Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje zdanie o mezczyznach

Polecane posty

Gość gość

A przede wszystkim pytanie: Mezczyzni po co Wam kobiety? Z gory przepraszam, bo nie wszyscy tacy musicie byc... uwazam ze mezczyzna nie potrzebune kobiety a sluzacej. Ponad to jestesmy dla nich wygodne: po co maja wydawaj w cholere kasy na d***** jak moga zdobyć kobiete, poczatkowe randki, pierscionek i maja seks do konca zycia za darmo a nie za x zl (nie znam stawek prostytutek). Nie nie jestem mezatka, ani lesbijka. Zaczelam obserwowac zachowania i stad moje zdanie. Nie martwcie sie Panowie! Kobiety tez lepsze nie sa ale dzis to na Was najechalam :/

Gość gość
Ja juz dawno olalem randki i te sprawy. Wole pol pensji przeznaczyc na d*****.

Gość gość
Ja tam nie potrzebuję służącej. Sam jestem chyba raczej uległą stroną, więc służąca mi nie potrzebna.

Gość gość
Masz racje. Oni szukają darmowej sprzątaczki i kucharki. Nie warto się wiązać z mężczyznami.

Gość gość
Byle nie feministka, takie są najgorsze.

Gość gość
Czy kobiety dominujące z natury są zazwyczaj feministkami ? Podniecają mnie takie Panie. W skrytości marzę o takiej, chyba nie jestem do końca facetem.

Gość gość
Nie jestem feministka. Mowie tylko to co zauwazylam.

Gość gość
Ja tez dochodze do wniosku ze bez faceta lepiej. I tak lasza sie i przytulaja nas tylko na poczatku. Przykladem jest moj obecny... nienrozmawiamy ze soba jedynie "co robimy na obiad/kolacje/wyspana/jak sie czujesz". Niebwychodzimy a jak idziemy na spacer to ani za rece sie nie trzymamy ani jak juz mowilam nie rozmawiamy o niczym. Jeszcze widze jak jemu te spacery bol sprawiaja choc twoerdzi ze tak nie jest. Skoro tworetycznie same sie nie przytulimy a reszte umiemy... to po co facet ktorego obecnosc czuc tylko na poczatku znajomosci :/

Gość gość
O dobry temat ale malo odpowiedzi. Chyba zostalas zraniona autorko? I w koncu przejrzalas na oczy.

Gość gość
Ja lubię bardzo czułość, przytulanki, ale nie mam z kim. Mógłbym się tulić chyba cały dzień, czy tam całować, nie mówiąc już o seksie czy innych upodobaniach w tych kwestiach. Ale tak to właśnie jest, jedno nie może trafić na drugie.

Gość gość
19:49 To jesteś chyba wyjątkiem,bo większość nie lubi się przytulać tak ot po prostu.

Gość gość
Tez moglabym calymi dniami. Rozumiem ze faceci nie maja takich potrzeb... ale fakt faktem na poczatku jest wspaniale a potem... sa nieobecni :/

Gość gość
Kiedys mi powiedzial moj facet ze ja nie zachecam do seksu... nocwiecie nie zavzepiam go ani nic. Przemilczalam sprawe bo dobieram sie do niego. Nastepnym razem jak znow sie dobieralam to mnie odtracil ze nie chce, ze cos albo cos. I wtedy go zapytalam "juz wiesz czemu coraz rzadziej sie do Ciebje dobieram?"... A sam jak sie dobiera to ma dostac i juz. Grrr

Gość gość
Kurwa ciągle ci sami ludzi tu siedzą i walkuja te same tematy

Gość gość
Może. Ale to pewnie przez moją mocną wrażliwość. Zawsze potrzebowałem czegoś więcej czuć, podobne mam myśli o seksie, mógłbym próbować wszystko, nawet te perwersyjniejsze rzeczy. Jestem też fetyszystą. Ogólnie wrażliwy ze mnie człowiek.

Gość gość
19:48 19:56ZAPENT ty nawet w tym temacie???? po tematach w jakich sie wypowiadasz i JAK sie wypowiadasz wnioskuje ze jestes zapuszczonym przegranym prawiczkiem ktorego nikt nigdzie nie chce.

Gość gość
19:49***

Gość gość
Jaki zapent ? O kogo ci chodzi ?

Gość gość
O ciebie bieszczadzki wsiurze ze schizofrenia

Gość gość
Pomyłka. Nie mam żadnej schizofreni. Pomyliłeś mnie z kimś kolego.

Gość gość
Nie pomylilem. Inne chorobsko?? Sral cie pies;]]]

Gość gość
Nie mam żadnej schizofreni, ale skoro podejrzewasz mnie o kogoś innego, to widocznie przesiadujesz tutaj całymi dniami. Znajdź sobie inną robotę.

Gość gość
wporzo przegrany dziwolagu;]]

Gość gość
Nie jestem przegrany, ponieważ żyję normalnie jak człowiek. Dlaczego sądzisz, ze jestem przegrany ?

Gość gość
Nie żyjesz normalnie jak człowiek i wie o tym kazdy z kim tutaj sie mijales. ;]] nie jestesmy anonimowi w necie. Serwus zapent!

Gość gość
widzisz zapent;]]

Gość gość
Po pierwsze nie wiem kto to jest Zapent, więc mam sumienie czyste. Ale piszcie sobie leszcze, że to ja jestem :D Mam polewkę :D Wam się już w d****h poprzewracało od czytania tego forum. Za jakiegoś Zapenta mnie mają :D

Gość gość
ip:} twoje mam zawsze pod reka;] lece🖐️🖐️