Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaba majowa

Czym się kieruje , jakie ma odczucia kobieta która wchodzi w romans z żonatym

Polecane posty

Gość gość
on jest w pracy a podeszł do niej prosto z mojego łóżka i wróci zaraz po pracy też do mojego łóżka x dziś jest 1 maja - święto pracy zakłamany tłumoku :D

Gość gość
hej, niektorzy faktycznie pracuja :P np. moja mama- pielegniarka zanim zaczniesz wyzywac, rusz mozgownica

Gość gość
chyba jej kochaś nie jest pielęgniarką? :D

Gość gość
ale moze byc lekarzem, strazakiem, policjantem, detektywem, budowlancem- umiesz myslec?

Gość gość
Strażak i policjant odpada bo to zboczeńcy sami!!!

Gość żaba majowa
Dobry wieczór, dziękuję Wam za wypowiedzi w temacie.

Gość gość
Niektorzy pracują,nasi pracownicy robili do 15,mamy termin oddania i musimy sie zmieścić inaczej ogromne kary fin.są wiec ludzie robią,jutro tez do 15,niedziela maja wolne.

Gość gość
widzę że kogoś strasznie interesuje gdzie mój pracuje... eh ta wścibskość połączona z bezmózgowiem... mój jest ordynatorem w szpitalu i dziś miał całodniowy dyżur, jutro ma wolne, a w niedziele idzie do pracy na 48h

Gość gość
ordynator?hehehe,za bardzo się wczuwasz w serial na dobre i na źle,hehehe,tralalala serialowa lala.

Gość gość
bezmózgiem to jestes ty dópodajko,właśnie sie przedstawiłaś nam,

Gość gość
oj czepiacie się lasek co przez chwile są z facetami kurczę do romansu trzeba dwojga a dla czego nie poruszacie tematu żon które zdradzają swoich mężów ? przecież też paniusie zdradzają i rozwalają czyjąś rodzinę i są tak samo dupodajkami na to wychodzi np. tutaj jest ciekawy temat http://f.kafeteria.pl/temat/f19/mezatki-ktore-maja-kochankow-p_5251206 i czym kierują się zony ?

Gość gość
gość wczoraj ja nie wiem, czym się kieruje, ale to: albo zwykła d***** i egoistka, która zabawia się mając w d***e jakie będą tego skutki albo żałosna kreatura o bardzo niskiej samoocenie, która łyka każdego, kto okaże jej trochę zainteresowania. Żadna normalna kobieta, która ma kręgosłup moralny i godność nie pójdzie na coś takiego. to samo można powiedzieć o świętych mężatkach mężatki są jak pies ogrodnika

Gość gość
nie każda potzrebuje się uwiesic na facecie i świata poza nim nie widzi. ja lubie być sama, a on daje mi seks, bliskość i towarzystwo kiedy tylko mam na to ochotę, a nie zawsze, bo muszę.

Gość gość
tepa zonko nie kazda potrzebuje faceta w domu do prania jego gaci ja tez pisze smsy z wc i nie widze w tym nic zlego ale ty wolisz obudowac forme bo aż dupą trzesiesz ze strachu pzred tym co szykuje ci los x tępa to jesteś ty prymitywna kochanico skowycząca od dawna na kafe i uczepiona latami nogawki żonatego który się z ciebie śmieje chwaląc się kumplom jaka łatwa i naiwna jesteś. :D sama trzęsiesz ze strachu dopą kaśka, bo doskonale wiesz co ci szykuje los :D

Gość gość
2015.05.03 Czy ty zawsze masz ochotę w zakładowym kiblu i na biurku zaraz po godzinach pracy, gdy firma pustoszeje? :D