Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziewica25

To, że nie jestem dziewica nie znaczy, że jestem gorsza.

Polecane posty

Gość gość
"To czy ktoś uprawiał seks nie ma znaczenia, " bo że co za idiotka! to że dla ciebie nie ma nie znaczy że dla innych też! ZROZUM TO egoistko świat nie zaczyna i nie kończy się na tobie i twoim widzimisię

Gość gość
Prawiczek do dziewicy, nie dziewica do nie prawiczka. Ja oczekuję od kobiety, że nie była z nikim związana, ponieważ nie chcę sobie brać przechodzonego towaru, także jeżeli chodzi o związki, musi być czysta, zero pocałunków z błoną, tak samo czysta jak ja. Musi mi się oddać czysta, ja też oddam się jej wtedy cały.

Gość gość
Każdy człowiek jest indywidualny i ma inne wymagania co do partnera jednym z moich jest dziewictwo i tyle! a idąc twoim durnym myśleniem "przyjaźń w związku" jest chora taka relacja jest skazana na nie powodzenia (jeśli jesteś na tyle inteligentna w co wątpię żeby zrozumieć i co mi teraz chodziło)

Gość gość
Wiekszość normalnych kobiet chce prawiczka do zwiazku i wbijcie do sobie do glowy bo sie pytalem i wiem jaka jest opinia! Chca prawiczka bo uwazaja, ze taki jest czysty nie uzywany tylko takich juz nie ma? wyginely

Gość niedziewica25
To ze nie jesteśmy razem nie znaczy ze nie chcemy ze sobą rozmawiać bo mimo wszystko jest sporo rzeczy które nas łączy i ani on ani ja nie chcemy kończyć tej znajomości, czy to źle?

Gość gość
To wróć do niego. Obydwoje macie 1 raz za sobą, więc bądź z nim.

Gość niedziewica25
Ja nie byłam jego pierwsza miał wcześniej 2 partnerki. Wrócić bardzo bym chciała, ale trudno jest gdy dziela nas tysiące km

Gość gość
Do gościa, który uważa, że normalna kobieta chce prawiczka: Jako nastolatka spotykałam się z prawiczkami, którzy nie potrafili się nawet porządnie zabrać za całowanie. Ja niedoświadczona, on niedoświadczony - generalnie nic nam nie wychodziło. Mając 22 lata związałam się z facetem starszym o trzy (25 lat), który miał już za sobą kilkuletni związek i wiedział co i jak (ja nadal byłam dziewicą). Rozstaliśmy się po ponad dwóch latach, bo rozminęły nam się cele życiowe, ale do tej pory miło wspominam mój pierwszy raz z nim i każdy następny. Zaraz potem trafił mi się mocny w gębie prawiczek (twierdził, że coś tam wcześniej zaliczył, ale nie wierzę), który nie potrafił nawet stanika rozpiąć (w efekcie do niczego nie doszło:/) Pewnie prawiki z tego forum nazwą mnie za dziwką itp, ale dla mnie seks jest ważnym elementem związku, nie traktuję go jak hobby, ale ostatni etap bliskości i zaufania między dwojgiem ludzi. Lubię czuć pewność mężczyzny, z którym jestem, jego męskość i pragnienie. Moja koleżanka miała 16 lat kiedy związała się z kolegą z tej samej klasy, razem się uczyli, razem przeżyli pierwszy raz, który dla obojga był katorgą, ale są razem, szczęśliwi, do dziś, choć czasem maja pomysły, żeby dać sobie wolne i spróbować z kimś innym z czystej ciekawości (nie wiem czy spełnione :P).

Gość gość
"Wiekszość normalnych kobiet chce prawiczka do zwiazku i wbijcie do sobie do glowy bo sie pytalem i wiem jaka jest opinia! " g****o prawda,większość normalnych kobiet chcą spełnienia w seksie,a to daje doświadczony facet,a nie prawik,który spuszcza się po minucie i nie wie,co i jak dogodzić kobiecie. prawiki to porażka.

Gość gość
Kobiety, kupcie sobie lepiej sztuczny wibrator i sobie wsadzajcie w otwory. Nie warto was zaspokajać.

