Gość gość Napisano Maj 7, 2015 potrzebuję przechować przez kilka miesięcy dużą ilość rzeczy małej wartości - i szukam pomysłów gdzie można takie rzeczy składować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2015 strych, piwnica albo jakiś magazyn mały w internecie powinny być firmy które udostępniają magazyny/ki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2015 Myślę, że przydadzą Ci się w takim razie namiary na firmę www.operis.com.pl. oni m.in. właśnie świadczą usługi przechowywania towarów. Można też u nich wynająć np. magazyn lub halę. Miałam okazję kiedyś z nimi współpracować , podchodzą do każdego zlecenia rzetelnie, z zaangażowaniem, są profesjonalni w każdym calu, no ich jeżeli chodzi o cenę za ich usługi, to wychodzi to wszystko korzystnie cenowo, omów z nimi szczegóły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2015 Polecam własną konstrukcję stalową http://montex-hale.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafal_Kolomanski 0 Napisano Listopad 23, 2015 Cześć, wszystkich z Warszawy i okolic, którym brakuje miejsca, zapraszamy do przechowalni rzeczy - Więcej Miejsca. Oferujemy solidne pojemniki na spakowanie małych rzeczy ale przechowujemy też rowery, meble itp. Więcej na www.wiecejmiejsca.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papula32 0 Napisano Marzec 7, 2016 W Krakowie jest taka firma nazywa się SELF STORAGE, zajmuje się przechowywaniem rzeczy o różnych gabarytach. Ja korzystam z ich usług już dosyć długo i są naprawdę profesjonalni, ja jestem zadowolona. Mogę ich polecić:) tel: 530 171 328 http://self-storage-krakow.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alecki 0 Napisano Marzec 7, 2016 Podpisuję się pod papula32 rękami i nogami :D Self Storage to solidna firma. e-mail do nich: self.storage@op.pl Może się komuś przyda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adamecki Napisano Marzec 29, 2016 Ja korzystam z Kangu Self Storage w Szczecinie i jestem zadowolony. Podaje stronę jakby ktoś szukał magazynu dla siebie http://www.kangu24.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2016 Także miałam sporo rzeczy, które musiałam przez kilka miesięcy przechować. Już się bałam, ze będę zmuszona te rzeczy wyrzucić. Ale koleżanka poleciła mi http://przeprowadzkigdansk.eu/. Firma ta m.in. zajmuje się przechowywaniem rzeczy. Po kilku miesiącach rzeczy odebrałam i wszystko było w nienaruszonym stanie. A cena za usługę bardzo przystępna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xenia Napisano Styczeń 17, 2019 dla każdego kto niezdecydowany polecam selfstorage, świetna opcja serio, ja aktualnie nie korzystam, ale wynajmowałam swojego czasu w less mess i jak najbardziej do nich odsyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antonio Napisano Marzec 13, 2019 Witam, Wynajmuję magazyn w Less Mess Storage. Są to magazyny samoobsługowe, dostęp jest 24H. W cenie jest jednorazowy transport. Przyjechał Pan dużym samochodem, wystarczyło tylko zapakować swoje rzeczy i gotowe. Mają kilka lokalizacji w Warszawie. Polecam =) https://www.lessmess.storage/pl/siekierkowska.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grażka Napisano Marzec 20, 2019 Ja wynajmowałam w Less Mess,na czas remontu działki. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pączek Napisano Marzec 31, 2019 Ja przechowuje w Less Mess. Skorzystałem z gwarancji najniższej ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość John Snow Napisano Kwiecień 3, 2019 Też wynajmuję w Less Mess. Trzymam tam sprzęt narciarski, opony itp Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grazyna Napisano Kwiecień 9, 2019 Ja polecam Less Mess Storage ! Wynajęłam na czas remontu i jestem bardzo zadowolona! wiem, ze można tam wynajmować duzo dłuzej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jacek Napisano Kwiecień 9, 2019 5 minut temu, Gość Grazyna napisał: Ja polecam Less Mess Storage ! Wynajęłam na czas remontu i jestem bardzo zadowolona! wiem, ze można tam wynajmować duzo dłuzej Grażyna to super sprawa! Przeczytałem o nich na jakimś forum i bardzo ich polecają i dzięki temu sam skorzystałem na czas remontu. Będę