Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polakom odbilo w glowach

Polecane posty

Gość gość
Nie do końca mit...Przebywając z racji pracy w bardzo wielu środowiskach, automatycznie nauczyłem się tolerancji dla odmienności.

Gość gość
O co ty sie w ogole sprzeczasz... ja i kolega jako koledzy a ja i kolega jako malzenstwo to zupelnie inne "jako" i jako nic konkretnego tutaj nie znaczy tylko kobieta i mezczyzna wlasnie deklu... jestem za jkm nie pisem :/ nawet nie jestem wierzacy po prostu chce zyc wswiecie w ktorym wszystko nazywa sie po imieniu i nie probuje mi sie wmowic ze facet ktory obcial sobie fiuta jest kobieta bo w normalnym swiecie jesli ktos obcialby sobie koniczyny bo chcialby zostac kaleka (co w tym przypadku jest mozliwe); zostalby zamkniet w zakladzie i leczony dlaczego normalnym ludziom wmawia sie ze zwiazki gejow sa normalne? To musi byc koniec swiata dobrze janek gada ludzie zyja z zasilkow kiedys zdechliby z glodu jeden ciezko pracujezeby utrzymywac jakiegos cygana i jego5 dzieci

Gość gość
Shatyn dziś Nie do końca mit... Przebywając z racji pracy w bardzo wielu środowiskach, automatycznie nauczyłem się tolerancji dla odmienności. x I to jest właśnie to jedno COŚ co tolerujesz ty a nie toleruję ja a z innym CZYMŚ, nie wiem jakim ale to nieistotne, byłoby z pewnością odwrotnie.

Gość gość
jakiej to niby tolerancji się nauczyłeś i dla jakich to odmienności ;) ?

Gość gość
Polacy tacy sa, ze wybieraja zawsze gorsza wwersje, a potem przeklinaja i narzekaja. To choroba narodowa.

Gość gość
w przeciwnym razie straciliby motyw do narzekania a tak -zawsze można psioczyć