Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety czują głęboką odrazę do mężczyzn inteligentnych z rozwiniętym mózgiem

Polecane posty

Gość gość
zpiepszaj grubasie

Gość trelelele90
nie wszystkie.. ja np. lece glownie na intelekt, mam kilku adoratorow jednak w zwiazku juz dlugo nie bylam, bo wciaz szukam takiego ktory dorownalby mi intelektem i inteligencja, chcialabym zeby to mezczyzna glownie rzadzil w zwiazku, choc liczyl sie z moim zdaniem i tylko z takim intelignetnym jest to mozliwe..niestety przyciagam nie takich facetow

Gość Janekrys
Niestety ale autor ma racje. Mowie to ja lekarz, robiacy wlasnie 2 stopien specjalizacji. Nie mam powodzenia i nigdy go nie mialem, wyglad mam przecietny. Znajomi ze szkoly sredniej od rozwozenia kartofli i murowania tynkow maja na swoim koncie dziesiatki przelotnych ii tych dluzej trwajacych przygod z babami, ja niestety nie. Ale nie placze, dobrze mi sie zyje.

>>>Niestety ale autor ma racje. Mowie to ja lekarz, robiacy wlasnie 2 stopien specjalizacji. Nie mam powodzenia i nigdy go nie mialem, wyglad mam przecietny. Znajomi ze szkoly sredniej od rozwozenia kartofli i murowania tynkow maja na swoim koncie dziesiatki przelotnych ii tych dluzej trwajacych przygod z babami, ja niestety nie. Ale nie placze, dobrze mi sie zyje.<<< x I co z tego, ze jesteś lekarzem? x Ważne jest: jaki masz kontakt z innymi ludźmi. x Znam całkiem miłą panią dr, która mimo skończonej 40-stki nadal jest dziewicą. Ma drobną budowę z dużym biustem, więc faceci powinni nie dawać jej spokoju :D. Jej samotność wynika z problemów w komunikacji z innymi ludźmi. x Widocznie masz to samo.

Gość gość
nie znasz sie grubasie

Gość gość
lubie inteligentnych facetow. kiedys spotykalam sie z doktorantem fizyki. niestety byl on pozbawiony inteligencji emocjonalnej. na moje wiadomosci odpisywal po 2 dniach. na randkach prawie nic nie mowil. na wakacje jezdzil z rodzicami(mial juz 27 lat). niestety ciezko jest byc z czlowiekiem, ktory ma problemy z komunikacja z innymi ludzmi. nie byl zlym chlopakiem, ale nie wyobrazam sobie zwiazku z osoba, ktora sie prawie do mnie nie odzywa.

Gość trelelele90
pewnie introwertyk :) czesto introwertycy sa inteligenti, jednak maja wlasnie problem z komunikacja z innymi ludzmi.

Gość gość
Ja nie jestem wykształcony, ale kreatywny, lubię pisać utwory literackie, mam dobry gust filmowy i muzyczny, literacki. Inteligencje mam raczej przeciętną, a i tak nie ****ałem żadnej. Miałem taki seks z 2 kobietami na telefonie, ostry, perwersyjny. Do jakiej kategorii można mnie zaliczyć ? Mam 24 lata.

>>>Do jakiej kategorii można mnie zaliczyć ? Mam 24 lata.<<< Jesteś 24-letnim prawiczkiem. To jest raczej proste do określenia. x >>>Ja nie jestem wykształcony, ale kreatywny, lubię pisać utwory literackie, mam dobry gust filmowy i muzyczny, literacki.<<< To Twoja opinia, czy otoczenia? Jeżeli otoczenia, to także i kobiet, więc jest cokolwiek dziwne, że do dzisiaj żadna nie chciała zbliżyć się do Ciebie. x >>>Inteligencje mam raczej przeciętną, a i tak nie ****ałem żadnej.<<< Bardzo ciekawi mnie, co wykasował system. Podejrzewam, że nie chodziło o słowo: zapoznałem :D. Może właśnie w tym, czego oczekujesz od kobiety, leży przyczyna ich niechęci? x >>>Miałem taki seks z 2 kobietami na telefonie, ostry, perwersyjny.<<< Wybacz, ale panie z numeru 0-700 nie uprawiają seksu. One tylko kasują pieniądze za bajerowanie Ciebie.

