Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inwentura26

Nie chcę być stara czyli jak uciec z 10letniego związku..

Polecane posty

Gość gość
i facet jest sam, mieszka w pustym domu a ona go olała po tym wszytskim. Przeciez to sie można załamać jednym słowem.

Gość Inwentura26
Wiem, że nie mogę teraz już nic zrobić.. Spróbuję jakoś posklejać to co jest i żyć dalej. Kusi mnie tylko ta wizja jeszcze 2 miesięcy samej. Wiem, że to okropne ale chyba spróbuję to wykorzystać

Gość gość
Inwentura26 dziś Może źle się wyraziłam. Chodzi mi o poznawanie facetów. On jest moim pierwszym i jedynym. Chciałabym poczuć, że jeszcze się podobam innym, chciałabym poflirtować itp X No i wyszlo szydlo z worka. Twoj partner Ci najzwyczajniej w swiecie przeszkadza w puszczaniu sie. Teraz musisz siegnac w najskrytsze zakamarki swojej pamieci, aby przywolac same negatywne emocje z nim zwiazane. Przeciez musisz w jakis sposob usprawiedliwic przyszle puszczanie sie. No coz. Jak swedzenie c**y dopadnie, to nie ma ratunku. Trzeba sie puscic.

Gość Inwentura26
Mam 26 lat i 1 partnera seksualnego. Uważasz, że jestem puszczalska? Przez 10 lat nawet nie spojrzałam na nikogo innego. To dziwne, że chcę jeszcze coś przezyć? Jak facet nie dostaje seksu to oczywiste, że zdradza. Jak kobieta nie dostaje niczego od faceta to zaczyna się puszczać. Jakie to proste

Gość gość
Inwentura26 dziś Wiem, że nie mogę teraz już nic zrobić.. Spróbuję jakoś posklejać to co jest i żyć dalej. Kusi mnie tylko ta wizja jeszcze 2 miesięcy samej. Wiem, że to okropne ale chyba spróbuję to wykorzystać X LOL. Kobiety nie nadaja sie jednak do budowania trwalych zwiazkow. W malej miejscowosci takie akcje wychodza zawsze na swiatlo dzienne. Juz widze oczami wyobrazni mine rodzicow na wiesc o tym, ze coreczke posuwalo 4 chlopa w krzakach, bo ona chciala wykorzystac nieobecnosc swojego partnera. Dno i piec metrow mulu.

Gość gość
Standard, tak to juz jest jak się zaczyna "poważny" związek w wieku kilkunastu lat i nie pozwala sobie "pożyć", korzystać z młodości (i nie mowie tu o żadnym puszczaniu się)

Gość gość
Inwentura26 dziś Mam 26 lat i 1 partnera seksualnego. Uważasz, że jestem puszczalska? Przez 10 lat nawet nie spojrzałam na nikogo innego. To dziwne, że chcę jeszcze coś przezyć? Jak facet nie dostaje seksu to oczywiste, że zdradza. Jak kobieta nie dostaje niczego od faceta to zaczyna się puszczać. Jakie to proste X Oczywiscie, ze tak uwazam. Masz charakter qrwy. Chcesz sie puszczac? Spoko. Zakoncz obecny zwiazek i popuszczaj szpary ile wlezie, ale go zakoncz.

Gość Inwentura26
Obecnie mieszkam w mieście, w którym studiowałam. Dom budujemy w rodzinnej miejscowości i wracamy tam w lipcu. I dzięki za podsumowanie ale nie marzy mi się rżnięcie w kiblu na dyskotece ale co ty możesz o tym wiedzieć

Gość gość
Inwentura26 dziś Obecnie mieszkam w mieście, w którym studiowałam. Dom budujemy w rodzinnej miejscowości i wracamy tam w lipcu. I dzięki za podsumowanie ale nie marzy mi się rżnięcie w kiblu na dyskotece ale co ty możesz o tym wiedzieć X Wiem, ze masz problem sama ze soba i tyle mi wystarczy.