Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przegrałam życie, mam 26 lat kto jest gorszym 0 ?

Polecane posty

Gość gość
" nie top smutki w alkoholu umieją pływać". Musisz się pozbierać i przemyśleć sobie wszystko.

Gość gość
nie oczekuje niczego od przyjaciół od życia tak po ludzku szansy ostatniej a skorzystam z niej, naprawde przycięgam

Gość akimke
Brak pracy,, no teraz to pójdę za 7zł h, bo leki działają nawet spoko choroba psychiczna z depresją od 10 lat. 31 lat i tylko jedna dziewczyna z która robiłem sex. mieszkałem kiedyś sam na swoim mieszkaniu, bardzo krotko jw choroba psychiczna i ucieklem do mame. nie mam dziewczyny bo mam depresje. nie chce nikogo poznać, bo mam nerwicę i depresję. z plusow to, dobrze wyglądam i chyba się tak motzno nie starzeje, uprawiam sporty :classic_cool:

Gość gość
wypiłam jednak, rzeczywistość mnie zbyt przeraża i przerasta. czuje się spoko, a tym lkoholem to chyba przesada, jak może byc uzalezniona 26 letnia dziewczyna? :) nie pije dużo, nie wiele mi do szczęścia potrzeba. Dziękuje za uwagę milej majowki

Gość gość
to mój temat zrobiłam w życiu wszystko co mogłam żeby byc szczesliwa, ale sie nie udalo a teraz mam 26 lat a moi znajomi robia kariery wyjezdzaja buduja sie a ja, usilnie sie staralam a gdzie nie poszlam to zaraz ze mnie rezygnowali nic nie osiagnelam kiepski zwiazek, zero hajsu i urody porazka

Gość gość
Wy sie k***a wszyscy uzalacie a ja sie nie zale nie mam nawed podstawowki majac 20 lat wzialem plecak wyjechalem daleko w europe zaczolem wszystko od zera a nawet od wielkiego bardzo wielkiego minusa bardzo ciezko pracowalem calymi latami nawet w urlop ale dzis cos mam bogaty nie jestem ale jak sie chce do sie da a jak bylem w PL to spalem dzesatki razy pod budka z piwam ale jednego sie dowiedzalem jak czlowiek naprawde musi to to zrobi bo checi to zamalo

Gość gość
uzalam sie i sie uzalalam, ale wczoraj zdalam sobie sprawe, ze musze dbac o siebie dla siebie nie dla innych dla niektorych to jest tak oczywiste przez cale zycie, dla mnie to jest odkrycie poniwaz zawsze zylam pod kogos, dla kogos a teraz zyje sama dla siebie wstawalam z nienawiscia do siebie teraz czas to zmienic, chce tego