Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

to co? szukamy tych co znaleźli punkt G.

Polecane posty

Gość gość
jacus co napisales pewnej w mailu? ze chcesz ja sponiewierac czy zaczniesz traktowac z szacunkiem? napisz maila do kojota z prosba o lekcje dobrego wychowania i szacunku do kobiet jak posiafdziesz jego wiedze to niech da ci w wolnej chwili miedzy bzykaniem kochanek jak pisac z ladem i skladem by wszyscy zrozumieli jestem pewna ze hejt ktory sie tu czasami pojawia na kojota to twoja robota zazdrosniku nie mozesz mu z niebieskiego pocisnac bo pewna go uwielbia i bys sobie ngrabil nieodwracalnie

Kojot lubi ułozone poprawne politycznie kobity.....patrz Gromi ja wole zołzy i tak zostanie nie potrafie kazdej kobiecie pisac pieknoto,słodziaku itd. bo to obłuda.....Amen

Peewna tak trzymaj......tak pomaranczowy idioto cisne kojotowi z pomaranczy bo jestem zazdrosny i zakompleksionym nieudacznikiem......teorie wasze nie maja granic i to jeszcze same goscie nic nie znaczace

Gość gość
w/y/p/i/e/r/d/a/l/a/j z tym kojotem, schizofreniczko!

Peeewna ja moge w posladek Cie uszczypnąć aby sprawdzic czy jestes prawdziwa ale dzisiaj jestem grzeczny:)

Gość gość
Jacuś jaka obłuda? przeciez Kojot pieknoto pisze tylko do twojej ukochanej czytałam wasze tematy i udzielałam się w nich od poczatku do swojej Gromi uzywa innych słodkości nie jestem Jacuś twoją przeciwniczką bo mimo tego jak się upodlałeś na tym forum i udawałeś przegrywa to wiedziałam że gdzieś w środku jesteś inny i nie wiem czy to zasługa alkoholu czy Kojotka że zdecydowałeś się na takie odważne wyznania ale ci gratuluję i trzymam kciuki pozbądź się tylko Najusia z tematu bo Pewna ma do niego miętę przez rumianek

Gość gość
Pewna a jakie jest twoje zdanie na temat Kojot kontra koke? czy to te same osoby? kogo byś wybrała? którego bardziej lubisz?

Nikogo nie bede sie pozbywał a czym wieksza konkurencja tym kobieta później lepiej smakuje.....

Gość gość
gość dziś Olke w lozku mial tylko Kojot ale byla jak kloda wiec ja zostawil i gromee sie zabral bo ma temperament

Moge spadać ale tylko jak lądowanie bedzie na Tobie.....wypnij klate do przodu ladowanie ma byc miękkie bo Twarde powinno byc co innego

Gość gość
Ciotki w akcji, Pewnaa nie daj się 💤👄

Gość gość
najlepsze jaja są z tego że kojocisko leci do hiszpani na urop z pewną gromi z jacusiem będą tęsknili pewna w przerwach od sexu z kojociskiem i robieniem mu pierogów bedzie po kilka zdań pisała do jacusia a ten 24h będzie przed kompem siedział i czekał

Za słabo jescze sie znamy aby tyłek Twój całować:o na d***e moge pasy czerwone Ci jedynie zrobić