Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
elleni1

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.3

Polecane posty

Gość gość
Ja nie płaciłam zaliczki . 4 dni przed operacją zadzwoniono do mnie czy aktualne :) Płatność w dniu operacji- z góry.

Gość gość
Mirellaki. Ja powiedziałam dwum osobą tylko. Sama zdecydowałam się na operacje po ciąży gdzie mi zmalały i jędrność nie ta. Pierwszy raz musialam kupic stanik push up żeby się dobrze czuć. Zrobiłam piersi takie jakie mialam w staniku :p więc sądze że nie bedzie widać :p sam dekold jest wielki cyc jedrny - zawsze mogę powiedziec że to zasługa stanika :) Ale topless i pewnie w stroju kąpielowym już bedzie widać że silikony - ale zobaczymy :p Ja swoje miałam duże B małe C wiec u mnie raczej nowe cycki nie bedą sie rzucać :p

Gość gość
Ja w czwartek miałam zabieg i jest kiepsko w nocy się budzę w ciągu dnia byłam obolała. Mirellaki kiedy miałaś zabieg, ile ma twoje dziecko i czy coś robisz przy dziecku? Mi narazie mąż pomaga i wszystko robi. Jednak w poniedziałek już zostanę sama z rocznym dzieckiem :/ Jakie implanty masz wsadzone? Jeszcze nikt mnie nie widzial ale mam nadzieje ze nie będzie widoczne.

Gość gość
Ile jesteś po zabiegu? W jakim wieku masz dziecko? Ja zabieg miałam w czwartek i zastanawiam się kiedy będę mogła zająć się synkiem. Narazie mąż prawie wszystko robi bo mnie boli :/ czy u ciebie ktoś zauważył mnie jeszcze nikt nie widział ale maz twierdzi ze w tym staniku prawie nic nie widać.

Gość gość
Dzięki za odpowiedz :) Kiedy miałaś zabieg? Duże wkładki masz włożone? Ja od czwartku czyje się całkiem dobrze :) martwię się tym wyjściem z domu :/ zrobiłam to dla siebie i nie chce żeby ludzie widzieli :/ u Ciebie ktoś zauważył? Mam wrażenie ze wszyscy będą widzieć i komentować :(

Gość Malinka14
Witam wszystkie oczekujące i wszystkie po☺ja mam termin na 28maja-oczywiscie bardzo się boję ale już nie mogę się doczekać...będę miała 350cc hp mentor okrągle.mam 170cm,57kg,74 pod biustem,84 w biuście. Moja wyjsciowka to 70b/c (w push-upie)W związku. z tym mam pytanie powtarzane przez wiele z Was (czytam to forum cały tydzień od zapisów z 2015r

Gość Liwia1986
Dziewczynki, ja mam jutro zabieg, tj. 25.04. Implanty: 390 cc mentor wysoki profil, anatomy. Moja budowa: 168 cm wzrostu, 66 kg, klatka szeroka. Nie mogłam się doczekać, a teraz się trochę boję... Czy któraś z Was miała takie parametry i implant 390? Jaki efekt? Co wzięłyście ze sobą do szpitala? Bluzka przez głowę odpada prawda? Wziąć bluzę na suwak, tak żeb ym mogła się normalnie ubrać? spodnie dresowe? legginsy? zeby się nie upychać i nie zapinać suwaka? Podpowiedzcie proszę, bo właśnie się pakuję. Co później na bliznę?

Gość laura8992
Ja też jestem po operacji, jeszcze nie wszystko się zagoiło, a ja już jestem mega zadowolona. Mam nadzieję, że efekt taki pozostanie. U mnie operacja była z takich względów, że miałam bardzo mały biust, który wyglądał źle. Operację wykonywałam w Krakowie, u dr Rafała Pabiańczyka.

Gość gość julia
Cześć dziewczyny! Jezu, jestem po operacji! Jestem w takim szoku, że to zrobiłam, bo jeszcze na stole operacyjnym chciałam uciekac. U mnie był taki stres, że ciagle płakałam, w szpitalu myśleli że jakaś wariatka hahaha wczoraj operacja, miałam wyjść w tym samym dniu, ale ból był ogromny, nic nie pomagało, nawet Morfina, więc musiałam zostać na noc w klinice.

