Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
elleni1

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.3

Polecane posty

Ja dylam 140 km autem rano. Mam być o 8 , a zabieg planowany na 10.30. Wyjezdzam przed 6 rano. Jeszcze konsultacja, rozgoszczenie się w pokoju, odkazenie ciala.  

Bądźmy w kontakcie. 🤗

Gość Janess

Ok pewnie,😊napiszę co i jak  jutro

Ty też daj znać,do jutra🙋razem raźniej, zwłaszcza,że o prawie tej samej godzinie mamy😊

Gość Catherine.xxxx

Część dziewczyny od dłuższego czasu czytam ten wątek. Od zawsze marzę o powiększeniu piersi, a raczej o posiadaniu jakichkolwiek 😊 w końcu uzbierałam i mogę się umówić na wymarzoną operacje. Dużo czytałam i zdecydowałam się na dr. Furmanka w Czechach, stąd moje pytanie, czy jest na forum jakaś pani, która w ostatnim czasie powiększała piersi u tego doktora? Czy coś się zmieniło od dwóch ostatnich lat, czy nadal jest to dobry lekarz? Jutro wysyłam do niego e-mail. Byłam też na konsultacji u lekarza w Polsce, ale jakoś nie przekonał mnie do siebie. Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi 😊

Gość Janess

Hallo😊ja już się wyspałam 😉

Gość Catherine.xxxx

Gość Janess jak się czujesz? Pozdrawiam

Gość Janess

Dziękuję,Czuję się bardzo dobrze,ale po pierwszej operacji też tak było, implant 485 CC,jest lepiej przyczepa powłoka niż w tych drugich i wolałam jednak te

Gość Catherine.xxxx

To dobrze, że jest ok. Też bym już chciała być po operacji a jeszcze nie mam terminu, bo nie mogę się skontaktować z lekarzem 😊 mam nadzieję, że uda się w tym tygodniu i w marcu, albo kwietniu będę po 😊

Hej janess.  No ja też już po. Noc minęła nawet spokojnie. Tzn budzilam się ze 30 razy z bólu, ale od razu zasypialam . Nawet powiem Wam że dupcie układałam na boczku, a reszta ciala na wznak. Bo plecy bolały i musiałam coś zrobić z kością ogonowa.

Póki co jestem w stanie wszystko przy sobie zrobić. Wstałam po 3 godz, dziś już wypiłem kawę z pianką, wymylam filizanke i przeczesalam    szczotka włosy.

A piersi wielkie jak ta lala! Ale cudowne😊 mentor 345 pod miesien+ plastyka

Dnia 17.05.2018 o 15:18, Gość gośćjmjulka napisał:

Ja miałam wczoraj zabieg czuje ból ale nastawialam się na coś gorszego już po 3 godz po zabiegu chodziłam Jedynie co mnie martwi to ze biust wyszedł mały w sumie nie mogłam miech ubawiłem większych bo wyjściowe to nawet nie było a , mam wkładki 260. Liczę z jak zdejmę stajnik i założę zwykły to będzie pięknie i ze już nie zejdzie opuchlizna ze nie będą mniejsze

Ja twoje piersi się teraz prezentują? Dwa tygodnie temu miałam operacje. Implanty anatomiczne 270. I wyszły mikroskopijne. Startowalam z "0" wyszło A 😞

Gość Janess

Ja uważam że implantu poniżej 300 szkoda robić,ale to moje zdanie, dzisiaj jest troszkę lepiej niż wczoraj.jutro po usunięciu drenów zabieram się stąd.piersi są pełne ,ale tak opuchnięte ,jak kamienie

A ja nie mam opuchlizny. I drenow też. Ponoc klinika w ktorej robie operuje metoda inna niz większość. Nie zostawiaja drenow, naczynia krwionosne zamykaja laserami.. jakos tak tlumaczyla pielegniarka😁 dam Wam znac jak to sie sprawdza. Dziś zobaczę cycuszki przy zmianie opatrunkow. 