Gość gość
Misio1 Leszczu, daj spokój już z tymi postami. Otoczenie musi mi przyznać, że jestem kreatywny,? skoro piszę utwory, tzn opowiadania tzn że jest to cecha kreatywności. A seksu nie uprawiałem głąbie z panienkami z numeru 0-700 tylko z normalnymi kobietami, nie z żadnymi d******* ze stron internetowych za pieniądze ;)

>>>Misio1 Leszczu, daj spokój już z tymi postami.<<< Dlaczego jesteś agresywny? Przecież Cię nie obraziłem. x >>>Otoczenie musi mi przyznać, że jestem kreatywny,? skoro piszę utwory, tzn opowiadania tzn że jest to cecha kreatywności.<<< Pisanie utworów, opowiadań, podobających się otoczeniu, to dowód kreatywności :). Pisanie utworów, opowiadań, zrozumiałych tylko dla autora, jest jedynie dowodem grafomaństwa i narcyzmu :(. x >>>A seksu nie uprawiałem głąbie z panienkami z numeru 0-700 tylko z normalnymi kobietami, nie z żadnymi d******* ze stron internetowych za pieniądze<<< To z pewnością nie były normalne kobiety :D, skoro bawiły się z Tobą w ten sposób ;). Nie chce mi się tłumaczyć: czym różni się uprawianie seksu, od bajerowania przez telefon ;), napalonego młodziaka :D :D :D. Może któraś z pań, wyjaśni Ci tą różnicę :D :D :D ?

>>>Normalne kobiety też baraszkują przez telefon<<< ze znanymi sobie ludkami :D. Z napalonych małolatów robią sobie zazwyczaj jaja :D. x >>>Z tym bywa różnie. Jedno opowiadanie przypadnie do gustu, drugie nie. Grafomanem można nazwać kogoś, kto naprawdę nie przemawia do odbiorców. <<< Nie znam w realnym życiu faceta, który potrafi tworzyć fikcję na papierze, a nie potrafi "zbajerować" interesującej dziewczyny :).

Gość gość
Gdyby robiła sobie ze mnie jaja, to by sama mi nie proponowała baraszkowania ;) Jedna chciała mi przelewać kasę na konto. bo świetnie jej dogadzałem w ten sposób, ale nie chciałem tego, z powodu, że czułbym się jak d*****.

>>>Gdyby robiła sobie ze mnie jaja, to by sama mi nie proponowała baraszkowania Jedna chciała mi przelewać kasę na konto. bo świetnie jej dogadzałem w ten sposób, ale nie chciałem tego, z powodu, że czułbym się jak d*****.<<< x Idź spać dziecko :D :D :D, x bo ŚNISZ NA JAWIE :D :D :D.

Gość gość
Żeby zbajerować fajną dziewczynę, musiałbym najpierw taką wyczaić. A do kobiet nie zbliżam się z powodu moich kompleksów i nerwicy. Gdyby nie to, pewnie bym ****ał kobiety. A i tak wolę własną grabę.

Gość gość
Widać, że prawda boli

Gość gość
Prawiczek dogadzał kobiecie przez telefon. Słyszałem raz, jak tak sobie dobrze robiła przez telefon, że było słychać jak diabli. Potem jak już skończyliśmy napisała, że miała wspaniały orgazm, i potem znowu sama do mnie dzwoniła, że jestem cudowny. Jedna chciała mi płacić pieniądze za seks cyber, i to spore pieniądze. Ale tam właśnie trzeba było wykazać się wyobraźnią seksualną. Nieziemsko mnie chwaliła. Sama pisała, że inni to przy mnie nudziarze do potęgi, którzy nie umieją kobiety zaspokoić samym pisaniem.