Gość gość julia
Cześć dziewczyny, przedwczoraj miałam operacje. Nadal nie mogę uwierzyć, że to zrobiłam, chociaż chciałam uciekac nawet już na stole operacyjnym ;) czy Wy też mialyscie spuchniety I bolacy cały odcinek między piersiami aż do szyi? Jak dotknęła to nawet szyja mnie mega boli. Kości, które zawsze miałam mega wystające, zniknęły. Czy to normalne?

Gość anullka6
czesc dziewczyny operacja umowiona a ja dalej mysle nad rozmiarem ... tragedia z tym wybieraniem, lekarz po wymierzeniu zasugerowal 375 i 400 ml Motive, powiem szczerze ze troche mnie zaskoczyl wielkoscia ale tlumaczyl ze bieze sie to z pomiarow a ja faktycznie klatke piersiowa i ramiona mam dosc szerokie. Przy swoim A a w push upie B ;p troche sie boje czy doktorek nie przesadza. Piersi po 2 ciazach karmiacych wiec jest troche skory do wypchania. Powiem szczerze ze te mierzenie na sucho jakos malo do mnie przemawia. Jakie Wy macie odczucia ? Jak Wasze dobieranie rozmiaru ?? Pozdrawiam cycate xx

Gość anullka6
czesc dziewczyny operacja umowiona a ja dalej mysle nad rozmiarem ... tragedia z tym wybieraniem, lekarz po wymierzeniu zasugerowal 375 i 400 ml Motive, powiem szczerze ze troche mnie zaskoczyl wielkoscia ale tlumaczyl ze bieze sie to z pomiarow a ja faktycznie klatke piersiowa i ramiona mam dosc szerokie. Przy swoim A a w push upie B ;p troche sie boje czy doktorek nie przesadza. Piersi po 2 ciazach karmiacych wiec jest troche skory do wypchania. Powiem szczerze ze te mierzenie na sucho jakos malo do mnie przemawia. Jakie Wy macie odczucia ? Jak Wasze dobieranie rozmiaru ?? Pozdrawiam cycate xx

Gość anullka6

Gość evoushi
Hej dziewczyny, ja też już jestem po op, 48 h, nie jest najgorzej, prochy co 4 h i do przodu. Najgorzej jest wstać z pozycji leżącej, ciągnie z każdej strony. Nocki były słabe, ale no cóż trzeba przetrzymać. Najgorzej, że mam ograniczoną klatkę stanikiem, pasem i na to jeszcze ciasno bandaż. I tak do 17/05 aż pani doktor rozpakuje prezent ;-))) Mentor okrągłe 450cc pod mięsień, 162cm, 63kg

Gość gość
U mnie super się wszystko zagoiło, ale wiem, ze to też zasługa ludzi, którzy ten zabieg przeprowadzali. Dobrze, ze trafiłam do dobrej kliniki, tyle się naczytałam o tym, na początku miałam ogromne obawy, teraz już wiem, ze to była dobra decyzja. Piersi powiększałam w Warszawie w klinice http://www.drchecinski.pl/, serdecznie polecam!

Gość izabellaaaaaaaaaaaaaaa
któraś z was powiększał piersi w poznaniu lub Wrocławiu ? jak tak u którego chirurga ? kogo polecacie

Gość Jmjulka
Hej dziewczyny ja mam jutro zabieg okropnie się bólu po i tego żeby wszystko poszło dobrze Jakby przeżyliście 1 dobę?

Gość gość
Izabella we wrocku Dr.Nawrocki polecam

Gość gość
Dzis mija 3 doba po zabiegu wyjaciowe male a ja nie zero wkladki wybrałam 350mentor 165cm 45 kg Mialy byc mniejsze ale tak wyszlo przed operacja efekt jest mega...ale nie moge poradzic soboe z bolem tzn jak wstane i jakos funkcjonuje to ok gorzej jak sie poloze to tragedia albo po nocce wstac ...dzis juz mi puściły nerwy po do wc chcialam i probowalam 20 min alr niestety musialqm budzic domownikow.Mam nadzieje ze bedzie lepiej ale ciezki kawalek chcleba.

