Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagubiony motyl

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego taki tekst??przestań!,proszę. nie pisz takich rzeczy bo zwariuję.Nie Byłeś tyljo snem ,byłeś i Jesteś dla mnie wszystkim.Kocham Cię ,pamiętaj o tym zawsze...i nie rób nic głupiego.

Gość gość
to ja Go kocham ,ale on ma mnie gdzieś ..jest poważnie chory ! dobranoc

Gość gość
Poważnie chory?? a co mu jest?

Gość gość
nie interesuj sie !

Gość gość
Muszę wiedzieć,martwię się o niego.Kocham go.

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczuciowedobry wieczór i dobranocccc Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat dobry wieczór i dobranocccc gość dziś zmęczona dzisiaj smutas.gif gość dziś czym się tak wymęczyłąs? gość dziś Dziś,niczym.jutro do pracyusmiech.gif gość dziś a dzisiaj było wolne? gość dziś smiech.gif podszywko !spadaj ! czym? jeżdzeniem i zakupami ,remonty ;P gość dziś tesknisz? gość dziś Tak dzis miałam wolne,bardzo tęsknię. gość dziś ale nie przyjedziesz? gość dziś przyjade usmiech.gif do Ciebie gość dziś autorki nie ma nie produkuj sie analfabeto lapka.gif gość dziś do mnie a w jakim celu? gość dziś na rekolekcje gość dziś po pracy?,moze w niedzielę po pracy.usmiech.gif Inne tematy z tej kategorii Oddzial Zamkniety-pamietacie jeszcze? ON CHYBA MNIE ZDRADZIL! POMOCY!!!! gość dziś a to się spóźniłaś, następne za rok DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczuciowedobry wieczór i dobranocccc Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat dobry wieczór i dobranocccc gość dziś zmęczona dzisiaj smutas.gif gość dziś czym się tak wymęczyłąs? gość dziś Dziś,niczym.jutro do pracyusmiech.gif gość dziś a dzisiaj było wolne? gość dziś smiech.gif podszywko !spadaj ! czym? jeżdzeniem i zakupami ,remonty ;P gość dziś tesknisz? gość dziś Tak dzis miałam wolne,bardzo tęsknię. gość dziś ale nie przyjedziesz? gość dziś przyjade usmiech.gif do Ciebie gość dziś autorki nie ma nie produkuj sie analfabeto lapka.gif gość dziś do mnie a w jakim celu? gość dziś na rekolekcje gość dziś po pracy?,moze w niedzielę po pracy.usmiech.gif Inne tematy z tej kategorii Oddzial Zamkniety-pamietacie jeszcze? ON CHYBA MNIE ZDRADZIL! POMOCY!!!! gość dziś a to się spóźniłaś, następne za rok

Gość gość
Ludzie gubicie wątek :(

Gość gość
Motyl ,mam coś dla Ciebie u mnie na fb.