Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan Audi

Dobry mechanik w Krakowie do naprawy Audi?

Polecane posty

Gość MarcinPe
Jak szukasz dobrego mechanika, to zabierz auto do https://detalblysk.pl/oferta/dobry-mechanik-samochodowy . Pierwszy, który zrobił naprawę na czas. Dokładnie o umówionej godzinie samochód czekał sprawny do odbioru. I żadnych brudnych plam na siedzeniach, jak po naprawach w innych warsztatach.

Gość gość
Jeżdżę pod Nowy Sącz do Bosh Service (ich strona - www.boschtour-nawojowa.pl). To jest dokładnie Nawojowa, łatwy dojazd parę km na południe od miasta.

Gość gość
Ja swoim audi tak jak chyba wiekszosc tutaj zawsze podjezdzam do auto serwisu wadowicka. Jezdze glownie na bezplatne przeglady,bo dzieki nim moge sie uchronic za wczasu przed grubszymi naprawami, to tak jak z własnym zdrowiem- najwazniejsza profilaktyka.

Gość aabuenaa
dokładnie tylko Auto Serwis Wadowicka. Ja korzystam od lat i zawsze jestem mega zadowolona. Szybkie terminy, naprawy robione bezbłędnie. Fajną opcją jest ten bezpłatny przegląd. Ja w następnym tygodniu jadę tam też na wymianę opon ( koszt to 59 zł ale w zamian dostaje się voucher na mycie auta z zewnątrz o wartości 30 zł).

Gość gość
z moich doświadczeń wynika, że tylko Euromaster ma sens, byłem z moim samochodem w dwóch innych miejsca ale zawsze było coś nie tak i trzeba było jeździć na reklamacje, a na to szkoda mi czasu. Znajomy polecił mi Euromaster i odkąd tam jeżdżę usługi zawsze są na najwyższym poziomie

Gość kool2
Sprawdziłem ten polecany przez was auto serwis wadowicka. Na wstępie za darmo sprawdzili mi auto na linii, wyszly dwie rzeczy do zrobienia, wiec zdecydoalem sie to u nich zrobic. Od razu wycena,ktora zgadzala sie z rachunkiem koncowym. Ceny pozytywnie zasakakujące. Gwarancja. Rzeczowa i miła obsługa. Tak jak większość pisała nie ma się do czego przyczepić.

Gość ysin
Jak wyżej. Auto Serwis Wadowicka. Profesjonalizm z najwyższej półki.

Gość gość
auto serwis wadowicka, mechanicy b.dobrzy+ najnowszy sprzęt+uczciwość

Gość gość
twojmechanik.com Jeżdżę do nich z moim audi od ładnych paru lat, zawsze 100% zadowolenia, od niedawna korzystam też z ich stacji kontroli pojazdów- rzetelność na najwyższym poziomie. W Podgórzu na bank nr 1.

Gość gość
Jeśli spotka cię problem z silnikiem to pędź do www.auto-szlif.krakow.pl. Są niezastępieni w temacie. To prawdziwi fachowcy. Pracę wykonują z ogromną pasją, co przekłada się na jakość wykonywanych usług. Polecam.

Gość gość
Audi porządnie w auto serwisie wadowicka Ci ogarną.

Gość gość
Akurat nie jeżdżę audi, ale jak chcesz być uczciwie potraktowana i mieć pewność fachowej roboty to zdecydowanie podłączam się do zadowolonych klientek warsztatu z wadowickiej 8i.

Gość Mateusz
Dnia ‎25‎.‎10‎.‎2017 o 16:04, Gość gość napisał:

Ja swoim audi tak jak chyba wiekszosc tutaj zawsze podjezdzam do auto serwisu wadowicka. Jezdze glownie na bezplatne przeglady,bo dzieki nim moge sie uchronic za wczasu przed grubszymi naprawami, to tak jak z własnym zdrowiem- najwazniejsza profilaktyka.

mogę potwierdzić. panowie z wadowickiej to sprawdzeni fachowcy.

Gość ben
Dnia ‎19‎.‎01‎.‎2019 o 01:09, Gość Mateusz napisał:

mogę potwierdzić. panowie z wadowickiej to sprawdzeni fachowcy.

Sprawnie, trafnie i co ważne czysto i niedrogo. Polecam Panów z Wadowickiej.

Gość Damian

Ja mogę polecić IRMAR serwis z Krakowa. Wymiana sprzęgła i koła dwumasowego oraz naprawa lewarka zmiany biegów wykonana szybko i fachowo. Serwis klimatyzacji i dopełnienie czynnika na najwyższym poziomie!
Szybka i sprawna usługa, jestem bardzo zadowolony z naprawy! Bardzo dobry kontakt z klientem. Polecam wszystkim!

Gość Luiza

Auto Serwis Wadowicka, na pewno pomogą 🙂 Jestem ich stałą bywalczynią od dawna, pełen profesjonalizm, jeszcze nigdy mnie nie zawiedli, dlatego z czystym sumieniem polecam, mają bardzo duże doświadczenie patrząc po ilości klientów 🙂 

Gość Rafał

Też polecam Auto Serwis Wadowicka, sam trafiłem tam z polecenia (samochód żony nawalał i nikt nie potrafił poprawnie zdiagnozować usterki), wykazali się dużym profesjonalizmem, szybko wyłapali problem, co mi się też spodobało - nie szukają na siłę usterek i nie naciągają na dodatkowe koszty, jak dla mnie najlepsi.

Gość Marcinek

Martwe rzeczy się psuja i jak to bywa zwłaszcza w najmniej odpowiednim momencie.
W dzisiejszych człowiek bez samochodu to jak bez ręki zwłaszcza jeśli praca ma charakter wyjątkowo wyjazdowy.

Mam taką pracę i mam samochód... i zapewne nie jestem w tym osamotniony bo wielu z Was podobnie jak ja używa tego środka transportu do pracy i nie tylko.

Dobry warsztat, dobry mechanik to rzecz iście święta. I wiele w tym prawdy.
Miałem przyjemność (albo nie przyjemność) spotkać kilku na swojej drodze i tym samym doświadczenie jakieś tam mam stąd śmiało mogę powiedzieć, że ten serwis w pełni spełnia moje oczekiwania.

Szczerze polecam. Ja naprawiałem tam swoje Audi ale widać było na warsztacie i inne samochody jak Opel, VW, Renault, Citroen stąd wnioskuje, że nie ograniczają się do jednej marek i są wszechstronni.

Wszystko na telefon, wycena, negocjacje. Jestem naprawdę bardzo zadowolony

Gość Tomi

Jeżdżę ze swoim audi do Auto serwis wadowicka, ogarniają temat jak należy, konkretni mechanicy i ceny mają do przeżycia.