Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

to co? szukamy tych co znaleźli punkt G.

Polecane posty

Gość gość
pewna ale jak gromemu z kojotem nie wyjdzie i ją rzuci to pozwolisz mu przylecieć do siebie leczyć smutki czy ty pojedziesz do łodzi do najusia?

Gość gość
jacus ty pozycz od kojota pieniadze i lec do hiszpani dzien wczesniej nakreca o was kolejny odcinek serialu w polsacie kroniki z wakacji

Gość gość
Tak tak wiemy pewna, do jutra, nie chcesz palic sobie Naja.To widoczne.

Gość gość
spinacie się panienki a kojot właśnie leży obok swojej kobiety i sciemnia że jest jedyna a jutro tu wróci i wyrwie nastepną chętną

Gość gość
dla jacka i tych co obrażają pewną i kojota a pewna go... przeczytajcie sobie to co kojot napisał kiedyś o pewnej jak po niej jechali łza się w oku kręci dla mnie niesamowite jest to że broniąc jej nie obraził nikogo ( mówię o pomarańczach) a z drugiej strony to miało tak mocny przekaz że pomarańczki na długo zamilkli a pewna go pokochała bezgranicznie gromi wtedy rzucała kur.....mi a on ze stoickim spokojem na to zareagował to był ten moment kiedy mnie zauroczył i zdobył

Gość gość
wasza 4 prowadzi najciekawszy temat na tym forume akcja goni akcje za akcją kalejdoskop zmaian i nowych wątków do watku Gromi z naszym kochanym Kojotkiem już przywykłam ale Pewwna i Jacek to szok Kojotek i jego wielbicielki ciagneli temat od wielu dni i nabijali rekordy, Kojocik nasz cudny poczuciem humoru przyciagał tłumy czasami hejtu zastanawiałam się co do niego napisze kolejna wielbicielka i jak Gromi na to zareaguje a to nagle przychodzi weekend i nasza para znika w szafie a tu petarda Pewna i Jacuś Pewna my się znamy od dawna dziewczyno i wiesz jak cię lubie i wiesz skąd trzymaj tych swoich przyjaciól u siebie, Gromi, Kojocik, Jacuś a nigdy temacic ci z topu nie zejdzie , może się tylko zapchać od wielokrotności wejść uwielbiam was ze szczególnym naciskiem na Kojocika

Gość gość
ludziska!!!!!! wiadomość miesiąca poczytajcie temat kokeja i jego story Kojot bedzie mial dziecko z nieogryzkiem byly w piatek insyuacje ze za nim lata z goscia a Koke ja sledzi nawet tu na temacie pewnej wpisy robil choc niby tylko u siebie na temacie siedzi widac ze jej nie ufa albo kojota sie boi kokej tyle tygodni zmiekczal olke ogryzka a kojot w 4 dni ja wyrwal

Gość gość
gość dziś ja to czytałam i poczułam się podobnie jak ty i nadal coś czuję z jednej strony chcę z drugiej się boję tylko jak mam się przebić w tym tłumie wielbicielek?

Gość gość
Ja prdl pojěbało cię zupełnie Olka kojot ciąża :classic_cool:

Gość Kojot___
pewna ja tesz ci to wyznam nie kocham cie ale bym pobaraszkowal z toba w moim aucie gromoslaw mi sie znudzil nie wiem czy to przez male cyucki czy przez biernosc jak chcesz to podam ci maila

Gość gość
gromii nie odbieraj tego zle nadal chce bys mi na puzonie grala ale pewna ma lepsze nogi i wieksze balony] rozumiesz chyba moja decyzie

Gość gość
co za psycholka podnosi noty kojota,może żona :D

Gość gość
co za zbieg okoliczności i to już kolejny raz, ze wszyscy pomarańczowi obroncy pokazuja się i wypisują piesni pochwalne na czesc pewnej kiedy pewna się wyloguje :-) jak po niej jada nie widać tych wszystkich gości co tak deklarują ze ja uwielbiają :-D

Gość krusowa
Cze Gromi:) No właśnie myślałam ,że coś sypną,wszak takie gadatliwe a teraz wody w usta nabrały:D Nie chce mi się czytać.Jacek był grzeczny?

https://youtu.be/u9NStVkSCuk Dzień dobry dziewczęta:zostawiam coś na rozgrzewkę. Wszak mamy poniedziałek i nowy tydzień trzeba powitać z uśmiechem i przytupem:) && Gromi, Krusowa, mam nadzieję, że u Was weekend upłynął wybornie. Pozdrawiam🖐️ aha, nic się nie działo Krusowa, jak zwykle teorie spiskowe, inwigilacja i domysły~ stara bieda, tymczasem, nie ma mnie:) udanego dnia😘