Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_kasia

gruba dziewczyna

Polecane posty

czy gruba dziewczyna może się podobać przystojnym i sympatycznym facetom?? czy raczej jest skazana na wieczną samotność??

A czy gruby facet moze sie podobac przystojnej kobiecie czy tez jest skazany na wieczna samotnosc ?

Gość gość
są amatorzy grubych,ale no właśnie - amatorzy. ile masz wzrostu i wagi?

Gość gość
moze - ale zalezy co dla Ciebie znaczy "przystojny" facet. na sympatycznego na pewno zaslugujesz. ile wazysz/mierzysz?

Gość gość
A dlaczego nie chcesz kogoś w swoim rozmiarze kasiu?

Gość gość
no to chociaz podaj mniej wiecej.. mozesz miec 173 i nadwage,bo wazyc 70kg, mozesz wazyc tez 170 i tez miec nadwage. i tak jestes tu anonimowa

Gość gość
to jeszcze nie patologia,aczkolwiek tak,17 kg w doł byloby dobrze.. mysle,ze masz szanse, ale to tez kwestia Twojej buzi,jak sie ubierasz,charakter.. nie wiem tez jak wyglada wg cb przystojny facet. sa tacy,ktorzy wola wlasnie takie jak Ty, ale sa w mniejszosci, a czesto i niezbyt atrakcyjni no wlasnie... a czemu nie chcialabys faceta z nadwaga?tez moze byc przystojny i sympatyczny

Gość gość
Ja mam 165 i ważę 75kg i przyczepił się do mnie brzydki chłopak! A miałam super przystojnego, bez nadwagi, zaradnego a go odrzuciłam! :(

Gość gość
czemu odrzucilas?

Gość gość
Żeby poruchać wezmie taką bo faceci uczuć nie mają

Gość gość
bo ja wiem? ja bym wziela ladna do poruchania wlasnie

bo widzisz, więksi faceci mnie nie pociągają fizycznie, zresztą to działa też w dwie strony, szczupli mężczyźni zwracają uwagę na szczupłe kobiety

Gość gość
Bo go nie kochałam. Bo chciałam kogoś na swoim poziomie. Chciałam jakiegoś fajnego lekarza/studenta poznać...

Gość gość
a czemu nie chcesz zaczac sie odchudzac? /btw bo ja wiem ja jestem mala i bylam gruba,moze nie jakos bardzo,ale zauwazalnie przez ubranie,taki mala kulka i lecial na mnie mega wysoki chudy chlopak, w sumie zawsze tacy na mnie leca... paradoks

Gość gość
Do mnie zalecają się tylko chudzi...a waże te 75kg.

Gość gość
no wlasnie nie rozumiem tego paradoksu :D nigdy nie lecial na mnie gruby, oni zawsze leca na chude laski... zwlaszcza niscy i przy kosci. a mnie tacy wysocy i chorobliwe chudzi czasem. jest b.duzy kontrast

ja się całe zycie odchudzam ale jak widać z marnymi efektami, czyli lekko mówiąc dupa blada z tym wszystkim, nie wiem czy już mam kupić sobie kota czy jeszcze łudzić się nadzieją że wpadnę na wysokiego bruneta o pięknych oczach:D:D

Gość gość
Ale ona chce koniecznie przystojnego mimo ze jest gruba , czyli rozumiem ze chudy nie wystarczy, musi mieć jeszcze odpowiednią twarz. :o najpierw schudnij kobietom a potem wymagaj.

Gość gość
wysoki? ok. brunet? ok. piekne oczy? ok. ale jesli chcesz by byl do tego szczuply to sorry,masz 1 wyjscie.

Gość anless_30
Ja tam nie patrze na wygląd ważne żeby miała w głowie poukładane :)

Gość gość
Czyli nawet nie przystojny , lecz koniecznie wysoki brunet o pięknych oczach:D

Gość gość
A padsowalby ci przystojny wysoki brunet o pięknych oczach PRZY KOŚCI

ludzieee rozpętałam jakieś piekło niewinnym pytaniem:D dobraaa no wyluzujcie:D ja przejde na dietę i zgarnę jakiegos przystojniaka a Wy się troszkę zrelaksujcie, mamy weekend:DD!!!!!

Gość gość
Jak kiedyś szukalem kobiety na portalu randkowym to 1 rzecz jaką zaznaczylem była waga- szczupła , normalna

Gość gość
sluchaj to jeszcze nie pieklo,to kafeteriaaa :D a ich ulubiony temat do hejtow to wlasnie gruba dziewczyna

strasznie nerwowy ten naród:D i weż tu człowieku wyjdz z tematem:D aaa zycie się zmienia i ten kto kiedys był szczupły i obrażał grubych ludzi sam może się obudzić otyły, life is brutal!!