Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie byście woleli wyjechac na 2 miesiące do pracy?

Polecane posty

Gość gość

Na 2 miesiące bo studiuję tu w Polsce. Mam być może 2 miejsca do wyboru ( bo tam mam jakiś ewentualny punkt zaczepienia), albo w Niemczech, praca w fabryce, małe miasto, ale trochę lepiej płatna, albo Barcelona sprzątanie hotelu (płatna gorzej o 1 Euro za godzine)? Właściwie nie brakuje mi pieniędzy, ale chciałabym coś zarobic dla własnej satysfakcji i tu się pojawia problem bo w Niemczech bym więcej zarobiła, a do Hiszpanii zwłaszcza Barcelony bym chętniej pojechała

Gość gość
no właśnie, rozsądek mi podpowiada, że Niemcy lepsze, ale ciagnie mnie też do tej Barcelony bo takie fajne miasto :/ no i praca w hotelu sie wydaje ciekawsza choc pewnie cięzko jest byc pokojówką tam... Nie wiem co robić... Z drugiej strony faktycznie w przyszłości może mogłabym znaleźć sobie jakis punkt zaczepienia w Niemczech gdybym chciała wyjechac na stałe

Gość gość
Jak tak bardzo nie brakuje Ci kasy to ja bym wybrała Barcelone bo uwielbiam duże miasta, a raz się żyje :)

Gość gość
Zarób w Niemczech, a do Barcelony pojedź jako turystka. Praca w hotelu jest cięzka, a ludzi rózni, czasem chamscy. Wolalabym do Niemiec, ich ordnung mi się bardziej w pracy podoba, niz hiszpańska maniana...

Gość gość
Tak bez języka cie chcą na pokojówkę ? To dziwne

Gość gość
Barcelona :) Kocham to miasto, kocham ten kraj, na emeryture tam sie przeniose :)