Gość gość
Taki co zerznie i przywali na ogół nie przynosi forsy. Jeszcze chce obsługi. Kobiety madrzeja po 30. Ja lubie milych, wrażliwych i nadskakujacych. Kiedyś tez umawialam się z tepakami i tylko cierpiałam, ani to madre, ani wrażliwe, skapi i cwani.

Gość gość
"lubie inteligentnych facetow. kiedys spotykalam sie z doktorantem fizyki. niestety byl on pozbawiony inteligencji emocjonalnej. na moje wiadomosci odpisywal po 2 dniach. na randkach prawie nic nie mowil. na wakacje jezdzil z rodzicami(mial juz 27 lat). niestety ciezko jest byc z czlowiekiem, ktory ma problemy z komunikacja z innymi ludzmi. nie byl zlym chlopakiem, ale nie wyobrazam sobie zwiazku z osoba, ktora sie prawie do mnie nie odzywa." Ale jakoś tępym bad boyom, kibolom i ziomalom możecie być wierne jak psy, gdy was olewają, zdradzają, leją po pyskach i nie mają żadnej inteligencji emocjonalnej, a wasza miłoś i tak jest silna, cierpliwa i łaskawa jak u świętego, gdy po raz kolejny idą na derby z kumplami zamiast przyjść do was na dzień kobiet.

Gość gość
Sorry, ale jakoś nie wierzę w dobrowolne prawictwo u tych facetów inteligentnych, jak tylko chłopak kończy naście lat to nieważne czy geniusz, czy debil, testosteron rozsadza mu jajca i pragnie ****ać ile się da. Nie ma czegoś takiego jak dobrowolne opóźnianie inicjacji. Po prostu kobiety są niezbyt chętne na tych inteligentów, bo tępaki już jako nastolatkowie roochają, bo mają tabuny chętnych. Moi znajomi policjanci kiedyś złapali czternastolatka i kazali mu opróżnić kieszenie, a tam gumy i żel durexa i jeszcze zaczął im gadać, że to normalne, bo w tym wieku trzynastki nie wychodzą z imprezy bez bzykanka. Tępacy roochają, a inteligenci podpierają ściany, a jak są przystojni to cieszą się zainteresowaniem kobiet dopóki ich inteligencja nie wyjdzie na jaw i nie powiedzą czegoś mądrzejszego. Wczoraj widziałem znajomą z dawnych lat( jest doktorantką w okularach, spokojną i miłą) z kibolem z podbitym okiem, którego kiedyś na jednej imprezie spotkałem, szli z dwójką dzieci( ich własnych zapewne). To jest notoryczne. Ja studiuję i tam studentki (nawet te najlepsze) i doktorantki, które siedzą w książkach też podjeżdżają pod uczelnię z dresami i kibolami. Niektórych znam i wiem, że dilują, ćpają i robią lewe interesy.

>>>Sorry, ale jakoś nie wierzę w dobrowolne prawictwo u tych facetów inteligentnych<<< x Bo SPERMA Ci RESZTKI MÓZGU zalała :D :D :D. x >>>jak tylko chłopak kończy naście lat to nieważne czy geniusz, czy debil, testosteron rozsadza mu jajca i pragnie ****ać ile się da.<<< I jak jest podobnym Tobie ciulem, to wybzyka nawet zarzyganą żebraczkę (fuuuj). Na szczęście, niektórzy oprócz główki :D, mają jeszcze głowę :) i ta ostatnia, chroni ich, przed wpadnięciem do rynsztoka :). x >>>Nie ma czegoś takiego jak dobrowolne opóźnianie inicjacji.<<< Ale dla ludzi inteligencją i dobrym smakiem obdarzonych :), jest coś takiego, jak hamulec, przed zeszmaceniem się. Dlatego m.in. nie srają publicznie i nie wtykają swego interesu, w śmierdzące, zawirusowane dziury. x >>>Po prostu kobiety są niezbyt chętne na tych inteligentów<<< nie potrafiących wydusić słowa na widok ładnej dziewczyny i udających przed nimi tępaków, myśląc naiwnie, że im to pomoże :D :D :D. x >>>bo tępaki już jako nastolatkowie roochają<<< to, czego normalny człowiek nawet kijem dotknąć się boi :D :D :D x >>>Wczoraj widziałem znajomą z dawnych lat( jest doktorantką w okularach, spokojną i miłą)<<< Za to Ty jesteś gimnazjalnym smarkiem :D, uważającym, że okulary u kobiety, świadczą o czymkolwiek. Szkoda czasu na dyskusję, z niezbyt rozgarniętym SMARKACZEM, któremu sperma mózg zalała :( :( :(. x >>>>Ja studiuję<<< a świstak siedzi i zawija w te sreberka :D :D :D. x >>>i tam studentki (nawet te najlepsze) i doktorantki, które siedzą w książkach<<< ciekawe, że durny gimbus :D uważa, że doktorantka, musi siedzieć stale w książkach. Ciekawe: po czym je głupi gimbus rozpoznaje? Może po zapachu :D... książek :D :D :D.

