Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

to co? szukamy tych co znaleźli punkt G.

Polecane posty

Gość gość
o tym dnie wspominał gość :O

Peewna ale poleciałas teraz......dobrze wiesz ze kojot ma dyzury od południa do 18godziny......

Gość gość
Gromosława musisz poczekać bo Koke musi się zalogować na kojota :P Wytrzymaj :D

Yhm. wyraziłam się zapewne niezbyt jasno, w stosunku do pomarancz. Gromi ma prawo tutaj być kiedy chcę i jak chce. Was nie powinno obchodzić, co Gromi pisze. Jej czas,.jej życie A skoro was boli i drażni, czas który tu Gromi poświęca na miłej rozmowie, najzwyczajniej nie czytajcie. o.o.o.omijajcie.

Gość gość
buahahaha żeeeenaaadaaaa :)

Gość gość
Nie, prosta kobito, ty już lepiej nic tutaj nie trzaskaj.

Gość gość
Walnij go elementarzem , przyda mu się :D

Nie wiem czy wojsko mą tutaj jakiekolwiek znaczenie Jacku;) podobno prawdziwa szkoła życia zaczyna się od blaszki na palcu.

PSuj...witaj Pewna ....dziękuję za Twe słowa otuchy ale ja nie mam problemu z tym co tu wypisują....wystarczy, że ma dystans do wszystkiego, spełnione życie i ludzi takich jak Wy zastanów się jednak czy mogę tu przebywać gdyż ja udowodnili amerykańscy naukowcy obcowanie ze mną; wywołuje raka ale leczy nowotwory, u kobiet szyjki macicy, u facetów prostaty, podwyższony kurs Franka i Euro, wywołuje depresję ale zapobiega samobójstwom, podwyższa ciśnienie krwi ale obniża tętno, skraca życie ale wydłuża wiek emerytalny, przyspiesza starość ale prostuje zmarszczki. Pewna...jesteś tego świadoma i nadal chcesz mnie tutaj?

Gość gość
koleś lży, idiotyzmy wypisuje, wyklina, obraża a ta jeszcze z nim pisze. :P

Gość gość
HAHAHAHAHAHHAHA Jest i kojot :) CYYYYYRK :) Szkoda tego Nieogryzka :)

Ależ oczywiście Panie Kojocie.. Tak jestem świadoma, i wyrażam zgodę na Twoje przebywanie tutaj, a wyniki zawsze możemy sfałszować, , skoro już jesteśmy przy podpisywaniu umow, bądźmy poważni..;)

drogie pomarańcze....dziękuję Wam za Waszą uwagę i poświęcony czas na śledzenie mojego życia i relacji z Gromi oraz Pewnej z Jackiem, mi by się nie chciało no ale ja zapewne jestem dziwny i inny. Po mnie możecie sobie jeździć, szydzić, snuć teorie spiskowe, im Wy bardziej się staracie tym My większy ubaw mamy ale do k******y nędzy z szacunku do kobiet i dobrego wychowania przestańcie obrażać kobiety z tego tematu bo to jest tak prostackie, małofiutkowe i impotenckie, że aż żal. Z góry dziękuję za uwagę i pozdrawiam Was gorąco g****oburzowcy

Gość gość
Diane Kreska nigdy nie pisał na temacie Koke Wybuchła afera z ósemkowaniem Cyk pojawia się widmo Pojawiają się domysy Koke to kojot Na temacie pisze kojot X Nie wspomne ze jako gość de masowal Silene Jako lalkarz zniszczył pwnicenz wersetami i tez Uwodził kobietę z wachlarzem X Jest jeszcze Nowym w mieście Panem Mikołajem Canisem Monsierem Marcusem k Koleżką uprawniającego cybersex

Gość gość
" snuć teorie spiskowe" Helllo Widmuś, kokuś :) No pisz pisz, już się tak nie denerwuj :)

Gość gość
gość dziś Już wiem dlaczego koke nie zakłada nowego tematu ( skoro to jedyna łączność z jego miłością- nieogryzkiem) juz się zarejestrował jako Kojot. Tamten może sie wieszać usmiech.gif Zuuuuupełnie nowy nick XXX A jaki świetnie zorientowany Pan Kojot w zasadach forum, jak odnosi się lekceważąco do pomarańczek, układ pisania też trochę zmienił

Gość gość
Pewna, rozumiemy, że bronisz zaciekle KOKOkolwiek kto zechce zamienić z tobą chociaz zdanie, tak jak jest to z Jackiem, ale na litość nie rób z siebie idiotki większej niż jesteś :D

Gość gość
A kojot? kurfa, znowu się będzie musiał przelogować :D

Gość gość
Kojot ptzepchnij swój temat Koke ogryz manekin ma chcice

Gość gość
poczekaj:P musi znaleźć hasło :D