Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniqa80

Gdzie kupić ubrania na ślub?

Polecane posty

Gość Moniqa80

Cześć, szukam pomysłów na zakup garnituru dla mojego faceta oraz jakiejś fajnej sukni dla świadkowej. Jakie sklepy poradzicie żeby nie wydać fortuny ale żeby fajnie wyglądać na weselu?

Gość saszka80
Jak to ma być strój na 1 raz to nie ma co przepłacać i może warto skorzystać z wypożyczalni, a jeśli zamierzacie ubrać to niedługo ponownie to warto poszukać jakiś promocji w galeriach, na pewno się coś znajdzie. Pozdrawiam

Gość Kamila Stefańska
Targi, zwane też rynkami, bywają ogromnymi skarbnicami niespodziewanych kreacji :) może spróbuj w jednym z nich. No chyba że targi czyli wystawy w wielkich salach przez wielu producentów.

Gość pastelina
oprócz targów są też outlety, zależnie od wielkości miejscowości z której pochodzisz rozejrzyj się czy nie ma w Twoim mieście outletów bo tam jest prawie wszystko jeżeli chodzi o ciuchy

Gość Moniqa80
Myślałam że w outletach są tylko markowe nike, adidasy itp a nie rzeczy na ślub ;) jakby były markowe rzeczy także bardziej wytworne i to z dużą zniżką to byłabym bardzo zainteresowana

Gość gość
outlety są bardzo fajne, w mojej okolicy jest jeden i np. ze ślubnych rzeczy mają garniaki z Próchnika po wieeelkiej zniżce, jeśli mieszkasz blisko Lublina to polecam

Gość magda906
W Poznaniu jest salon Moda Męska Nowak http://www.taniegarnitury.com.pl/ - mają bardzo duży wybór garniturów, w bardzo konkurencyjnych cenach. Mają też akcesoria, które będą potrzebne do stylizacji ślubnej pana młodego. Warto poszukać właśnie takich sklepów, które mają towar dobrej jakości, w rozsądnych cenach.