Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twójosobistytrener

Pomoc w odchudzaniu dla Was drogie Panie

Polecane posty

Gość Twójosobistytrener

Witam drogie Panie! Mam na imie Dominik, jestem trenerem personalnym. Na początku bardzo bym prosił o nieusuwanie tego tematu, gdyż wydaję mi się, że nie łamie on regulaminu tego forum, a może on pomóc zarówno Wam jak i mi, więc wszyscy na tym możemy skorzystać. Proponuje pomoc w doborze diety oraz ćwiczeń adekwatnych do potrzeb i możliwości. Próbowałaś już wszystkiego? Dieta 1000kcal? Dieta Kwaśniewskiego? Dieta Dukana? Dieta kapuściana? Efekty były mizerne? Nie dziwie się, te diety są bezwartościowe. Z moją pomocą uzyskasz pewne i długotrwałe efekty, bez "efektu jojo" . Nie będziesz katować się jedząc zaledwie 1000kcal dziennie. To bez sensu! Uwierz mi! Dietę należy dobrać pod własne potrzeby, a nie powielać schematy z Internetu. Z moją pomocą gwarantuje Ci, że nie tylko pozbędziesz się zbędnej tkanki tłuszczowej, ale także poczujesz się lepiej! Będziesz bardziej pewna siebie, a mężczyźni będą oglądać się za Tobą na ulicy, zastanawiając w jaki sposób osiągnęłaś taką sylwetkę. Dobierając odpowiedni plan ćwiczeń ujędrnisz swoje ciało, nadasz mu nowych, seksownych krztałtów. Gwarantuje Ci, że po dłuższej współpracy ze mną będziesz wyglądać jak Sexbomba! Zaufaj ekspertowi, tak jak wiele innych zadowolonych kobiet, które odmieniły swoje życie! Sportami sylwetkowymi oraz fitness i pomocą w osiąganiu wymarzonej sylwetki zajmuję się od ponad 4 lat. Jestem na bieżąco w temacie treningu oraz dietetyki, odbyłem wiele szkoleń o tej tematyce. Według mnie połączenie wiedzy i wyobraźni to klucz do sukcesu. Jestem znany z tego, że mam indywidualne podejście do każdego z moich klientów.Chcesz wiedzieć więcej? Napisz do mnie, na pewno nie pożałujesz! Pozdrawiam serdecznie! Dominik Użarowski Trener Personalny

Gość gość
Jedz do Ameryki.Tam sa cudotworcy poszukiwani.