polecał wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronika Napisano Kwiecień 11, 2019 W Less Mess mają też kartony do kupienia i materiały typu taśmy pakery czy folie :) kupowaliśmy właśnie u nich. Serdecznie polecam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jotka Napisano Kwiecień 28, 2019 Dnia 31.03.2019 o 17:21, Gość Pączek napisał: Ja przechowuje w Less Mess. Skorzystałem z gwarancji najniższej ceny. Też właśnie wynajęłam w Less Mess z rabatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jakub Napisano Maj 4, 2019 Też wynająłem self storage w lessmess, niedługo będę kończył umowę, bo remont wreszcie dobiega końca. Usługi lessmess jak najbardziej na plus. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Maj 4, 2019 reklama uslugi takie, reklama uslugi takiej, a ja zrobilem sobie w przedpokoju pawlacz i nie musze za nic placic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sadova Napisano Maj 10, 2019 Również polecam Less Mess, wynajmuję już ponad rok i bardzo sobie chwalę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Loretka Napisano Maj 13, 2019 Dnia 4.05.2019 o 18:25, Gość Gosc napisał: reklama uslugi takie, reklama uslugi takiej, a ja zrobilem sobie w przedpokoju pawlacz i nie musze za nic placic. A mi właśnie szkoda miejsca w mieszkaniu na pawlacz, dlatego szukam czegoś do wynajęcia typu właśnie Less Mess czy inne z dostępem całą dobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KarolD Napisano Maj 14, 2019 Witam! Polecam przechowywanie z 24h dostępem w Less Mess Storage, sprawdziło mi się na czas remontu a znajomej jako schowek zamiast piwnicy. Można przy tym skorzystać z darmowego transportu, a na miejscu zaopatrzeć się np. w kartony czy regały magazynowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milena S. Napisano Maj 15, 2019 Długo szukałam magazynku do wynajęcia spełniającego moje oczekiwania - jakościowe oraz cenowe. Ostatecznie wybrałam Less Mess, korzystając z aktualnej promocji. Póki co jestem zadowolona i mogę polecić tę firmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roki Napisano Maj 20, 2019 Jeśli chodzi o najem powierzchni magazynowej to tylko w Less Mess! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kornel Napisano Maj 22, 2019 Dnia 20.05.2019 o 14:33, Gość Roki napisał: Jeśli chodzi o najem powierzchni magazynowej to tylko w Less Mess! Też polecam Less Mess - Less Stress Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jer Napisano Maj 27, 2019 Ja korzystam z usług Less Mess Storage i warunki są satysfakcjonujące, łącznie z temperaturą, wilgotnością i dostępnością 24h na dobę. Szczerze polecam, bo nawet transport rzeczy jest w cenie w granicach 10km, a na miejscu przy okazji nabywam kartony i inne materiały zabezpieczające stan rzeczy a i z regałów magazynowych czy wózków można na miejscu skorzystać. Nie znalazłem lepszej opcji więc śmiało mogę polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrzegorzB Napisano Maj 27, 2019 Ja korzystam z usług Less Mess Storage i warunki są satysfakcjonujące, łącznie z temperaturą, wilgotnością i dostępnością 24h na dobę. Szczerze polecam, bo nawet transport rzeczy jest w cenie w granicach 10km, a na miejscu przy okazji nabywam kartony i inne materiały zabezpieczające stan rzeczy a i z regałów magazynowych czy wózków można na miejscu skorzystać. Nie znalazłem lepszej opcji więc śmiało mogę polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dolores Napisano Czerwiec 4, 2019 Wynajmuję od 3 miesięcy w Less Mess - polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Toussie Napisano Czerwiec 5, 2019 Dnia 27.05.2019 o 15:29, Gość Jer napisał: Ja korzystam z usług Less Mess Storage i warunki są satysfakcjonujące, łącznie z temperaturą, wilgotnością i dostępnością 24h na dobę. Szczerze polecam, bo nawet transport rzeczy jest w cenie w granicach 10km, a na miejscu przy okazji nabywam kartony i inne materiały zabezpieczające stan rzeczy a i z regałów magazynowych czy wózków można na miejscu skorzystać. Nie znalazłem lepszej opcji więc śmiało mogę polecić Właśnie wynajęłam w Less Mess - fajna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach