Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DoskonałaZawsze

Panie niepracujące, macie tak samo? Czy przesadzam? Porządki domowe w tygodniu.

Polecane posty

FAJNIE JEST dziś Nie planuję dzieci, mimo, że mam już prawie 30stkę. Nie mam i nie miałam instynktu macierzyńskiego. Podjęliśmy z partnerem decyzję o nieposiadaniu dzieci. Ktoś może teraz napisać, że może odczuwam pustkę w życiu bo nie spełniam się w macierzyństwie - otóż nie. Lubię mieć czas dla siebie i kiedy wreszcie skończę wszystko co zaplanowałam, najchętniej siadam z kawą i książką na kanapie i nie robię nic albo poświęcam czas mężowi.

Gość gość
jeśli sprzątasz bo to libisz, bo to twoje "hobby" to ok. Ale jeśli to jakaś mania czystości to już niepokojące. Perfekcjonizm nie prowadzi do niczego dobrego. To, że chcesz czuć się lepsza od innych dziwne jakieś. Masz jakieś kompleksy czy zaburzenia?

Gość gość
Ja pracuje na pełny etat, wychodze o 8 wracam o 19 i tez ciagle sprzatam :| ciagle burdel wtf

gość dziś Tak. Sprzątanie rzeczywiście mnie uspokaja. Lubię później spojrzeć na wysprzątany pokój czy szafkę i czuję się z tym dobrze. Jednak są chwile, kiedy myślę tylko o tym czego nie zrobiłam, co jest jeszcze do zrobienia a ja np. siedzę i czytam książkę czy piję kawę/herbatę zamiast wziąć i to zrobić. To jest niepokojące i mimo wszystko chciałabym mieć do tego normalne podejście.

Gość gość
a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? Z kilometra wyczuję zapach twojej cipy yeah bitch madafuck

Gość gość
a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? Z kilometra wyczuję zapach twojej cipy yeah bitch madafuck Jesteś Hitlerem XXI wieku

Gość gośćgoscgosx
To ja od pełnego etatu. Jak gdzies wychodze albo robie cos innego w niesprzatnietym domu to sie nie zrelaksuje, w*****a mnie to :/// aa i jeszcze najpierw dom czyszcze a na koncu siebie wiec jak wychodze gdzies to jestem.padnieta na ryj albo klade sie spac i pd nowa "cudowny" dzień sie.zaczyna, a dzien "wolny" jest mniej wolny niz reszta

Gość gość
a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? Z kilometra wyczuję zapach twojej cipy yeah bitch madafuck Jesteś Hitlerem XXI wieku

Gość gość
a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? a cipę ile razy w roku myjesz? Z kilometra wyczuję zapach twojej cipy yeah bitch madafuck Jesteś Hitlerem XXI wieku To jest łapa brodaczy dziwko pokaz cipę Wkręć żarówke cipą