Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaba majowa

Czym się kieruje , jakie ma odczucia kobieta która wchodzi w romans z żonatym

Polecane posty

Gość gość
Moja znajomą to rodzice namawiali żeby takiego "znudzonego mezusia"znowu przyjęła jak chce wrocic i przeprasza,bo kogo sobie znajdzie teraz z takim wyglądem i dwojka dzieci,bez pracy z alimentami tak jej mowili.Wiec przyjęła go z powrotem a on dalej na boku "posuwa"tylko bardziej dyskretnie.

"gość dziś każdy facek gdy wyrywa młodą nawija o tym jak jego małżeństwo jest nieudane i na krawędzi rozpadu" aa nie, nie kazdy. tez mnie wyrywal zonaty koles i nie bylo mowy o jego nieudanym malzesntwie - w ogole nie bylo mowy o tym, romasnu miedzy nami tez nie bylo - bo ja nie znosze trojkatow;/ a poza tym dlaczego stawiacie ze jak zonaty to romans z mlodsza, pzreceiz bywa roznie.

Gość żaba majowa
Czy wg Was jest różnica gdy żonaty facet wchodzi w romans z inna kobietą traktując to jako skok w bok, czy jak małżeństwo jego już się wypaliło ale tylko formalnie trwa na papierze? Jest różnica w sensie etycznym czy tez nie ma żadnej?

Gość gość
Urbańska jakoś wielkiej kariery nie zrobiła,opinia tez jest ważna,wiadomo po co on jej był /jest potrzebny, żeby utorować drogę do sukcesu ,widać z marnym skutkiem.

Gość gość
dla mnie nie ma żadnej i dla mojej przyjaciólki też nie ona mówi, że facet ma zonę i nic więcej ją nie obchodzi, bo dla niej samej byłoby to upokarzające, co innego luźna znajomosć czy przyjaźń

Gość żaba majowa
Dziękuję Wam za wypowiedzi. Proszę piszcie dalej, zajrzę wieczorem. Słonecznej majówki spędzonej w miłym towarzystwie !

Gość gość
10:37 RoR,ile ty masz lat,na żonatych "golasów"zadna nie leci.

Gość gość
Kolega zostawił żonę z dwójką dzieci. Teraz mówi, że nigdy nie był tak szczęśliwy. Nikt od początku nie dawał szans temu małżeństwu , więc ich rozwód nikogo nie zdziwił.

Gość gość
Widzisz ,zaba mnie też nazywają kochanką a nie widziałam go 2 lata:-(.Wczesniej bardzo rzadkie kontakty towarzyskie w jego pracyNajpierw rok ,przerwa pare miesięcy potem znowu rok i przerwa 7 miesięcy-bez jakiegokolwiek kontaktu ,potem powrot dwa tygodnie,i przerwa do teraz czyli ponad dwa lata. .Nigdy zadnego kontaktu fizycznego ani pocałunku,przytulania czy nawet wyznania uczuć na żywo nie było,a mowią wszyscy -"kochanka",W czasie rozłąki jedynie jakiś wątpliwy wirtualny kontakt.No i fakt że teraz jest żonaty a przedtem nie był.On nawet nie wie że ja do niego coś czuję./żabka.

Gość gość
Dobrze ktoś napisał,ze te mlode,niedzieciate to myślą,ze są "pępkiem swiata".Ale sie mylą.Facet zmieniając żonę musi podniesc swój status społeczny.Jak zona nadal atrakcyjna,fajna,wykształcona,zarabia na siebie,inteligentna to kochanka nie ma lekko -sama młodość nie wystarczy,facet nie chce kolejnego"dziecka"na wychowanie tylko mądrej partnerki życiowej,z którą moze sie wszędzie pokazać.Tak młode,naiwne kończą jako kochanki na chwilę.A młodzi panowie sie dziwią,ze teraz trudno o dziewice,bo rozdziewiczyli je juz żonaci faceci z kasą.

Gość gość
???

Gość gość
10.18 mam bardzo podobną sytuację poza kilkoma szczegółami

Gość gość
Ja tam nie wierze w takie bajki ze facet sie zakochał ale nie moze rodziny zostawić.Jak facet naprawdę kocha to wezmie rozwód i dla dzieci znajdzie czas.W większości przypadków facet udaje,ze taki biedny,nieszczęśliwy ,bo zona mu sie znudziła i chce na boku zamoczyć a jak raz pozwoli to potem pojdzie gładko.Jak mu sie znudzi wroci to zakończy to a kobieta zostanie poniżona,taka zabawka .Jak będzie mial wyrzuty sumienia to jeszcze sie zonie przyzna żeby dostać rozgrzeszenie. Zamachowski sie zakochał i jest efekt bo sie rozwiódł.Jak nie zamierza sie rozwieść to znaczy ze nie kocha,bawi sie widzac zainteresowanie naiwnej kobiety,i liczy ze kiedyś zamoczy bez zobowiązań.Łudzcie sie naiwne ze jest wami na serio zainteresowany.Faceci są mistrzami w udawaniu.

