Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy szybciej zejdzie cellulit smarujac nogi maścią rozgrzewajaca przed bieganiem

Polecane posty

Gość gość

Ciekawa jestem czy smatujac nogi np maścią końska, albo jakąś podobna rozgrzewajaca przed bieganiem może spowodować szybsza redukcje celulitu? Od jakiegoś czasu biegam ok 6-7 km tak 4 razy w tygodniu, ale cos ten cholerny cellulit nadal taki sam. Znacie jakieś sposoby na szybsze pozbycie się tego cholerstwa?

Gość gość
Słoniowa maść nie pomoże. Jak masz drobny i mały to możesz te miejsca lekko podszczypywać i zobaczysz małe postępy. Maść rozgrzewa mięśnie a celluit masz pod warstwą skóry nie mający nic wspólnego z mięśniami. Wspomagaj durny i zakłamany rynek kosmetyczny a pójdziesz z torbami.

Gość gość
Właśnie nie jest on taki mały. Generalnie nie jestem gruba, ale ten cellulit mam nieproporcjonalny do całego ciała. Chyba pozostaje mi uzbroic się w cierpliwość, biegać dalej i czekać na efekty :)

Gość gość
Ma ktoś jeszcze jakieś info w tej sprawie?

Jasne :) Ja od jakiegoś czasu ćwicze i to dosyć intensywnie i musze przyznać, że zdrowy tryb zycia i usunięcie wody z organizmu za pomocą suplementów już zmniejszyło ilość celulitu o dobrą połowę. Dodatkowo kilka tygodni temu kupiłam sobie koncentrat cynamonowo - kawowy z BingoSpa który bardzo rozgrzewa ciało ale dobrze eliminuje celulit :) No a jeśli to nie pomaga to zawsze usuwanie celulitu można przeprowadzić w salonie Estetyki i tam chociaż szybciej nastapi http://www.beauty.com.pl/pl/skaner :)

Nie wiem, czy jest to dobry sposób, najprawdopodobniej tylko podrażnisz skórę :/ Nie lepiej jest zainwestować w dobry balsam do ciała (np. Vialise)? : )

Gość PAtronati
hahah, dokladnie tak! najlepiej takim nautralnym kosmetykiem, sama uzywam vialise bo zawiera same naturalne esktrakty wspomagajace likwidacje cellulitu ;-)

Maści rozgrzewające są dobre na bóle mięśni czy stawów. Na cellulit trzeba coś sparwdzonego, może właśnie vialise? Co raz więcej dobrych opini o tym słysze :D

Gość reckitt
Hah masz racje z tymi maściami rozgrzewającymi :D A co do Vialise to polecam, skuteczny, wydajny, ładnie pachnie, ogólnie super :)