Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka spotyka się z Hiszpanem!

Polecane posty

Gość gość

Od 5 lat mieszkam z rodziną w Madrycie. Powodem przeprowadzki z Polski była praca męża. Mam dwie córki i starsza córka przysparza nam dużo kłopotów. Spotyka się z Hiszpanem w dodatku sporo starszym. Nie odpowiada mi to. Nie ufam ludziom tutaj.

Gość gość
jej zycie wiec sie nie wpie/r/da/laj!

Gość gość
Ja chcę ją chronić!

Gość gość
PROVO !!!

Gość gość
chronic? najlepiej ja ochronisz jak sie od niej odpierdzielisz i przestaniesz sie wtracac w jej zycie ty toksyczna stara jędzo

Gość gość
Lepszy hiszpan niż arab lub murzyn.

Gość gość
Ale on ma 33 lata i obawiam się, że ten człowiek sprowadzi ją na złą drogę!

Gość gość
Jeżeli zaciąży to ją wypierlolisz z domu i tyle. Ja bym się nie patyczkował. Dopóki żyje pod waszym dachem, powinna żyć według własnych zasad. Jak nie pasi to wypad.

Gość gość
Ile lat ma córa? Wygląda mi to nanumyślnw odgrywanie się na rodzicach.

Gość gość
Obawiam się, że ona będzie z nim sypiać i zajdzie w ciąże i nie skończy studiów!

Gość gość
opowiedz wszystko od poczatku.ile ma lat,gdzie go poznala, kim on jest, jak sie dowiedzialas itd.

Gość gość
*nie własnych, a waszych zasad miało być :)

Gość gość
Córka ma 21 lat.

Gość gość
Córka ma 21 lat i poznała go jakoś rok temu? Ten mężczyzna ma 33 lata i pracuje w banku. Spotykają się...

Gość gość
To takim dzieckiem już nie jest, ale mentalnością to wciąż pewnie gimbus. Są dwie drogi. Daj jej dwa wyjścia. Może się z nim spotykać, ale jak obleje studia, czy zaciąży, to ją wyrzucisz z domu. Opcja nr 2. Daj jej ultimatum, że jak nie zerwie z nim, to może się pakować i u niego sobie mieszkać. Preferowana opcja nr 1.

Gość gość
W sumie innej drogi nie ma. Gówniara zrobi co będzie chciała, więc musisz postawić sprawę jasno. Studia to priorytet i jak nie zda to ją wywalisz i przestaniesz opłacać uczelni.

Gość gość
Córka na szczęście studiów nie olewa i zdaje egzaminy ale obawiam się, że będzie z nim sypiać i jeszcze w ciąże zajdzie. Poza tym między nimi jest sporo lat różnicy. To już dorosły mężczyzna.

Gość gość
a z kim ma się spotykac jak mieszkacie w hiszpanii? Zastanów się kobieto wyjechgałas z Polski mieszkasz tam, żyjesz i wychowujesz tam swoje dzieci i się dziwisz, że twoja córka spotyka sie z miejscowym? :) A czego się spodziewałaś? 33 lata i 21 to nie jest tak źle, może zamiast węszyć podstęp, obmyslać plany jakby to ją nakłonić do zerwania poznałabyś najpierw lepiej tego człowieka? Może on jest wartosciowym mężczyzną, może ją kocha i chce ją uszczęsliwić? Zobacz ile dziewczyn trafia na psychopatów rówieśników polaków. A potem zostają albo same z dzieckiem, albo tkwia w jakimś patologicznym związku. Co z tego ze Hiszpan co z tego, że starszy moze własnie to jest człowiek który uszcześliwi twoją córkę? Dlaczego uwazasz, że on ją sprowadza na złą drogę?

Gość gość
Bo może ją nakłonić do wspołżycia.

Gość gość
Wsp{łżyć to oni napewno będą lub mogli to już robić.

Gość gość
Chcę uchronić córkę przed tym.

Gość gość
Ma 21 lat, hormony buzują. Nie masz szans. Trzeba było urodzić syna :). Chłopcą tak nie odwala. Jak baba się zadłuży w starszym, to będzie tańczyła, jak on jej zagra. Nie masz szans. Córka już podjęła decyzję.

Gość gość
No ale co jak oni to zrobią?

Gość gość
33 lata? A wolisz imprezowego cpajacego malolata? Moja siostra ma 25 lat i jest z 34 letnim francuzem. Jest poukladana a tez sie juz wyszalal. Wolisz moze mlodego arabuska? Twoja corka zaczyna spotykac sie z facetami to chyba normalne? A jej wybory uszanuj

Gość gość
To jest pierwszy partner córki. On wydaje mi się taki bardzo poważny. Zawsze chodzi ubrany garniturach. Widziałam jak całował moją córkę.

Gość gość
Tepe provo

Gość gość
Oni juz na pewno od dawna ze soba sypiaja. Co ty myslisz ze jakby spotykala sie z chlopakiem w swoim wieku to by tez z nim seksu nie uprawiala? smieszna jestes

Gość gość
Jesteś pewna, że już sypiają ze sobą? Można to jakoś sprawdzić?

Gość gość
Po prostu sypiaja ze soba a ty juz przestan walkowac ten temat. Jakbys nie byla staroswiecka to bys z nia rozmawiala o antykoncepcji i bys nie miala o co sie teraz martwic. W Polsce taka roznica wieku to juz prawie ze norma jak patrze na znajomych.

Gość gość
Powinna z tym zaczekać do ślubu.