Gość gość
żaden facet nie udaje zakochanego 4 lata tylko po to, aby BYĆ MOZE KIEDYŚ EWENTUALNIE PRZY WIELKIM SZCZĘSCIU zamoczyć. głupia jesteś jeśli ta myślisz. dziś łatwo o seks i nie trzeba ganiać za jedną całymi latami jeśli się chce TYLKO seksu

Gość gość
i nieprawdą jest że jak facet sie zakocha to ot tak moze odejść i czas dla dzieci nie ma tu nic do rzeczy. wiele jest powodów dla których facet nie moze tego zrobić, m.in. wychowanie i odpowiedzialnosć za osoby które spłodził i chęć uchronienia ich od piętna byciem dzieckiem rozwodników.

Gość gość
Facet myśli innymi kategoriami niż kobieta.Jesli kocha rzuca wszystko,nie znasz przypadkow z życia wziętych.Jesli szuka wymówek to sie bawi,chce sie dowartościować itd.Pozyjesz dłużej to zobaczysz ze zony nie zostawi bo ja kocha a naiwna sie bawi.Dla zony zrobi wszystko i dla dzieci a naiwna na boku bawi.Mowisz 4lata.Zadna przy zdrowych zmysłach nie pozwoliła by sie tyle lat mamić wiec dlatego pogrywa.Moj brat zdradza zonę ,zwierza sie mojemu mężowi ale nie myśli jej zostawiać a tamta glupia myśli ze ja kocha i kiedyś będą razem.Dzieci z rozbitych rodzin to dzis nie nowość .A jak taki dobry to dlaczego zonę oszukuje nie powie jej,dzieci nie musza wiedzieć ale zona moze wiedzieć.Kobieto zobaczysz zawsze będziesz ta druga ,jak facet chce zmian to chce ,jak chce sie zabawić to sie bawi.Zamachowski 4 dzieci i jakoś mu to nie przeszkadzało i osoba publiczna do tego,a co dopiero zwykly facet.

Gość gość
widac olejna tepa zonka co nawet czytac nie umie ze zrozumieniem ona nie pisala o sobie kretynko tylko o kolezance a zamachowski zadnym autorytetem nie jest ani wyznacznikiem niczego moze dla ciebie jedynie wspolczuje bo widac trzesiesz dupa ze twoj mezus za jais czas tez sobie znajdzie taka ktora sie tylko zabawi hahaha juz ci dupke sciska ze strachu

Gość gość
Ze strachu,nie,a gdzie on pojdzie mieszka u moich rodziców,robote tez mu mój ojciec załatwił gdyby sie wychylił to nie ma ani gdzie mieszkać ani roboty ,chcesz go?tylko współczuję takim kobietom.Nie będę tu nic juz pisać,zobaczysz sama jak będzie ale na wiele sie nie nastawiaj.zegnam.

chetnie poczytalabym kobiety ,dziewczyny- ktore faktycznie byly w takim zwiazku :)Temat ciekawy jednak najwiecej maja do powiedzenia osoby ,ktore niedoswiadczyly osobiscie tego tematu:)))

Gość gość
A po co się maja wypowiadać osoby których to dotyczy? Zdradzona zona-piszac tu rozdrapie stare rany, po co jej druga depresja kochanka- ta z kolei w jakim ma celu przyznawać się ze wystarczają jej ochŁapy. A facet puka inna na boku a nie traci czas na babskie forum ot i cała filozofia.

gość dziś hahahahaha ,to co on tak caly dzien PUKA?

jest takie przyslowie przy jednej dziurce to i kotek zdechnie :D

Gość gość
No wiesz, jak nie puka to mysli o pukaniu. A tak to normalnie, zje obiad, pojedzie z żona i dziećmi do Tesco, w niedzielę do teściów i jakoś tydzień z leci. W między czasie sms-y do kochanki, nadane z wc w tajemnicy). Czego chciec wiecej:D

w takim razie !!!!:(:(:(zdrada jest wstretna:(:((

"A po co się maja wypowiadać osoby których to dotyczy? Zdradzona zona-piszac tu rozdrapie stare rany, po co jej druga depresja kochanka- ta z kolei w jakim ma celu przyznawać się ze wystarczają jej ochŁapy. A facet puka inna na boku a nie traci czas na babskie forum ot i cała filozofia." aa ochlapy to dostaje jedna i druga - no chyba ze lubia trojkaty;)

nie moge jednej rzeczy zrozumiec u kochanek? jak moze sypiac z takim typem wiedzac ze uprawia sex z malzonka ?:)fuj ble!!!!!

Gość gość
No co tyyy przeciez oni wcale ze soba nie spia; )juz dawno nic ich nie laczy:)