Gość vi_ki Napisano Sierpień 31, 2016 Cześć dziewczyny, Ja już po, są 370ml, jeszcze ich nie widziałam, pewnie zobaczę jutro na kontroli. Miałam cudownego anestezjologa i wciąż nie mogę uwierzyć, że to już po :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2016 Czesc dziewczyny co powiecie na temat Kasprzyka z Krakowa ? Robila ktoras z was u Niego cudenka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwona 83 Napisano Sierpień 31, 2016 Viki, gratulacje! Daj znac jak wrazenia jak je juz zobaczysz :-) Jak samopoczucie? Wnoszę, ze njezle skoro juz sie odzywasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
104daisy 0 Napisano Sierpień 31, 2016 Vi_ki witamy witamy już po drugiej stronie Hihi "tych po" ;) ojjj 370 koniecznie musisz się nam pózniej nimi pochwalić :D jestem ciekawa twojej opini czy duże wyszły czy nie bo ja mam miec 360 Odpoczywaj!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aduuular 0 Napisano Sierpień 31, 2016 któraś z dziewczyn na forum na pewno robiła u dr Kasprzyka, ale nie pamiętam która, chyba już się nie odzywa tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aallee 0 Napisano Wrzesień 1, 2016 Marzenia się spełniają.. :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćangela Napisano Wrzesień 1, 2016 Dziewczyny ja niecałe 3 tygodnie po .. Leze na boku ( lekarz od razu po pozwolił jak da sie rade ) wiec ja na boku spie normalnie juz teraz na brzuchu nawet leze ! Ale nie spie tak bo sie boje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KariPari86 Napisano Wrzesień 1, 2016 Dziewczyny, wczoraj miałam powiększane piersi. Dzisiaj widze ze jestem caaaaala opuchnięta. Fakt ze mam pecha bo opóźnił mi sie okres i juz jestem wystarczajaco opuchnięta ale od wczoraj to juz w ogole masakra. Wy tez tak miałyście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAnna Napisano Wrzesień 1, 2016 Kari Pari to normalne , opuchlizna obejmuje całe ciało a na brzuchu utrzymuje sie jakiś czas pij pokrzywę , dużo wody to będzie schodzić nic sie nie przejmuj to normalne Dzisiaj mija 2 tygodnie od operacji w poniedziałek wracam do pracy Jutro kontrola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aallee 0 Napisano Wrzesień 1, 2016 Jestem juz po.. :-) I czuje się oki.. :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vi_ki Napisano Wrzesień 1, 2016 104Daisy, Dobrze to im się jeszcze nie przyjrzałam ale nie są takie ogromne jak się obawiałam, zejdzie jeszcze opuchlizna i wydaje mi się, że będą idealne! :D Gdybym wybrała 325 to byłyby za małe...także cieszę się, że zaryzykowałam :) Myślę, że 360 też wyjdą piękne! Okrągłe czy anatomy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A_nuśka Napisano Wrzesień 1, 2016 Aallee..boli??? Zerkałas już na nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aallee 0 Napisano Wrzesień 1, 2016 Narazie nic nie boli.. Czuje się jak by mi ktos siedział na klatce piersiowej.. Male co nieco tylko widzc.. Jutro zobaczę.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2016 Kurczę ale zeby az tak.... Stopy, zreszta całe nogi, brzuch, biodra, twarz... Mam nadzieje ze narkoza dodatkowo nie opóźni mi tez tego okresu... Ogolnie czuje sie swietnie (mam 400 i 420 ml) okrągłe, dzisiaj juz byłam na spacerze i jedyne co czuje to kłucie pod piersią gdzie implant jest większy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kari Pari 86 Napisano Wrzesień 1, 2016 To pisałam ja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 104daisy Napisano Wrzesień 1, 2016 Vi_ki okrągłe :) no to mnie uspokoiłaś że nie są ogromne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 104daisy Napisano Wrzesień 1, 2016 Aallee to taka trochę kinder niespodzianka :P jutro rozpakujesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aallee 0 Napisano Wrzesień 1, 2016 Dokładnie.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMichasia Napisano Wrzesień 1, 2016 Dziewczyny które badania robilyscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona 83 Napisano Wrzesień 2, 2016 Aallee, gratulacje. Super, ze dobrze się czujesz. I jaki rozmiar zrobiłaś w końcu? Jak Ci się ppdobają :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 104daisy Napisano Wrzesień 2, 2016 Michasia co masz na myśli pytając, które badania? Bo ja mam całą długą listę ;-) Wypisać Ci konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadzia 123 Napisano Wrzesień 2, 2016 Ja już 2 dzień po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadzia 123 Napisano Wrzesień 2, 2016 Czuję się fatalnie.strasznie bolą mnie plecy a cyrki rwą na dół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
104daisy 0 Napisano Wrzesień 2, 2016 Jadzia dasz rade ;-) jeszcze chwilka i przestanie boleć a Ty będziesz się mogła cieszyć swoimi piersiami ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadzia 123 Napisano Wrzesień 2, 2016 Któraś pisała że 6 dnia jest najgorzej.jak teraz bardzo boli to co będzie tego 6 dnia.ślę dziękuję za wsparcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAnna Napisano Wrzesień 2, 2016 jadzia i inne dziewczyny mnie bolało strasznie , 5 i 6 doba miałam załamkę bo bolały plecy i cycki po równym tygodniu cycki przestały boleć , ale niestety plecy dalej dawały popalić teraz jestem dwa tygodnie po cycki i plecy nie bolą Dziewczyny mam śliczny biust !!!! mały ale wlasnie taki jak chciałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aallee Napisano Wrzesień 2, 2016 Iwonka mam 375 ml hp okrągłe mentora.. :) Dzis widzialam sa sliczne.. jeszcze twarde i opuchniete.. ale piękne.. :-D Czuje się dobrze..mam ucisk na klatce a tak oki.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona 83 Napisano Wrzesień 2, 2016 Aallee, super ze wyszly ekstra i fajnje ze to wieksze masz. Koniecznie musisz sie podzielic fotkami jak juz bedziesz mogla zrobic. Duze wyszly, takie jak chcialas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 104daisy Napisano Wrzesień 2, 2016 Aallee tez jestem ciekawa jak wyglądają Hihi bo to mniej więcej moja "pojemność" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aallee 0 Napisano Wrzesień 2, 2016 Podajcie mi meila to wam wyślę.. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach