Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziewica25

To, że nie jestem dziewica nie znaczy, że jestem gorsza.

Polecane posty

Gość gość
i właśnie dlatego jestem wściekła z powodu tych debilnych tematów zakładanych przez prawiczków - p**duś jeden z drugim (nie sądzę, by takich matołów zakładających te tematy było więcej) już osiągnął swój cel - jedna dziewczyna zaczęła wątpić w siebie przez jego/ich tematy. puknijcie się w głowy i to mocno. seks to naturalna rzecz, dzisiaj nikt "czystości" nie wymaga, wasze chore głowy zaś kobiety traktują jak bydło, które ma wartość tylko wtedy gdy ma błonkę. obrzydliwi jesteście, poważnie. a prawiczki? gdybym nie była sama doświadczona, to seks z moim chłopakiem-byłym-już-prawiczkiem były katastrofą i prowadził do wielu niepotrzebnych frustracji. lepiej dla każdej ze stron, żeby w związku druga osoba była doświadczona, wszystko jedno której płci, inaczej oboje nie wiedzą co robią. :)

Gość gość
8:11 jednak ktoś wymaga bo inaczej takie tematy by nie były zakładane i nikt by nie miał wątpliwości. I ja też wymagam dziewictwa!

Gość gość
tylko dziewice są warte tego aby dać im poczucie bezpieczeństwa miłość troskę, a te co nie są dziewicami są po prostu bezwartościowe!

Gość gość waronga
praviczki i praviki jestescie q0rva goovno warci w moich oczach,do kosciola bo tylko to was uratuje

Gość gość
nie dziewica to nie człowiek :)

Gość gość
20:25 Widzę, że w psychiatryku jest dostęp do internetu

Gość gość
Ależ nie dziewica jak najbardziej nadaje się do związku. Nigdy natomiast na żonę.

Gość gość
Gorsza nie jesteś tylko po prostu jesteś w********** przez nie wiadomo ilu i w jakich pozycjach. Np połyk i anal też możliwe że praktykowałaś ale nie musisz się z tym kryć, bo to przecież dziś normalka.

Gość gość
Desperat, to się żeni z taka, z którą nie ożenili się poprzednicy.

Gość lawlieeet
A ja Was zaskocze! Nie mam blony dziewiczej choc nigdy nie uprawialam seksu :) I co? Jestes latwa i naiwna? Nie. Po prostu blona dziewicza to cos w rodzaju mlecznych zebow ktore predzej czy pozniej wypadaja. A ja? Poprzez intensywna jazde konna stracilam blone w wieku 15 lat. Jezdze odkad pamietam i dziwie sie ze tak dlugo ona wytrzymala :) Poprzez rozciaganie sie moze ona peknac. Sporty typu gimnastyka,jazda konna czy taniec sa w stanie wlasnie ja rozciagnac na tyle mocno aby ona zostala przerwana. Wiecie co? Nie obchodza mnie osoby i wrecz smiesza ktore kawalek blony uwazaja za cud swiata :) Najwazniejszy jest charakter, dobre serce, to jak traktujesz drugiego czlowieka i szacunek do samej siebie, kobiety 20+ nie musza sie kryc ze swoimi popedami seksualnymi i moga smialo sie zaspokajac nawet gdy nie maja przy sobie partnera na stale. Nie wiem jak to opisac ale dziewictwo to serio okres przejsciowy, mlode dziewczyny ktore nie wspolzyly ja maja, ale z wiekiem ja traca,proste. Oczywiscie nie pochwalam tez zachowania prostytutek i innych osob z marginesu spolecznego, bo to jest wrecz zwierzece,obrzydliwe, fuj. :(

Gość gość
dziewice wydaja sie byc takie urocze i nie winne ale dla osoby 40+ to na co one? to juz jest zboczone

Gość gość
lawlieeet dziś tak ty jeździłaś konno w wieku 15 lat, ale chyba na ogierze pełnej krwi arabie :)

Gość lawlieeet
21:39- jezdze konno od chyba 8 roku zycia. Na koniu czystej krwi arabskiej jeszcze mi sie nie zdarzylo ale na fryzyjskim, paint horse i na pelnej krwi angielskiej tak. :)

Gość gość
podczas wakacji w Hurghadzie