Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kettka

Czy kazdy facet klamie w drobnych sprawach?

Polecane posty

Gość kettka

Wczoraj przypadkiem znalazlam mandat, ktory moj narzeczony dostal pare dni temu, ale jakos nie powiedzial mi o tym fakcie i pewnie gdyby nie przypadek w ogole nie dowiedzialabym sie o tym. Spytalam dlaczego sie nie przyznal ani o tym nie wspomnial, ale zaczal cos krecic i nie potrafil udzielic konkretnej odpowiedzi. Mysle, ze zrobil to dla swietego spokoju, bo pewnie myslal, ze bede narzekac albo sie zezloszcze. Niestety zdarza sie, ze nie mowi mi o jakis drobiazgach, zataja prawde jak w przypadku tego mandatu i klamie tylko po to, zeby miec swiety spokoj bo obawia sie mojej reakcji. Zastanawiam sie czy tak jest, ze kazdy mezczyzna klamie w drobnych sprawach i po prostu przymknac na to oko, czy jest to cos co powinno mi dac do myslenia, bo jest to uciazliwe i tak naprawde nie wiem jak mam komus ufac w powaznych sprawach skoro bez mrugniecia okiem klamie w sprawie nieistotnych drobiazgow?

Gość whitechocolatesorbet
niestety kazdy facet to klamliwy szczur ktory bedzie krecil szczegolnie w najmniej istotnych sprawach