Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

to co? szukamy tych co znaleźli punkt G.

Polecane posty

Gość gość
gromogłupia kiedyś gość u wilka, potem znikneła a teraz naagle pisze dzień w dzień, zmienia awatar na gołą d/u/p/e i tez zupełnie naagle zjawia sie jakis Kojot. Buahahahah

Gość gość
13;12 widze nie tylko ja mam wrazenie ze gromowładna pisze sama ze sobą :-D

Goście pomarańczowi. Dlaczego, dlaczego zawsze musicie dorzucić swoje trzy grosze? Cieszcie się szczęściem innych. A jad zostawcie na czarną godzinę. Bo czy życie nie jest piękniejsze kiedy dookoła goszczą uśmiechy? Pomyślcie, nie rancie🖐️ && wypilam kawę, czas do pracy więc pozdrawiam i życzę świetnego popołudnia. :) Gromi, Kojot, Jacek:) bywajcie😘

a ja uwielbiam gdy to robisz i nie wiedzieć czemu ciągle mi Ciebie mało i mało...a jak już mam to i tak chcę więcej i więcej, nawet na masce Twojego auta smakujesz cudnie

Gość gość
tak, bla bla bla, następny nowy nick :P Tylko w męskim (?) wydaniu

o kuźwa...podczytuję sobie co się tu działo podczas mojej niebytności tutaj i mało z fotela nie spadłem...i nie mówię o kolejnych teoriach spiskowych pomarańczowych ściskodupów tylko o.... Jacek....masz jaja, gratuluję i to bardzo bo to jak pewnie lepiej wiesz ode mnie wspaniała kobieta...bardzo mocno trzymam za Was kciuki...ale mnie zaskoczyliście a tak przy okazji...przepraszam Cię za falę hejtu który mnie tu dotyka a chlapie też na Ciebie, mam nadzieję, że podobnie jak ja masz duży dystans do wszystkiego...pozdrawiam

Gość gość
Teraz jak cała kafeteria opustoszała, to nawet do Jacka ktos się odezwie, nawet Gromi z nowym awatarem, która kiedyś tylko rechotała z idioty :P Jacek i dystans iihhihi, żal.

Gość gość
ale kreseczke przy nicku kojocik zachował sobie. widmo wszyscy ogarnięci wiedzą że to ty psycholku :D

Gość gość
14-17, nawyk pozostał, jak do 8 8 8 8 8

Gość gość
jakie głupie te baby są,on iluzje im daje :D

I dla Ciebie :) piękną mamy w końcu wiosnę. Dzisiejsze popołudnie należy do mnie i roweru. Zamierzam się dzisiaj wykończyć ;)

Gość gość
polowania na posty ciąg dalszy :D Gromi, dużo cię kosztuje odczekanie kilka minut, zeby nie było wrazenia że wyczekujesz? Upadłaś na dno.

Gość gość
Wreszcie psuj się gdzies zaczepiłes nie ? :D Groma, dawaj pipę na awatar

Gość gość
upadłaś na dno i tego nie zmienisz.

Kojot, nie przejmuj się tym co piszą. Gdyż to ja jestem ww. Kokami i Kreskami. A ostatnio nawet Jackiem byłam, ot taka zachciewajka.;) Czy Gromi, czy ja, czy też "stado" fanek~ ukrytych, lubi Twoją obecność tutaj, za życzliwość, niespotykane opanowanie a przede wszystkim za uśmiech. A ja jako "szef" punktu zbiorczego, wręcz nakazuję Ci tutaj być, bywać i pisać..pisać..pisać...oczywiście w miarę Twoich chęci i możliwości;)