Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odzywać się do znajomych na fb którzy sami się nie odezwą

Polecane posty

Gość gość

które gdzieś tam kiedyś poznałam spotykaliśmy się służbowo potem kontakt się urwał, mam je na facebooku i one same z siebie tez nie napiszą, szczerze mam mieszane, zwłaszcza że z 1 dziewczyną miałam konflikt też nie chce do końca szukać winy w sobie tylko bo ta osoba też jest specyficzna a ona mi powiedziała później że raczej nie widzi szans na znajomość w realu, potem chętniej gadała z chłopakami z tej grupy, było to na tyle ostentacyjne że było mi przykro a ona lubiła brylować wśród chłopaków, mam jakiś wewnętrzny opór do próby kontaktu ale może zupłenie nie potrzebnie i może moje odczucia są fałszywe, z drugiej strony jakby te osoby chciały kontaktu to też by się odezwały same z siebie, wiem że problem z tyłka ale mnie to męczy, już pal licho samo odzywanie się ale kontakt jest zerowy, żadne z nich nigdy nawet nie polubiło nigdy żadnego mojego zdjęcia lub udostępnienia, mam wrażenie że robie za słup by podbić liczbę znajomych, dodam że sama jestem osobą która pierwsza się odzywa ale już mam dosyć sztucznego zabiegania

Gość gość
ludzie nie maja czasu moga nawet nie zauwazyc ze dodałas zdj na facebooka , jesli chcesz o czyms pogadadz , wyjsc to napisz...