>>>"To czy ktoś uprawiał seks nie ma znaczenia, " bo że co za idiotka! to że dla ciebie nie ma nie znaczy że dla innych też! ZROZUM TO egoistko świat nie zaczyna i nie kończy się na tobie i twoim widzimisię<<< x Rzeczywiście jesteś egoistką :). x Nie potrafisz zrozumieć, że ktoś może być tak zakompleksioną pierdołą życiową :D :D :D, x że wszystkich uważa za lepszych od siebie x i zawsze będzie myślał, że Twojemu poprzedniemu partnerowi, nie dorówna :D :D :D. x Przestań męczyć tych biednych, chorych prawiczków :D :D :D.

>>>Kobiety, kupcie sobie lepiej sztuczny wibrator<<< x Zdradź mi głupi prawiczku: jak wygląda NATURALNY wibrator :D :D :D ?

Gość gość
Lepiej niech pierdoła do pierdoły ciągnie. Ja jestem taką pierdołą i chcę drugiej takiej pierdoły. Normalnych nie chcę z punktu niektórych. To już wolę być pierdołą.

Gość gość
napiszę to wielkimi literami: TAK JESTEŚ GORSZA

Gość gość H
Chcą dziewicy żeby nie wiedziała że sex może być fajny i przyjemny i żeby nie zaznała prawdziwej rozkoszy bo on nie umie jej dogodzić :D A potem taka nie chce w ogóle się kochać i potem i wyzywaja od najgorszych, bo nie dają :P a nie daje bo po co ma g/ó/w/no czuć przez 5 min :D

>>>napiszę to wielkimi literami: TAK JESTEŚ GORSZA<<< x I za te słowa, będę PÓŁGŁÓWKÓW - PRAWIKÓW tępił :D :D :D.

Gość gość
Tak jak ty :D Facet o ile można cię takim nazwać, klęczy i zaczyna liżać cipę kobiecie językiem, służąc jej jako sztuczny wibrator :D A ona wtedy odpręża się czytając gazetę :D

Gość 100 procentowy  facet
Gość 21.58 Gorszych od ciebie już nie ma :D

Gość gość
Jak można sypiać z nie prawiczkiem? ktory zamoczyl z kilkoma kobietami, wyspiermił wsadzał a potem sypia z dziewica? jak tak można!!!

Gość gość
Ja bym się nie cieszył robiąc dobrze jakiejś dziurze. Facet cieszy z takiej małej głupiej rzeczy, że dogodził jakiejś dziurze, która coś tam popuszcza. Czym się tu podniecać ? Że zrobiło się jej dobrze ? :D

Gość gość
Pojdzcie do zakonnic i tak sexu nie lubią a są dziewicami w dodatku ;)

Gość gość
Chyba jednak jesteś gorsza bo jesteś łatwa i się nie szanujesz, sorry

Gość gość
Kobiety powinny wymagać czystego faceta

Gość gość
Kto jest gorszy i łatwy?

>>>Pojdzcie do zakonnic i tak sexu nie lubią a są dziewicami w dodatku<<< x Moje dwie byłe poszły po rozstaniu do zakonu, więc nie pieprz głupot, że są dziewicami w jakimkolwiek kontekście :D :D :D.

Gość gość
W kosciele nie trzymanie do slubu znaczy puszczlastwo, k****enie sie

Gość gość
praviki?dziewice? basnie o tym wszystkim co wam ksiadz w kosciele opowiada.kazdy robi jak chce i sie naprawde nie opowiada nikomu niczego kto z kim sie bzykal.

Gość gość
Misio1- Geje nie mogą posiadać kobiet, bo to wbrew ich naturze. W dodatku metroseksualni.

Gość gość
najpierw ksiadz mnie p>/ie>/rdo>/lil a za kilka miesiecy dal nam slub.ha ha ha dziewica? kiss my ass

Gość gość
misio1 2015.05.01 >>>Pojdzcie do zakonnic i tak sexu nie lubią a są dziewicami w dodatku<<< x Moje dwie byłe poszły po rozstaniu do zakonu, więc nie pieprz głupot, że są dziewicami w jakimkolwiek kontekście smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . MISIO CZY TE 2 TWOJE POSZLY DO ZAKONU Z DESPERACJI ZE MIALES TAK MALEGO FJUTA I SEX Z TOBA BYL KATASTROFA?NIE POTRAFILES DOGODZIC?CO Z CIEBIE ZA KOCHANEK?WSTYDZ SIE!