Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

to co? szukamy tych co znaleźli punkt G.

Polecane posty

Sam wgląd to za mało.....domyślam sie Peeewna ze łóżko pachnie płatkami Róży:)lulaj dobrze i przypilnuje aby krople deszczu cie nie zbudziły....

Gość gość
pewna nie badź hipokrytką sama za kojotem nawołujesz i błagasz go by u ciebie na temacie został bo wiesz że jak on zniknie to twoje tematy na pierwszej stronie umrą z nudy wszyscy widzą że to on jest silnikiem twoich tematów i magnesem ludzi róznych miłosniczek i wrogów oraz zaciekawionych przyglądaczy dlatego musisz ciagle zakładać nowe tematy bo się zapycha to nie twoja zasluga i jacusia tylko kojota który przyciaga ludzi ze wszytstkich opcji forum dla niego są tylko dwie opcje albo go mozna kochać jak większość tutaj albo nienawidzić jak to robią 3 osoby tutaj ale jak znam zycie to tylko kwestia czasu kiedy tych 3 hejte...ów też go pokocha bo on rozsiewa tyle radosci ze zaraża niemiłosliwie i z rozmachem jestem na forum 2 lata i nie spotkałam się z faktem żeby ktoś tyle pozytywnych emocji wywoływał jak on prubujecie się wszyscy czyli ty, grome, jacus i jeszcze kilka niebieskich ników ogrzać w jego swietle ale nie macie szans to on na wszystkie twoje topiki sciąga ludzi jestem pewna że jak jego zabraknie jak bedzie na urlopie to twój temat uschnie przestań się oszukiwac sama i przyznaj jak ten facet cię bardzo pociaga i intryguje inaczej byś mu takich rzeczy nie pisała ludziska twierdzą że latasz za najusiem kompletna bzdura bo masz kisiel w majtkach jak kojot cię broni a twój jacus tak blado przy nim w każdym aspekcie wypada najus i jacuś kontra kojot to faceci z innej ligi pewna i doskonale o tym wiesz dlatego przed chwila napisałas niby posyt do kobiet w obronie gromi by odpuściły sobie kojota bo on jest jej a prawda jest taka że napisałaś to by pozbyc się dodatkowej konkurencji która z każdym dniem przybywa mimo negatywnych tematów i postów o nim pewna im wcześniej to zrozumiesz tym szybciej bedziesz szczęsliwa a ja jestem pewna że mam rację

Gość gość
Oj Jacuś,daremnyś jako dorosły facet.Trójka z przodu,a ani baby,ani kultury i ogłady,ani nawet ortografii nie liznąłeś wciąż przy mamusi jak dzieciątko siedząc :-(

:D pomaranczko. Dziękuję serdecznie za wykład, a teraz polecam dystans;) Powinnam się odnieść do Twoich racji? Tak powinnam i stwierdzę krótko..ludzie umierają, czas przemija to i temat umrze, prędzej czy później. Co nie zaprzecza, że Kojot~ tak jest magnesem dla kobiet, ale czy dla wszystkich? Wystarczy lubić, co nie oznacza kochac. Dobrej nocy;)

Prawda......ludzie jestescie p******i....Zycie nie zna próżni i przed kojotem i w czasie kojota oraz po kojocie temat ero nie uschnie.....leczcie pomaranczowe d**y op********e z kazdej strony

Ps; zazdrość, konkurencja..na forum? Czy to nie brzmi nad zbyt irracjonalnie? Sądzę, że obiektywizm jak i też pokłady empatii są tutaj stanowczo wskazane, co u niektórych;) 🖐️

Nuuudne jest te o******lanie dup tych co ich nie ma zwłaszcza że sie powtarzacie.....

Gość gość
Ty Jacuś bardzo często piszesz źle o innych. Prostackie te Twoje wypociny i z doopy wzięte.Musiałbyś być inteligentnym mężczyzną,żeby zaistnieć tu inaczej niż tylko dzięki chamskim,prymitywnym odzywkom.

Gość gość
a ja c***ewna i jacek kibicuję i jestem pewna że kojot jak zwykle pojawi się w południe i w całej swojej stanowczości i tylko w jego znanym stylu z pełna kulturą i niesamowitym wdziekiem potwierdzi to co dla wtajemniczonych jest oczywiste żę uwielbia gromi i to dla niej tu przychodzi szanuje i uwielbia pewna jestem kibicuje jackowi za okazanie jaj szanuje pomarańczy i ich poglady a na dodatek ich pozdrawia prawda jest taka że on wywołuje takie emocje że trudno go ogarnąć a ja sama mam z tym problem czasami mi się wydaje że to projekt moderacji by nabijać reklamy ale jak go czytam, jego słowa do gromnej, ten erotyzm ukryty, jego szlachetność i szacunek do innych to sama nie wieżę ze moze być projektem moderacji bo za dużo w nim emocji

Gość rózowa Alicja
jest mi bardzo smutno jak widzę że po was jeżdżą zazdrosne keczupy a płakac mi się chce kiedy robią to na kojociczku bo na to nie zasłużył jedyne czego teraz pragnę to przytulić go i mu powiedzieć że to tylko kalumnie a ja go uwielbiam i pragnę okryć go kocykiem, przytulać i rozpieszczać całą noc a rano zrobie mu śniadanko i nadal będę tulić jego serduszko kochane skarbusiu zdradź mi jak masz na imię i pozwól się sobbą zaopiekować napisz alicja83@vp.pl

Gość gość
[pipki napalone} kojot urzeduje w godzinach 12,00-18,00 teraz to sobie do sciany mozecie popisac i nie ma gwarancji ze to przeczyta na szczescie zostal zawiazany komitet kolejkowy jak za komuny w filmach Bareji

Czemu zazwyczaj pomarańcze Sie udzielają jak kogos nie ma? Jak jest np.Gromi czy kojot to Doupy zamkniete macie obsrane pomarancze.....czas chyba bilety sprzedawac na ten Cyrk......

Gość gość
ja poproszę bilet w pierwszym rzędzie

Gość gość
Jak wy się tu ośmieszacie z tym szukaniem prawdziwej miłości na forum kobiecym.Stały skład debilek.Stałe punkty programu.Tematy na pomarańczowo,by się jedna na drugiej wyżyć mogła.

Kolejny dzień przedstawienia pt. "Miłe rozmowy kontra pomarańczowy ból du/py" uważam za otwarty :) dużo słońca dla wszystkich 🌼

Piękny sen miałam, kurczę, nie wiedziałam, że moja podświadomość może takie "scenariusze" ukrywać w swej głębi;).... Hmmmm, do tej pory czuję dreszcze. Mam nadzieję, że dzien który czeka na mnie, równie ciekawie i intrygująców mnie zaskoczy;) && Jacku,.czemu rozmawiają kiedy nie ma nas?, hmm, rozmowy nocą mają swoj charakter po prostu. Kiedy my byliśmy w fazie REM marząc, Oni nie marzyli. Kto jest bogatszy? ;)

Jacku, nie znalazłeś nawet chwili aby odpocząć? Pisałam wykorzystuj noc:) uniesienia?:D a skąd Ty Wiesz, że się "unosilam"?