Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Buraczek_Ania

Miłość przez internet czy ma wgl sens?

Polecane posty

Gość gość
miłość przez internet ? To dobre dla nieudaczników.

To nie żart :) wiele ludzi w ten sposób się poznaje i jakby to powiedzieć "żyje", a nasza strona chce sprawdzić inny punkt widzenia na ten "problem".

Wasza strona-to jest was wiecej do moderacji tekstu:o Slowo glupszego pseudoartykulu nie bylo mi dane czytac.. Nie ma nic wspolnego z tytuem!!!.. co do pytania ,nie wiem,ja meza poznalam 11 lat temu przez chat, wlasnie chrapie i zakluca upojna noc.Zwykle kokezenskie gadanie o bzdetach , a teraz nasluchuje warkotu...

Wiadomo, że trzeba uważać, bo wszędzie są ludzie i ludziska, a każdy może założyć nieswoje konto tzw. umieścić nieswoje zdjęcie i dane, ale trzeba to jak najszybciej zweryfikować np. po realu albo po rozmowie lub wysłaniu dodatkowego zdjęcia. A tak od razu iść do biura matrymonialnego to wydaje mi się zbyt oficjalnym podejściem. Osobiście (chyba jeszcze) nie korzystałem z tego typu serwisów. Co się tyczy artykułu to zdecydowanie za krótki.

z tym tematem na Kafeterii zgodzę się, ale artykuł na stronie powstał dla osób, które się wahają przed ową znajomością :) My nie zniechęcamy, ale uczulamy, żaby nie ufać każdemu, kogo tam spotkamy, bo tak naprawdę nie wiemy na kogo tam trafimy :) A poza tym wiele osób się dziwi jak można stworzyć taką stronę, a no można, ponieważ młodzież i nie tylko są niewyedukowani w pewnych kwestiach (nie wiem z czego to wynika, czy ze szkoły czy z domu). Osoby, które się do nas zgłaszają piszą często z błahostkami, ale niekiedy mają naprawdę duże problemy, o których dowiecie się na naszej stronie :)

SIEĆ NEURONOWA zgadzam się z twoją wypowiedzią :) i podoba mi się twoje podejście, ale biura matrymonialne takie z prawdziwego zdarzenia są w głównej mierze dla osób, które ewidentnie, albo nie mają czasu na szukanie miłości albo dla osób które nie wiedzą jak się do tego zabrać :)

Nie chce mi sie ,ale kazde zdanie mozna podwazyc w tym tekscie...chocby z tym zauroczeniem przez neta, to z autopsji napisze: meza znalaz tylko z smsow, pisalo nam sie tak dobrze ze po 2 mc przyjechal , choc dzielilo nasz 300km,jesli to nie zauroczenie to co? Znam kilka par ktore piznaly sie na czatach, doroslych ludzi chocby Piotr32 i Kasia28 ,to raczej nie dzieciaki.Drugi akapit totalna masakra, zbedny tekst..A trzeci z sugestia biur matrymonialnych i wykupowaniem pakietow, no prosze Cie, zyjemy w 2015 roku, sky ma niemal kazdy....a sugestia z 15 latkiem, nikt nie zakochuje sie po jednej rozmowie,a wiekszosc znajomosci urywa sie po jednym pisaniu, jak przetrwa tydzien to juz starzy znajomi :D

Ale ty nie rozumiesz sensu :) My nie piszemy, że tak jest ZAWSZE, a poza tym idź do gimnazjum i porozmawiaj z jedną klasą uczniów, ile z nich miało chłopaka/dziewczynę przez internet. Ilość osób może cię zszokować, bo ty patrzysz przez pryzmat dorosłych osób, które maja rodzinę itp. a my chcemy trafić do młodych ludzi, którzy nie wiedzą wielu podstawowych rzeczy. Oni nie mają świadomości czym to może się skończyć. A poza tym nam chodziło o osoby, które nigdy się nie widziały lub jak się zobaczyły to było duże rozczarowanie i szok z kim się tak naprawdę pisało, dlatego my uczulamy ;)

Gość gość
Hahahahahahahaha miłość przez internet.

Gość gość
Mi tam ten artykuł się podoba. Sam wiem czy to pachnie ta cała internetowa miłość ;)

Gość gość
dziwolag zapent pije do vikernes bo kto inny ja teraz posuwa:D

poznawanie osób przez Internet to tylko szybszy sposób poznawania nowych osób . czy miłość przez Internet ma sens ? ;-) zależy od tego jakie relacje zaczną nas łączyć - ja takim znajomością nie mówię nigdy NIE - czas pokaże ;-) jak to wszystko się rozwinie