Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Acetomale opinie i EFEKTY

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was stosował może tabletki Acetomale na odchudzanie? Jak to działa? Jak efekty? Ile da się na tym schudnąć?

Gość gość
A z czym masz problem w odchudzaniu? Jeśli z przejadaniem się to polecam http://hipnosencja.pl/ - Hipnoza jest najskuteczniejsza na odchudzanie - 100% skuteczności - sprawdź opinie. Ja już po 4 dniach miałam dużo mniejszy apetyt - w 3 miesiące schudłam prawie 15 kg - efekt utrzymuje się cały czas :)

Gość gość
Ja korzystam z hipnozy i faktycznie działa na odchudzanie :)

Acetomale... nie, zdecydowanie nie, ale polecam African Mango, nie trzeba się katować a stosując proste zasady żywienia chudnie się naprawdę. Jestem żywym dowodem na, zamawiałam z tej strony http://nplink.net/btkjP7vM

Gość gość
Sprawdziłam te nagrania HIPNOSENCJA i faktycznie pomogło - znacznie mniejszy apetyty - w miesiąc schudłam 5 kilogramów :)

Gość gość
Wszystkie te cudowne proszki są o d potłuc. Hipnoza na odchudzanie jak najbardziej ok, ale wiecie dlaczego? Bo to działa na naszą podświadomość, a jak w głowie sobie poukładasz, to schudniesz normalnie. Nie wierzcie w jakieś obciążenia genetyczne i predyspozycje. Sami sobie to stwarzamy.

Gość gość
Ja też bym się skłaniał raczej za naturalnymi i psychologicznymi działaniami, bo z chemią to różnie bywa. Na jedno pomoże, na drugie zaszkodzi.

Gość gość
3 dni słucham tej hipnozy hipnoencja i 2 razy mniejszy apetyt - jem dwa razy mniej :)

Gość gość
3 kilo mniej po miesiącu - to efekt tych nagrań hipnozy :)

Gość MarzenaJJ
Ja stosuję Acetomale od miesiąca i schudłam 10 kg z czego jestem bardzo dumna. Urodziłam i strasznie wyglądałam, a teraz zaczynam w końcu być człowiekiem :) Trochę też ćwiczę i nie jem po 18.00 i jest ok, kolejny etap to również kolejne 10 kg.

Gość gość
interesuje mnie ta hipnoza - ktoś więcej coś na ten temat może napisać?

Gość gość
O tej hipnozie to jest cala masa opinii i w większości sa one pozytywne także myslę, że warto sprawdzić - tym bardziej, że dają gwarancję na działanie tego albo oddają kasę - przynajmniej tak to opisują u siebie na stronie,

Gość Ja schudłam 4 KG
Ja chudłam 4 KG z tymi nagraniami ze strony http://hipnosencja.pl/ ale dopiero po jakimś 1.5 miesiąca - obiecywali znacznie szybsze efekty ale dobre i to

Gość gość
a jeszcze jakieś opinie o tym acetomale?

Gość gość
no o tym acetomale nie zbyt wiele opinii chyba za dużo osób tego nie stosuje z tego to wynika

Gość gość
a ile kosztuje acetomale na miesiąc czasu?

Gość Pan Psycolog
Ja polecam właśnie podejście do przyczyny problemu otyłością - hipnoza jest skuteczna bo pomaga zmniejszy ć apetyt i wyrobić pozytywne nawyki żywieniowe - sporo o tym u nas na zajęciach rozmawiamy ostatnio o wpływie hipnozy w takich terapiach i wg badań jest to naprawdę bardzo skuteczna forma terapii, odchudzania, rzucania palenia itp. Także ja od siebie polecam te metodę walki z otyłością.

Gość gość
U mnie z tą hipnozą w pierwzym tygodniu żądnych efektów ale po 14 dniach już ponad 1 kg na wadze spadł tak więc coś się zaczyna dziać

Gość gość
Nie ma wielu opinii, bo i produkt nie jest reklamowany w radio i tv! Gdyby huczeli o nim jak o therm line wątek byłby pewnie większy, a producent liczył kasiorę. Na tym forum jest pełno komentarzy o Acetomale - http://bajdo.pl/forum/acetomale

Gość gość
Eliminacja pszenicy ma wpływ na ssanie i ochotę na słodycze! Przestaniesz jeść pszenicę przestaniesz tez jeść inne niezdrowe przekąski ! Smak ci się wyostrzy-naprawi bo u ludzi jedzących pszenicę smak jest upośledzany i neurologicznie (to prowadzi do wszystkich cywilizacyjnych chorób na dłuższą metę-działa jak narkotyk) są również upośledzeni- stąd wilczy apetyt i możliwość opychania się. Będziesz jadła o 70% mniej i 100% zdrowiej i będziesz aktywna fizycznie-nie z musu ale ze szczerej i nieprzymuszonej chęci! Spróbuj schudniesz trwale i przedłużysz życie o połowę!

Gość gość
Ja właśnie idę robić krokiety z kapustą i pieczarkami bez pszenicy! :P Potem będę piekła rogale z mięsem i modrą kapustą również bez grama pszenicy :P Nie jadam pszenicy w ogóle! A na dzień zjadam tyle, ile kiedyś zjadałam na obiad, na drugie danie! Schudłam trwale 11kilo i faktycznie uprawiam spotr z potrzeby której kiedyś nie czułam w ogóle!