Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziewica25

To, że nie jestem dziewica nie znaczy, że jestem gorsza.

Polecane posty

Gość niedziewica25
No ja mam znajomych którzy nie patrzą tylko na pieniądze i wygląd, sama też na to nie patrzę, sama pochodzę z niezbyt bogatej rodziny a z wyglądu jestem przeciętna

>>>misio1 to prawda, że jesteś 40 letnim kawalerem<<< x Kawalerem przestałem być w wieku 23 lat, a od długiego czasu jestem bezdzietnym rozwodnikiem :(. x >>> i lubisz większe kalibry?<<< x Wolę większe dziewczyny :) i wcale nie wstydzę się tego :). Duże jest piękne :) :) :).

Gość gość
taaa nie patrzą jeśli facet ci mówi że nie ważny jest wygląd to weź mu podsuń taką laskę i powiedz, że ma wspaniały charakter jest miła dobra uległa itd. zjem własną kupe jeśli on się z taką prześpi i mu pyska nie wykrzywi http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/374/691/dc9.jpg

Gość gość
wiedzieliśmy że jesteś feedersem! qrwa bezdzietny 40latek na babskim forum to porażka

Gość niedziewica25
Nie mogę poprostu zrozumieć jak można oceniać człowieka po jednej rzeczy. Nie pije nie pale nie chodzę na imprezy jestem spokojna lubię mile towarzystwo z ludźmi którzy są uprzejmi z którymi da się pogadać, byłam zakochana w chłopaku przez półtora roku potem osmielilam mu się o tym powiedzieć jak się okazało on to samo do mnie czuje po 2 latach miałam z nim swój pierwszy raz, ale potem niestety musieliśmy się rozstać, a dalej go kocham, i nie ważna jaka jestem to i tak będę mniej warta bo nie mam błony

Gość gość
Jak go kochasz to walcz o niego, ale nie zawracaj d**y innym facetom.

Gość gość
a kto ci powiedział, że po jednej rzeczy? ja oceniam po kilku między innymi właśnie po tym czy pije i czy pali czy ćpa itd. jest tego więcej i jeśli nawet jedna mi nie pasuje, a jest dziewicą to też jej nie chce wszystko ma być tak jak ja chce bo inaczej ja nie będę w stanie funkcjonować w takiej relacji WSZYSTKO MA SIĘ ZGADZAĆ

Gość gość
O niektórych nie warto walczyć. Dla swojego dobra. ;)

>>>Nie mogę poprostu zrozumieć ... i tak będę mniej warta bo nie mam błony<<< x Nie przejmuj się ujadaniem samotnych prawiczków :). x Tych śmieci NIKT NIE CHCE i dlatego dogryzają normalnym ludziom :).

Gość gość
a jedną z tych cech które ma się zgadzać jest dziewictwo koniec kropka bo tak i już tak samo jak ty masz wymagania co do czegoś tam tak ja mam między innymi do dziewictwa!

Gość gość
" ma być tak jak ja chce bo inaczej ja nie będę w stanie funkcjonować w takiej relacji WSZYSTKO MA SIĘ ZGADZAĆ " xxxx To powodzenia. Widzisz, ideałów nie ma. Może się okazać, że spełni wszystkie te wypisane warunki ale coś innego nie będzie pasować.

Gość gość
wymagań wiele nie mam same podstawowe :]

Gość gość
Misiu czemu taki ostry jesteś? Masz gorszy dzień? Zawsze byłeś oazą spokoju i kultury

Gość gość
Moja musi być czysta bez pocałunków z zadnym ,dziewica i bez związków. Sam taki jestem. Innej nie zaakceptuje. Musi być taka jak ja, to oczywiste.

Gość gość
Nie przejmuj się autorko ja akurat w twoim wieki dokładnie 25 lat miała gdy poznałam swojego obecnego męża (oczywiście też byłam niedziwica). Mój mąż jest najlepszym człowiekim na świecie a ja nie musiałam mu się z niczego tłumaczyć. Są też normalni faceci.

