzeczony zawieźć ale pewnie nawet samochodu nie maja nie wspominając o prawie jazdy. Jak taka niedorajda życiowa chce dziecko wychować? Poza tym jakim prawem na to forum wchodzą laski które jeszcze nie wiedzą czy są w ciąży? ten temat jest dla dziewczyn które juz maja pewność że urodza w styczniu 2016.

Gość tysiaczeek
Ten temat jest dla osób które na nim piszą :)

Gość Mamaniecierpliwa
Dziewczyny podałam 17 maja jako termin @ bo ostatnie 3 cykle miałam 45 dniowe i myślałam ze powoli sie to reguluje ale jak widać nie. Staranie na razie odkładam na koniec roku, teraz skupię się na zdrowiu i innych życiowych projektach. Powodzenia dla Was!

Są tu dziewczyny które myślały ze się udało ale jednak nie i nikt im nie mówi ze maja stąd wyjść bo się już do nich nie zaliczają . Samochód jest nie jeden prawo jazdy także tylko ze każdy tu pracuje i autem do pracy dojeżdża . Praca tez jest ważna bo przecież trzeba mieć za co wychować dziecko. Moja sprawa co z tym zrobię , a ty się nie wp*****laj. Jakby jakąś dziewczyna chciała mi to powiedzieć to by powiedziała ale tego nie zrobiła ale jeżeli to jakiś problem co tu pisze to spoko nie będę już pisać. A ty tu jesteś pierwszy raz i nie wiem co sobie wyobrażasz. Matka po przejściach ?

Tysiaczek zgadza się ale sama widzisz jak atakują ;/ Po co mam robić codziennie testy ? I aby wyszły negatywne . Robiłam w wtorek był negatywny to sobie poczekam i zrobię gdy dni od @ będą pewniejsze ze jednak nie przyjdzie i to jest to. I zrobię to lada dzień. Jeżeli jakieś dziewczynie nie pasuje ze pisze co chwile co "zrobię w poniedziałek " to niech powie wszystko przyjmę na klatę :) ale denerwuje mnie takie gadanie osoby która wejdzie przeczyta parę stron i od razu najmadrzejsza i każdego jedzie równo.

Ah i nie życzę sobie nazywania mojej osoby niedorajdy życiowej bo nią nie jestem. Mam wszystko czego chce i na nic nie narzekam nawet pracować nie musze bo stać nas na wszystko czego chce wiec takie uwagi zachowaj dla siebie.

Gość gość
Paul juz nie będziemy cię denerwować bo jeszcze potem powiesz ze przez nas test wyszedł negatywny. :D łatwo cie wyprowadzić z równowagi. Przeżywasz tak forum jakby od niego miało życie zależeć. :D

Łatwo wyprowadzić z rownowagi? Mnie wyprowadziły się ze tak piszecie i ocenianie nie znając osoby i sytuacji.Uwielbiam wszechwiedzący ch. Dopóki nie planu nic się nie dzieje to nie musi na czas robić testów, to jej sprawa . Poza tym nijak ma się to do oceniania czy będzie dobra matka czy nie.

Nie dość ze z nerwów to jeszcze na telefonie i taki miszmasz wyszedł.

Takich ludzi jest sporo oceniają nie znając . Zrobię test jak będę wiedziała że jest sens ze jednak coś juz może wyjść. Nie będę codziennie testować bo po co