Gość gość
s********j misiek

Gość gość
Nic tak nie pociąga kobiet jak tępota umysłu, agresja i nieumiejętność wyobrażenia sobie u faceta konsekwencji własnych działań przez co jest większe prawdopodobieństwo, że wda się w bójkę uliczną (bo każdy facet, który kiedykolwiek kogoś uderzył jest tępym jaskiniowcem, jedną nogą w neolicie) i kobiety kochają takich facetów, którzy umieją się naparzać. Niech same się leją z tą patologią, z którą się ****ają. Jest XXI wiek i przemoc powinna należeć do marginesu i patologii.

Gość gość
Misio1- Możesz nie wierzyć, ale chciała mi płacić i to nie była zwykła kobieta, ale z dobrym smakiem i kunsztem. Pomyśl sobie tylko, gdybym nie miał nerwicy i kompleksów, jak bym ****ał. Zabijałyby się o mnie. Tylko nie zamoczę, bo blokuje mnie nerwica i kompleksy. A byle której też bym nie wsadził. ;)

Gość gość
O misiek mitoman znów tu przylazł, czyta ktoś co on pisze w ogóle? Bo ja już po pierwszych kilku postach skapnąłem się, że to nakręcający się oszust i no- life. Taki kozak w necie, peezda w świecie. Czego to on nie zrobił w życiu. Praktycznie każdy kto tak pisze w realu jest przegranym zerem siedzącym całe życie przed kompem.

Gość gość
Zresztą misio sam jest takim tępakiem, co widać było w tych kilku jego niezbyt błyskotliwych wypowiedziach, które miałem wątpliwą przyjemność przeczytać i po ciągłym gadaniu komu by to on nie na*ebał i jaką krzepę ma.

>>>Zresztą misio sam jest takim tępakiem, co widać było w tych kilku jego niezbyt błyskotliwych wypowiedziach, które miałem wątpliwą przyjemność przeczytać i po ciągłym gadaniu komu by to on nie na*ebał i jaką krzepę ma.<<< x Może zdecydujecie się na którąś wersję :D :D :D. x Albo jestem no-lifem, bojącym się ludzi, albo prowokuję konkretne spotkania w realu :D :D :D. Jedno z drugim raczej wyklucza się :).

>>>bo każdy facet, który kiedykolwiek kogoś uderzył jest tępym jaskiniowcem, jedną nogą w neolicie<<< x Powiedz to policjantowi :D, przy najbliższej kontroli drogowej :D :D :D. x Mój sempai jest najspokojniejszym człowiekiem na świecie :). Nawet zaprzyjaźniona psychiatra, wysłała do niego własnego syna, by przyjął jego filozofię życia :). x Tylko tępe wymoczki, uważają każdego trenującego sporty kontaktowe, za prymitywnego osiłka. Zwyczajnie mu zazdroszczą - LESZCZE :D :D :D.

Gość gość
O...widzę, że wreszcie załapał, że nikt go nie czyta, bo krótsze posty zamieszcza. Btw...dzięki za podbijanie mi tematu debilu, pisz dalej.