Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziewica25

To, że nie jestem dziewica nie znaczy, że jestem gorsza.

Polecane posty

Gość niedziewica25

Nie rozumiem jak można powiedzieć, że dziewczyna jest gorsza bo nie jest dziewicą, no przepraszam, ale będąc w 4 letnim związku nie trzymałam się tylko za rączki. Ale skoro już miałam jednego partnera to jestem gorsza i to mówią mężczyźni którzy już z nie jedna się kochali, nie rozumiem jak można być takim hipokrytom (mam 25l)

Gość gość
a ja w 3 zwiazkach i nie spalem z zadna a mam 24lata i co?

Naprawdę się przejmujesz gadaniem jakiś trolli internetowych. Oni są po prostu sfrustrowani, bo Ty już uprawiałaś seks, a oni jeszcze nie i ich przerośnięte ego cierpi.

Gość gość
nie jesteś gorsza, ale pisze się HIPOKRYTĄ.

>>>a ja w 3 zwiazkach i nie spalem z zadna a mam 24lata i co?<<< x Bo ciulikiem, żeś się urodził i dlatego używać go nie potrafisz :D :D :D.

Gość gość
Też tak uwaźam tylko głupiec uważać może że osoba powyżej 20 ma być cnotliwa.

Gość gość
Nie spalem bo widze tylko spanie z 1 do konca zycia a nie z 50 wmawiajac ze sie szanuje

Gość niedziewica25
Miałam 23 jak straciłam dziewictwo, miałam tylko jednego partnera i jeden związek, z nim właściwie miałam wszystkie razy, pierwsza randkę, pocalunek. No gratuluję ze pomimo 3 zwiazkow jesteś prawiczkiem, ale ja mówię o sytuacji gdzie mężczyźni już mieli parę partnerek ale mówią ze nie dziewica jest gorsza, usłyszałam to od jednego mojego znajomego , reszta kolegów nie uważa je za gorsze, jednak jest jakiś % mężczyzn którzy tak mowia

>>>Nie rozumiem jak można powiedzieć... i to mówią mężczyźni którzy już z nie jedna się kochali...<<< x Ale tylko W MARZENIACH :D :D :D. x Takie tematy zakładają wyłącznie niedorobione prawiczki, których każda kobieta szerokim łukiem omija :D :D :D. x To jest zwykła zazdrość tych POPIERDÓŁEK :D :D :D.

Gość gość
Do 20; 19 to nie pismo urzędowe tylko luźna "rozmowa" i błędy mogą się trafiać a czepianie się jest niepotrzebnie.

Gość niedziewica25
A faktycznie nie zauważyłam tego błędu, przepraszam, ale czasem przypadkiem jakiś błąd zrobię :P

Gość gość
dla mnie jesteś gorsza qrwa mam swoje wymagania wiem czego chce a jak ty ich nie spełniasz to możesz mnie w doope pocałować!

Gość gość
Do 20:26 takich świrów lepiej omijać z daleka.

Gość gość
takie puszczalskie jak wy też :]

Gość gość
Jestem prawiczkiem bo mam zasady niz sypianie z kazda w zwiazku

Gość gość
Brzydzę się takimi kobietami. Żałuję wtedy, że należę do tej płci.

Gość gość
taaa bo one odwróciły sobie kolejność najpierw seks potem się pytają jak masz na imię

Gość gość
Ja nie bylem w związku nie całowałem się, nie uprawiałem seksu, mam 24 lata i takiej samej partnerki oczekuję. Inne mogą spływać na drzewo.

>>>Ja nie bylem w związku nie całowałem się, nie uprawiałem seksu, mam 24 lata i takiej samej partnerki oczekuję. Inne mogą spływać na drzewo.<<< x o k_rwa ! x Nie dość, że PRAWDZIWA PIERDOŁA, to jeszcze się tym chwali :D :D :D.

Gość gość
misio1 to prawda, że jesteś 40 letnim kawalerem i lubisz większe kalibry? (tłuste babki)

Gość niedziewica25
Ja nawet nie chce się zadawać z ludźmi którzy patrzą tylko na to co dana osoba posiada, albo jak wygląda, i jak dana osoba czegoś nie ma lub nie jest ładna to jest ona dla nich nic nie warta. Nie lubię ludzi którzy na podstawie jednej rzeczy oceniają całego człowieka

Gość gość
Misio1 Leszczu, potrzebuję kogoś podobnego do mnie. Może być pierdołą taką jak ja, ważne żeby była. Innej w życiu nie chcę.

Gość gość
Ja oceniam po dziewictwie!

Gość gość
"...dana osoba posiada, albo jak wygląda, i jak dana osoba czegoś nie ma lub nie jest ładna to jest ona dla nich nic nie warta. " to ty chyba w ogóle nie masz nawet znajomych :D idź się dokształć z socjologii przestaniesz głupoty wypisywać

Gość gość
niedziewica25 ale z ciebie jest idiotka zawsze się kumplujemy z ludźmi którzy mają dla nas jakąś wartość z reguły jest to wygląd status społeczny posiadanie zasobów itd.

Gość gość
Daj spokoj normalni ludzie kieruja sie emocjami i nie traktuja kobiety przedmiotowo, jak nagrode, oczekiwanie tylko dziewictwa jest przykre, ale jesli osoby sa gleboko wierzace to uwazam, ze moga oczekiwac tzw czystosci, jednak obrazanie osob, ktore nic nie zrobily zlego w zyciu tylko swiadczy o ich małości i raczej braku wiary, wiec nie sa warci spojrzenia

Gość niedziewica25
Skoro idziemy takim tokiem rozumowania to dziewica która już każdemu w okolicy zrobiła loda jest lepsza od dziewczyny która nie jest dziewicą ale miała jednego kilkuletniego partnera z którym była z miłości, bo ona ma błonę a tamta nie

Gość gość
a skąd wiesz, że zrobiła? (nie mówiąc już o tym, że większe szanse mam na spotkanie ufo niż na taka laskę) i skąd ja wiem, że nie dziewica miała jednego? nie wiem i już mi tego nie udowodni natomiast dziewica ma dowód!

Gość gość
A ja jestem starą tłustą dziewicą i trudno . No ale nie oceniam na tej podstawie innych

Gość prawictwo pospolite 137
w jakim celu zakladasz taki temat? Przecież wiadomo , że kiedyś dziewictwo trzeba stracić , bo dzieci bociany nie przynoszą. Osobiście jednak wolałbym dziewice na dziewczynę ..