Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak facet chce od dziewczyny tylko seksu tzn ze ona mu sie nie

Polecane posty

Gość gość

podoba? Albo, że nie pasuje mu jej charakter? Jak myślicie?

Gość prawictwo pospolite 137
to drugie

Za dużo myślisz. Jak chcesz się z nim bzyknąć, to się bzyknij, jak chcesz się z nim wiązać, to lepiej nie.

Gość dość ładna ale nie w typie
A właśnie, że może być tak że nie podoba mu się z wyglądu. A przynajmniej NIE DO KOŃCA. Ja jako nieco pulchna kobieta o gruszkowatych proporcjach ciała oraz niebrzydkiej buzi doświadczam takiego podejścia nagminnie. Do przer/u/chania na raz, kilka razy, a i owszem, ale żeby ze mną być? No way.

Gość gość
Raczej facec***atrza na to tak ,że jak kobieta jest do seksu to musi mu się podobać czy go jakoś pociągać, a to ,że z kimś są na stałe czy nawet kochają natomiast nie zawsze równa się temu, że kobieta im sie podoba np żona itd. Oni ododzielaja seks od miłości bardzo czesto

Gość gość
Podoba mu się fizycznie, ale nic poza tym

Gość ładna i mądra
A właśnie, że może być tak że nie podoba mu się z wyglądu. A przynajmniej NIE DO KOŃCA. Ja jako nieco pulchna kobieta o gruszkowatych proporcjach ciała oraz niebrzydkiej buzi doświadczam takiego podejścia nagminnie. Do przer/u/chania na raz, kilka razy, a i owszem, ale żeby ze mną być? No way. X A po co sie dajesz przer***ać? Nie masz żadnej godności.

Gość gość
Wyczuwam tutaj trolling pewnego rozpustnego dziadygi :)

Gość dość ładna ale nie w typie
A czy ja napisałam, że się daję przer/u/chać? Napisałam na co mogę liczyć u facetów? A nawet jak daję to co? Moja wolna wola. A może niektórym daję, bo lubię? Może na przykład mając świadomość, że tylko na seks bez zobowiązań mogę liczyć, godzę się na to, jako erzac związku, którego MIEĆ NIE MOGĘ? Ostatni typ z którym się spotykałam wprost napisał, że podobam mu się na jakieś 70% bo jestem za gruba (mam duży tyłek i masywne nogi, reszta w miarę szczupła).