Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego panowie nie szanują dobrych kobiet?

Polecane posty

Gość gość

No własnie! Wokół mnie pełno takich przykładów. Kobiety wierne, dobre, które by nieba facetowi przychyliły, a są wykorzystywane za swoje dobro, na koniec zostają same, natomiast mam jedna koleżankę, która wszystkich swoich mężczyzn traktowała ohydnie, wykorzystywała finansowo, zdradzała, porzucała, dla swojego obecnego męża jest bardzo zimna i jędzowata, a on by ją na rękach nosił (podobnie jak poprzednicy). Co Wy, Panowie widzicie w kobietach, które Was nie szanują, wykorzystują finansowo, sa oschłe i wredne? Dlaczego takie szanujecie, a te dobre, które Was kochają i szanują wykorzystujecie i porzucacie? Czy męską naturę az tak kręci ta kobieca oschłość i traktowanie "z buta"?

Co do pytania to nic nie widzę w takich jędzach. Nie mógłbym być z kimś, kto nie okazuje mi szacunku. Szukam spokojnej i miłej kobitki, ale to ciężkie :)

Gość gość
A ja jestem miłą, jak to mnie ktoś opisał subtelną kobietą, pełną ciepła i wyrozumiałą żoną. Ale mam wymagania i to nie jest tak, że nieba uchylę. Mam w sobie odrobinę zdrowego egoizmu, do tego jestem pomysłowa i gorąca w łóżku co czyni mnie kobietą wręcz porządaną ;). I nie muszę być jędzą. Kocham swojego faceta i wiele dla niego zrobię ale oczekuję tego samego.

Gość gość
Dlatego panie nie szanują dobrych facetów tylko uwazaja ich za nudnych ?

Gość gość
Dlaczego

Bo coś co jest oczywiste staje się codzienne i nudne.. Jakby się musiał wysilić by z nim była ,to by bardziej chciał z nią być.=, a jak potulna jak baranek , ugotuje posprzata, to powzednieje.. Podobnie jak z jakimś gadzetem.. Bardzo chcesz go miec, w ogien skoczysz by go dostac, pierwsze 2 m-c nosisz jak jako, potem powzednieje i nie bawi jak dawniej

Gość gość
Na tym polegają takie związki- osoba silniejsza, lubiąca dominować ma swoją ofiarę, która na takie traktowanie pozwala. To nie jest kwestia płci.

Gość gość
Takie relacje ustawiają się na początku związku, tylko zakochani tego nie zauważamy. A jak człowiek uczciwie spojrzy wstecz, dostrzega nieprawidłowości. Trzeba mieć w sobie siłę, charakter i tyle.