Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pewnaa jestem

to co? szukamy tych co znaleźli punkt G.

Polecane posty

Gość gość
Jacus to teraz wyzwij Pewną od szmat i kurev to typowe dla ciebie psychopato

dalem d**y wiem.....Przepraszam Ciebie publicznie za chujstwo ktore napisałem i jestem wstanie odczekac az ci przejdzie nawet rok...........

Gość krusowa
Pewna ... 'bierz margines na 0,5l'... Mam nadzieje,że rozumiesz...

Gość, weź się nie wpieprzaj🖐️ Jacek,..nie wiem co napisać, Przepraszam Ps; byl czas nie dawno, że mogłam zaryzykowac,.pojawił się spór, co mnie otrzezwilo. Tymczasem

Moge bo juz nigdy złego słowa na nia nie napisze.......zrozumialem cos a wy nie pomarancze....nie po to wchodze o 5.z czyms rano zerby mnie pomarancze czytaly.........

Gość krusowa
Chyba tak... Pewna...:)

Gość gość
z Bestią było tak samo :) Ty wiesz Jacku

Gość obiektywna czytaczka
ale jesteście niedorozwinięci albo takich udajecie Kojot to Koke, padłam ze śmiechu, jeden wypisuje poematy bez ładu i składu, z narcystycznym zabarwieniem uwielbiającym samego siebie i opowiadającym wszem i wobec o swoim luzie i doskonałości i kolorycie jego beznadziejnego życia i fascynacji piłką nożną czego akurat my kobiety nienawidzimy a drugi facet piszący w czystej postaci polszczyzny a ja na to zwracam cholerną uwagę, nie mówiący nic o sobie i z tak wyczuwalnym szacunkiem do kobiet że aż pięty pieką a ciało przeszywa ciepło chwili choć da się w nim wyczuć że to facet twardo stapający po ziemi. Zwieracze wam puszczają bo jawnie i bez ogródek wyznaje kobiecie uwielbienie i nie w tak zakłamany sposób jak to robi Koke do kolejnych lasek a w szarmancki sposób o którym większość z was pewnie nie słyszała a my kobiety marzymy o czymś takim jeśli nawet dzieje się to na forume. Piszecie bzdury że wszystkie bzyka z forum a niby jak ma to robić skoro w odróznieniu od Najka nie zamiescił maila w opisie by z jednej strony udawać niedostepnego a z drugiej wyrywać panny sama dawno temu byłam tak naiwna że napisałam do niego ale co było dalej nie powiem. Snujecie teorie o pewnej i jej zapedach na kojota, totalna bzdura co innego gromei, ona ma parcie na niego i to wielkie, bardzo wielkie ale jak można mieć do niej pretensje o to? mozna jej tylko pozazdroscić Kojota i tu dochodzimy do sedna, zazdrość faceci zblazowani i odrzuceni hejtują Kojota kobiety zazdroszczące uwielbienia Kojota hejtują Gromi i Pewną. Czyli morał całej historii, wszystkiemu jest winny Kojot więc trzeba się go pozbyć a nastanie ład i porządek a nawet kurs Euro pójdzie w górę i gospodarka ruszy P.S. Jacku, zawsze mnie zadziwiasz i zaskakujesz, nie zmieniaj się nigdy bo będę musiała przestać cię lubić.

mielismy sobie dac po razie to napisz mi prosto w pysk morda nie szklanka nie zbije sie

Gość gość
Piszecie bzdury że wszystkie bzyka z forum a niby jak ma to robić skoro w odróznieniu od Najka nie zamiescił maila w opisie by z jednej strony udawać niedostepnego a z drugiej wyrywać panny sama dawno temu byłam tak naiwna że napisałam do niego ale co było dalej nie powiem. l co jest dalej wie każda która napisała

Gość gość
Jacku jak było z Rogatą? Jakie tematy o niej zakładałeś i wyznawałeś miłość jednocześnie?

Co mam napisać? Że nie?, że nie zaufam nigdy facetowi? Że bycie z kims to jest dla mnie abstrakcja? Jacek, nie czekaj na mnie. Ze mną szczęśliwy nie będziesz.

Gość krusowa
Nie mam... Możesz się czuć wyróżniony...

Gość gość
21.59 mi się wydaje że to ty razem ze mną hejtowałas temat kokeja:classic_cool:

To ja już sobie stąd pójdę, nie żegnam się, bo nie lubię Jacek, przepraszam:(, kotwica w plecy dla mnie jeśli Cię zranilam. Nie gniewaj się na mnie...proszę. Krusowa, bywaj🖐️

Gość obiektywna czytaczka
nigdy nikogo nie hejtowałam a tylko wmieszałam się w tłum tego forum, nigdy nikogo nie obraziłam a obrazali mnie inni albo inne zazdrosne polubiłam Kojota bo nawet jak mnie olewał albo inaczej mówiąc unikał to robił to z klasą i kulturą wiem dlaczego to robił a odpowiedź jest prosta- Gromosławna