Wcz zapytałam doktora czy mi zejdzie opuchlizna i będą mniejsze to się zasmial. Powiedział, że tam nie ma z czego schodzić, że nie opuchnięte wiec jestem trochę przerażona. Cycek wielki jak dla mnie- nie mogę objąć to dłonią.. 

Czekam, czuje że może być cudownie😊 

Gość Janess

One nie zostaną takie jak są dziś, oczywiście ,że się zmienia,są opuchnięte i zmniejsza się i zrobią się bardziej miękkie

Moje jak kamienie twarde i napuchnięte,po miesiącu można coś o wielkości powiedzieć,a taki końcowy wygląd to kurcze trzeba poczekać

Nie pamiętam jak to było za pierwszym razem 

Gość karolaaaaaa

Czesc Dziewczyny:) jak ja sie ciesze ze trafilam na te forum heheh.14/03 mam operacje, i juz sie nie moge doczekac...z racji tego ze musze szybko wrocic po niej do zywych ..powiedzcie prosze jak czulyscie sie zaraz po operacji , 2,3,4 dni po .

Gość karolaaaa

jestem niska 157 , 51 kg i waska klata, cykow brak-0wszedzie proponuja mi male implanty , w Katowicahc Kuna zaproponowal anatomy 280,  w Czechach 300 okragle z mentora , ale ostaecznie Dr podejmnie decyzje przed operacja , na spotkaniu... dziewczyny , jak juz wydaje tyle kasy chce miec efekt naprawde widoczny, Rozm D chcialabym, zastanawiam sie czy naprawde jestem takim ciezkim przypadkiem ze oni mi takie male proponuja?? moje kolezanki po 460 maja i nie wyglada to wcale przesadnie a sa moich wymiarow ....Czy propsic o wiekszy rozmiar?? czy zaufac doktorowi?

Hej Karola. O rozmiarze nie będę się wypowiadać, bo lekarze wiedzą najlepiej. Ja przy 172 cm i 66 kg mam włożone anatomy 345 ml. Moim zdaniem są ogromne. Ale kazda ma inne oczekiwania i założenia. Moimi było to, aby wyglądały naturalnie. Teraz mam większe niż w push up. 

Dziś jestem 4 dzień po operacji. Czuje się najgorzej ze wszystkich dni, ale to nie znaczy, że już po mnie😁 

Ból to sprawa indywidualna. Ja myślałam, ze jestem słaba (u dentysty bez znieczulenia nie dam się dotknąć!) A tymczasem w szpitalu stwierdzili, że twardziel ze mnie jakich mało. Często wstawalam,  chodziłam, robiłam koło siebie. W domu po powrocie tez. A dziś mam kryzys. Od rana myślę, żeby ściągnąć te cycki, ten ciężar i sobie od niego odpocząć. I od bólu.. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej

Ciagle jadę na tabletkach- 2 pyralginy co 12 godzin . 

Gość Gość Janess
Dnia 20.01.2019 o 09:18, Gość Janess napisał:

Miya bierz większe 

Trochę boje się efektu no wiesz „balonów” 😉bo tego bym nie przeżyła 🙄 ale mam 21 lutego wizytę przed operacyjną także jeszcze zobaczymy. Pod biustem 78, w biuście 86, 170 cm wzrostu, waga 56kg. Gdyby ktos chciał porównać;) Jamess życzę szybkiej rekonwalescencji 🙂

Gość Gość Mania

Hej kobietki . U mnie minęło 7 tyg operacji i powiem wam że w dniu operacji zdecydowałam się wziąść zamiast 330 wzięłam 360 i nie żałuję na dzień dzisiejszy moje piersi są już mięciutkie i takie cudowne . Jesli macie pytania to śmiało odpowiem na każde 😊😄😊 pozdrawiam Was cieplutko 😘

Gość Ann

Witam:)

Ja jestem 5 dni po operacji powiększenia i liftingu wokół brodawki

mam implanty motiva 335 ml full

:) czuje się bardzo dobrze, większość rzeczy wykonuje  domu sama powolutku, jedynie mycie włosów narazie zostawiam przyjaciolce albo fryzjerowi, mialam swietna opieke lekarska i pielegniarka byla kochana :))

Gość Ann
Dnia 20.01.2019 o 12:56, any napisał:

Hejka. Lecę to forum od początku tzn czytam wszystko i nie wiem czy nie wybrałam za małych implantów. A operacja za 2 dni! Wybrałam 345 anatomy a waze 66 kg i mam 172 cm wzrostu i 38 lat. Chce normalne C, ale każdy tu pisze " bierz większe bo będziesz zalowac".. 

