Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda o Korwinie i manipulacji mediów

Polecane posty

Gość gość

youtube.com/watch?v=rUG6VhOw4rI#t=410 Warto oglądnąć.

Gość gość
nie wchodze na jutube bo tam sa same glupoty i sie tylko denerwuje

Gość gość
On frajer z ex żona ma 6 dzieci z nową siksa 29l ma dwujke dzieci ,a reklamuje się z ex żona udaje dobrego męża a z kochanka żyje, dno obludne z niego!!! Ktoś kto zdradził swoją żonę która kochał.Nie jest wart zaufania !!!!!

Gość gość
A co ma jego życie prywatne do jego działań w polityce? Jakoś nie przeszkadza ci fakt, że syn Tuska siedział w radzie nadzorczej Amber Gold i nie był nawet przesłuchiwany w prokuraturze? A jego córeczka która prowadzi jakiś mało popularny blog o gaciach ze świata kupiła mieszkanie za 0,5 mln zł i auto za 200 000??? Skąd miała na to pieniądze? Udajesz, że tego nie wiesz czy masz klapy na oczach? Ja na Korwina zagłosuję bo jako jedyny zdecydowanie opowiada się za karą śmierci. Nie może być tak, że jakiś stuknięty pedofil gwałci kilkuletnią dziewczynkę i zabija ją z premedytacją. A potem w sądzie śmieje się prosto w twarz matce, bo dostał śmieszny wyrok. Tą patologię trzeba likwidować, a nie utrzymywać z naszych ciężko zarobionych pieniędzy.

Gość gość
Jeżeli komuś nie pasuje Korwin niech zagłosuje na Kukiza. Byleby NIE na Komorowskiego! Nie siedżciew w domach podczas wyborów, być może to ostatnia szansa żeby uratować ten kraj przeżarty rakiem okrągłostołowym.

Gość gość
A ja nie wchodzę na Facebooka bo to g.wno to strata czasu i mam gdzieś wirtualnych ,,znajomych'' i ich lajki. Wolę prawdziwych.

Gość gość
Ten twój cymbał od wibratorów już miał szansę wykazać się w sejmie, a jedyne o co zawzięcie walczył to żeby zdjąć krżyż z sali sejmu i o swoją pensję poselską. Nawet Kościół zaczął przepraszać przed wyborami bo wie, że jego dni już są policzone.

Gość gość
jestem za dożywociem dla pedofili

Gość gość
syn Tuska w radzie nadzorczej Amber gold???? Skąd ty takie głupoty bierzesz??? Przeciez wiesz, ze za falszywe oszczerstwa mozna w sądzie wyladowac

Gość gość
rmf24.pl/raport-ambergold/tusk/news-michal-tusk-nie-odpowie-za-ujawnienie-informacji-handlowych,nId,938071 Jeszcze jakieś pytania platformerski przygłupie?

Gość KrzysiekPomorze
Ja również zagłosuję na Korwina, wie jak zlikwidować podatek dochodowy, dzięki czemu pracodawca będzie mógł zatrudnić nowego pracownika i obniżyć cenę produktu co przyczyni się bezpośrednio do obniżenia bezrobocia. Logika mówi sama za siebie.