Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

to co? szukamy tych co znaleźli punkt G.

Polecane posty

Gość Kojot_
to Cię zjem słodziaku na tej masce

Gromi, uwielbiam jak tak dbasz o mnie i moje zdrowie psychiczne nie grozi mi przewrócenie bo nikt tak pięknie jak Ty nie sprowadza mnie na ziemię....co ja bym bez Ciebie słodziaku zrobił? bym się chyba zamknął w sobie lub Twojej szafie

Muszę dbać o Twoje zdrowie psychiczne, ponieważ mam wobec Ciebie różne plany i nie byłoby dobrze, gdybyś mi nagle wylądował w jakimś wariatkowie. Więc czasem dostaniesz małego otrzeźwiającego klapsa.

Gromi...tylko nie w twarz ja i wariatkowo....a kto by mnie tam upilnował? opowiedz mi więcej o swoich planach...zamieniam się w słuch

Gdzież bym śmiała takie piękne lico uderzyć. Tylko w tyłeczek. Moje plany dotyczą Ciebie, mnie, w różnych konfiguracjach. Mamy mało czasu, bo niedługo opuścisz moją szafę i istnieje nikłe, ale zawsze,ryzyko, że już do niej nie wrócisz.

oj Gromi...gdybym nie miał ciemnej karnacji to by było widać jak się zarumieniłem, zróbmy to jak najszybciej...zaraz, za chwilę, za moment

Ok, czekam na Ciebie. Uprzątnęłam swoje pracownicze biurko i zorganizowałam tabliczkę 'Nie przeszkadzać". Przybywaj!

Mmm, jak tutaj miło;) nie tylko wam temperatura za oknem pomaga, pozwalając na skok cisnienia i przyspieszenie pulsu, ach te słońce..:) nie przeszkadzam, ;)

Mówię Ci Pewna, ten Kojot jest nie do zdarcia, tylko baraszkowanie mu w głowie.A człowiek przecież czasem musi też popracować.

Gromi, to się ciesz, wiesz ilu gośc. "głowy bolą" byle uciec od przyjemnego obowiązku?;) mam nadzieję, że Kojota nie sploszylam, przepraszam. Już się nie wtrącam. Piszcie sobie;) ja kawę dopiję i znikam🖐️

zaraz będę, powieś jeszcze na drzwiach karteczkę, żeby do 18 Ci nie przeszkadzać i tyłka nie zawracać...Twoim tyłeczkiem zajmę się ja i całą resztą, dogłębnie i bez zaniedbywania żadnego cm Twojego ciałka

pewna...pięknoto, nie przeszkadzasz, miło Cię znowu usłyszeć i zobaczyć pogłoś tylko muzykę bo Gromi lubi pokrzyczeć

Kojot, ale ja pracuję do 16-ej... Będzie podejrzane jak zostanę po godzinach. Mam nadzieję, że wystarczą Ci te 3 godzinki.

Pewna...dziękujemy za muzykę ale z moim temperamentem to tylko rocka Gromi jak to robimy i tak ma zawsze szum w uszach od podniesionego ciśnienia

Gromi....3 godziny tylko? toć to chwila zaledwie by nacieszyć się Tobą chyba, że potraktujemy to jako szybki numerek, tylko że od bycia najszybszym to ktoś inny tu jest

Ehh Kojocie Kojocie, co ja z Tobą pocznę... wiecznie Ci mało, a ja na drugi dzień mam problemy z chodzeniem, że już nie wspomnę o siadaniu. Więc może dzisiaj tylko ten krótki 3 godzinny numerek? daj trochę odpocząć.

Gość gość
Kojot to Koke:classic_cool:

no dobrze Gromi, dam Ci troszkę odpocząć a wieczorem zrobię kolację i pomiziam Cię po plecykach allleeeeee....przed snem znowu będę Cię bałamucił, rozpieszczał i dawał wykorzystać