A! I jeszcze jedno. Nie widziałam, a jestem na 34 stronie, żeby ktoś pisał o plastyce. Dziewczyny, jak któraś miała redukcję otoczki i cięcie na kotwicę to napiszcie jak się blizny goja. Ja mam 2 tyg wolnego i nie wiem czy ogarnę. I nie wiem czy wytrzymam bol- implanty i masa cięć.. 😣

ja mialam wokol brodawki lift :)

😀 no teraz to ja też jestem po pełnym lifcie- mastopeksja+implanty.

Jestem w 6 dobie po. Ciąża mi te cycki. Już tak bym chciała ich nie czuć. Wierzę, że z każdą doba będzie lepiej.

Gość Janess

Bierz większe

Mam 160cm 50 kg

Pod biustem 68,mam 485cc

Po pierwszej opcji implantami 290g dało ok.8cm więcej,teraz dodatkowe 5cm,mam95cm w obwodzie

Gość Gość Miya

No właśnie kusi mnie ten 450. Za 3 tygodnie przymiarka i zdecyduję. Słyszałam tez ze traci się jakieś 5% z obojętności z powodu ucisku na implant. Pozdrawiam🙂

Gość Janess

Powiedziałabym ,że ponad 10%,jeśli jest pod mięsień

Podaj maila to wyśle Ci zdjęcia

Dnia 28.01.2019 o 12:30, Gość Ann napisał:

Witam:)

Ja jestem 5 dni po operacji powiększenia i liftingu wokół brodawki

mam implanty motiva 335 ml full

🙂 czuje się bardzo dobrze, większość rzeczy wykonuje  domu sama powolutku, jedynie mycie włosów narazie zostawiam przyjaciolce albo fryzjerowi, mialam swietna opieke lekarska i pielegniarka byla kochana :))

Masz mikroczip? Bo słyszałam, że Motiva robi implanty z czipami, które pomagają potem lekarzowi określić model czy coś takiego, w razie gdyby było trzeba wymienić albo coś. Ja też się przymierzam do operacji, ale strasznie się boję 😞

Gość Miya
6 godzin temu, Gość Janess napisał:

Powiedziałabym ,że ponad 10%,jeśli jest pod mięsień

Podaj maila to wyśle Ci zdjęcia

A no właśnie, ja będę miała pod mięsień. Mój @ basia5a1@wp.pl, dzięki ☺️

Gość Janess

Miya poszło,i te dawne 290g też wyszperałam dla porównania,,😊 miłego oglądania

Gość Miya
8 godzin temu, Gość Janess napisał:

Miya poszło,i te dawne 290g też wyszperałam dla porównania,,😊 miłego oglądania

Napiszę tak.... SUPER WYGLĄSZASZ 👍🏻☺️ a reszta na priv 😉

Gość Janess

Miya dziękuję bardzo 😘trochę ćwiczę,teraz niestety zakaz na 3 miesiące

Gość Ania

Dziewczyny juz po, kiedy zaczynalyscie cwiczyc. Chodzi mi o fitness czyli rozne podskoki, pajace, planki itp. U mnie minely juz 3 msc ale troche sie boje powrocic do moich ulubionych interwałów. Z gory dzieki za odpowiedz😊

Gość Asia832
Dnia 30.01.2019 o 15:12, blueberry_182 napisał:

Masz mikroczip? Bo słyszałam, że Motiva robi implanty z czipami, które pomagają potem lekarzowi określić model czy coś takiego, w razie gdyby było trzeba wymienić albo coś. Ja też się przymierzam do operacji, ale strasznie się boję 😞

Ja mam taki chip w implantach Motiva. Pomaga w identyfikacji info o implantach w razie, gdyby trzeba było robić operację itp. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się