Gość gość
U mnie też ból przez pierwsze dni był nie do wytrzymania, ale byłam na to gotowa. Operację robiła mi dr Jędrys i uprzedzała, że czas po operacji nie należy do przyjemnych. Ogólnie bardzo polecam panią doktor - wszystko dokładnie wyjaśniła mi odnośnie przebiegu operacji i dochodzenia do siebie więc wiedziałam czego mogę się spodziewać. Pomogła mi też dobrać odpowiedni rozmiar do mojej sylwetki, więc dzięki temu piersi wyglądają bardzo naturalnie.

Gość gość
No ja juz jakos zaczelam funkcjonowac poranek byl koszmarny teraz juz lepiej.Powodzenia dziewczyny i nie poddawac sie sa lepsze dni i gorsze ale bedzie coraz lepiej

Gość gośćjmjulka
Ja miałam wczoraj zabieg czuje ból ale nastawialam się na coś gorszego już po 3 godz po zabiegu chodziłam Jedynie co mnie martwi to ze biust wyszedł mały w sumie nie mogłam miech ubawiłem większych bo wyjściowe to nawet nie było a , mam wkładki 260. Liczę z jak zdejmę stajnik i założę zwykły to będzie pięknie i ze już nie zejdzie opuchlizna ze nie będą mniejsze

Gość gość
No zmniejsza sie jeszcze dlatego warto wieksze wziasc...A jak dzis soe czujesz??

Gość Kimmi_Pyza
Hej cycolinki :) również jestem niedługo po operacji, operował dr Mazan w klinice Mazan w Katowicach. Moje implanty to Polytech anatomiczne 295cc o niskim profilu. Wyjściowo "0", aktualnie nie mam pewności, bo jeszcze w gorsecie. gośćjmjulka nie martw się na zapas :) sama tak się denerwowałam, po operacji miałam opuchnięte nie tylko okolice piersi, ale również brzuch, ramiona, nogi. Przez to odnosi się wrażenie, że tego cycka prawie nie ma, teraz w 5 dobie po operacji zaczynam widzieć różnicę i co nieco tam jest ;)

Gość gość didi
ja mam za 3 tygodnie operacje.. Wybrałam implanty 425 i 450. Aktualnie mam małe b.. marzę o dużych piersiach. Mam nadzieje, że wyjdzie mi chociaz miseczka d

Gość Renegat
Cześć dziewczyny . Od dawna przegladam forum. W przyszłym roku chcę udać się na zabieg i zastanawiam się nad kliniką w okolicach Wrocławia ewentualnie Kudowa Zdrój lub Katowice. Czy może któraś tam była

Gość gość
Forum 2 jest wiecej dziewczyn i caly czas na czasie wiec tam.wejdz we Wrocku polecam Dr.Nawrocki

Gość maria120
Renegat 2018.06.04 we Wroclawiu mozesz isc do doktora Jarlińskiego. Moja kolezanka sie u niego operowala, biust ma piekny, z zabiegu jest zadowolona. Doktor pracuje na implantach mentor, to gorna półka wsrod implantow, ale cenowo przystepna. Co wazniejsze- producent daje dozywotnia gwarancje,a jak wezmiesz np. implanty konturowe to bedziesz miala piersi w ksztalcie lezki- naturalne, ladne.

Gość gość
Dr.Nawrocki tez robi implanty firmy Mentor

Gość Lady OD 350
Hej LAski dawno mnie tu nie bylo jestm juz 3 lata po operacji mam 345 CC wysoki profil nagor ( 162cm 52kg) okragle i sa przecudne :-) pytanie czy ktoras z was byla w ciazy / karmila piersia po powiekszeniu piersi ? jak one wygladaly po ? pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się