Gość gość
moja idealna kobieta ma być prorodzinna uległa nie pijąca nie ćpająca nie paląca i ma być dziewicą rzeczywiście sporo wymagań

>>>Misiu czemu taki ostry jesteś? Masz gorszy dzień? Zawsze byłeś oazą spokoju i kultury<<< x Bo widzę, że ta dziewczyna, poważnie traktuje, wypowiedzi tych niedorobionych trolii :(.

Gość gość
no pewnie "normalnie" nie mają wymagań tylko biorą was jak leci :D

Gość niedziewica25
On wyjechał do pracy za granicą, ja przez to ze nie potrafię języków (zawsze miałam z nimi problem) boje się wyjechać do obcego kraju, w dodatku mam tutaj dobra prace, on nie miał innego wyboru i wyjechał, z trudem się roztalismy, choć do tej pory piszemy do siebie Nie zawracam głowy innym facetom, poprostu jak czytam takie rzeczy lub słyszę to w głowie mi się przewraca

Gość gość
jestem kobietą i oczekuje prawiczka do zwiazku

Dlaczego robiłaś coś więcej niż trzymanie za rączki? To ciebie aż tak chuć rozpiera że musisz to seks uprawiać? Gadasz że błona to tylko jedna rzecz. A właśnie że nie jedna. Całą gamę rzeczy można z tego wywnioskować.

Gość gość
21:04 twoje święte prawo szkoda, że nie dziewice nie rozumieją tego, że każdy ma wymagać tego czego chce dla siebie, ale coś mi się wydaje, że one się boją że zostaną same

Gość gość
Powiem jedno. Niech niedziewice odpieprzą się od prawiczków. Szukajcie sobie doświadczonych, prawiczków zostawiajcie. Będzie mniej frustracji dla nas, dla nas tylko dziewice.

Gość niedziewica25
Bo uznałam i dalej uznaje, że to ten jedyny, ale zaraz mnie wyzwiecie od głupich i łatwo wiernych

Gość gość
czemu wy chcecie innym narzucać z kim mają się wiązać a z kim nie? jak ktoś chce dziewicy to ma do tego święte prawo a wam chuj do tego! EGOIŚCI!

Gość gość
Ludzie. Każdy ma prawo ciagnąć do swego. Dziewica, do prawiczka, nie dziewica do nie prawiczka. Musi być kompatybilność, rozumiecie ? Innej drogi nie ma.

Gość gość
21:08 Dokładnie qrwa pilnujcie własnego życia a nie innymi będzie nakazywać, że "masz się związać z tą a nie z tą bo ta nie ma błony a ta ma" Qrwa ja chce dziewice i koniec kropka a jak się to jakiejś nie dziewicy nie podoba to niech mnie w doope pocałuje! Moja sprawa czego ja chce DLA SIEBIE!

Gość gość
A ja oczekuję, że mój partner będzie co najmniej przeciętny z wyglądu (żeby mnie nie odrzucało, bo przecież mam z nim być też blisko fizycznie, to nie chcę mieć z tym problemu), ma nie mieć nałogów (zniosę palenie, ale wtedy pewnie też zacznę palić a to droga sprawa), ma być kulturalny, szanować mnie i moich bliskich, chcieć dzieci, być szczery, lojalny, wierny, dbać o związek tak samo jak ja, kochać mnie, przyjaźnić się ze mną, nie być leniem, nie być agresywnym itp. xxx To są istotne wymagania, ważne w późniejszym wspólnym życiu. To czy ktoś uprawiał seks nie ma znaczenia, bo raczej nie wpływa na charakter danej osoby, czy na jakość związku. No chyba że druga osoba jest totalnie zakompleksiona i zazdrosna o przeszłość partnera. Ale to wówczas już NIE jest zdrowa relacja.

Gość gość
W życiu normalne dziewczyna nie weźmie sobie prawika...to totalna porażka. Każda woli doświadczonego w seksie. A normalnemu doświadczonemu facetowi nie będziesz przeszkadzało,że nie jesteś dziewicą. Tak naprawdę z dziewicą to same problemy...a potem taka i tak zawsze się zastanawia "jak to jest z innym" i puszcza kantem.

Gość gość
Wole też blondynki od brunetek to co teraz brunetki mnie zhejtują i będą wyzywać razem z ich feedersem guru misio1 że wole blondynki a nie brunetki?! Jebcie się na ryje!