Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo głosowałyście i na kogo zagłosujecie w II turze?

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
W drugiej na mniejsze zlo- na Komora (jest ch*jo/wo,ale stabilnie). Duda to Kaczynski. Jak on wygra a,Kaczka dojdzie do wladzy to dopiero bedzie ciemnogrod,wojna z Rosja i cofniemy sie do stedniowiecza. Oni tylko obiecuja,a nie wiedza smad wezma kase na wszystko. Komorowski jest nieszkodliwy. Juz wiecej spierd/olic nie moze x popieram!

Gość gość
Tylko debilki zaglosuja na Komorowskiego. Nic takiego nie wniósł. Lepiej na debila ktory moze wniesie a moze nie niz na komora który swoja szanse juz mial. A rodzina komora? Wstyd. Kurwa corka z kartki czyta bo nie zna słowo kredyt. Komor to frajer. A frajerki niech glosuja na idola. Wole dude , moze nic nie wniesie ale na pewno na komora nie zaglosuje na tego..... szkoda ze kukiz odpadl.

Gość gość
w I na Kukiza w II na mniejsze zło: Dudę

Gość gość
W życiu nie zagłosuje na Komorowskiego. Zgodził się na podwyżkę VAT na 23 procent na ubranka dziecięce. I jakoś go nie interesował głos rodziców, którzy zebrali tysiące głosów pod referendum ws. 6 latków w szkole. Teraz mu się zachciewa słuchać głosu obywateli (nagle referendum ws. JOWow)!!!! Dzięki niemu będziemy pracować do 67 r, nie zawetowal żadnej ustawy. Jest tylko notariuszem PO, podpisuje wszystko jak leci. Utrzymanie Kancelarii Prezydenta RP jest droższe niż utrzymanie dworu królewskiego. Akcja dot. barów mlecznych to skandal. A ministrowie się posilsją w czasie pracy za państwowe pieniądze w restauracjach Nie jestem zwolennikiem PiS. Nie głosuję na Dude, tylko przeciwko Komorowskiemu. Nie twierdzę że ww problemy znikną, pewnie zawsze będą. Sprawy obywateli są istotne tylko przed wyborami. Moim zdaniem Komorowski nie zdał egzaminu dlatego trzeba dać szansę drugiemu. Porównując kampanie, Duda ma świetny sztab. Dobrze sobie radzi w rozmowach z ludźmi, co Komorowskiemu zupełnie nie wyszło. I ma 5 lat doświadczenia. On chyba spał te 5 lat. Liczę ze na jesień wejdzie Kukiz i rozwalić ten bajzel.

Gość gość
Dlug publiczny trzeba spłacić. A trzeba się zastanowić dlaczegopodatki poszly w górę . Fakt faktem zlikwidować by trzeba pelno nie potrzebnych stanowisk i dorwać sie do wypłat i premii samych urzędasów. A obietnica dudy 500 zl na dziecko ? Proszę ile trzeba pieniędzy na to by każdy dostal te 500 gdyby mu się należało. Rozwiązanie by bylo albo dlug publiczny poszedlby w gore albo my będziemy płacić większe podatki. Pieniadze sie z niczego nie biorą a rozwiązanie jakieś znaleźć by Duda musial . Tylko takiego nie znalazłby. Taka prawda . Nigdy nie będzie dobrze w Polsce bo Polacy za dużo chcą , wyplaty po ok 5000 tys , niskie podatki , wysokie zasiłki, wysokie emeryturki . Fakt faktem teraz jest ciężko ale po kazdej burzy wychodzi słońce. Tylko trzeba dostrzec nie które sprawy . A nie czubek własnego nosa.

Gość gość
Nie bredz, nikt nie chce wyplaty po ok 5000 zł, tylko godnie zyć czyli zarabiac 2 tys. a przy tym zeby chleb kosztowal proporcjonalnie do pensji a nie 4 zł (jadalny), zwykłe buty 30 zł a nie 130 zł itd. Pensja przeciętnego Polaka w tej chwili nie przekracza 2 tys. a ceny sa takie ze strach do sklepu wchodzic

Gość gość
A w ogóle ja proponuję, żeby przyszły Pan prezydent w ramach obietnic wyborczych zlozył zobowiazanie ze bedzie zarabial na swoim stanowisku wlasnie 2 tys.

Gość gość
Nie wiem gdzie ty żyjesz bo u mnie chleb zwykly krojony kosztuje 2,80 , buty kupuje tez za te 30 zl . Fakt zarabiam 1500 zl ale cieszę sie z tego co mam .

Gość gość
Ja niestety nie będę głosować, ale moja rodzina głosuje na komorowskiego, wole poczciwego komorowskiego niż dude, dzięki któremu Kaczyński będzie rozdmuchiwal katastrofę w smolensku co każdy wie do czego to moze doprowadzić.

Gość gość
Dokładnie, Kaczka na razie udaje, że zapomniał o Smoleńsku, ale niechy tylko Duda by wygrał (tfu tfu) to znowu zaczną jątrzyć i machać szabelką przed Rosją, że był zamach. To ja już wolę Komorowskiego nieroba, ale za to mamy stabilną sytuację polityczną z sąsiadami. Myślicie, że nie może być gorzej? Może. SZANUJMY POKÓJ PÓKI GO MAMY.

Gość gość
Na Kukiza w 1 . Teraz nie idę.

Gość gość
Mimo wszystko Komorowski dla Polski'

Gość gość
Ci ktorzy glosowali na Kom. chyba lubia wysokie podatki i prace do starosci. JAk tak lubia to podwyzszyc im Vat do 50% i wiek emerytalny do 80. Smieszne jak Kom. teraz podpisuje szybciutko ustawy, organizuje referenda, a w ciagu 5 lat co zrobil? Jak matki zbieraly 300 tys podpisow w sprawie 6 latkow to je olal. kto wymieni cos dobrego co zrobil dla ludzi.???JAk wygra mozecie spodziewac sie podobnej prezydentury. Babka na wozku zadaje mu pytanie a on mowi to co mu jakas kobieta szepcze do ucha. Wyobrazacie sobie Obame ktory robi to co jakas babka z tylu mu podpowiada?Prezydent musi wiedziec jak sie zachowac i co mowic w kazdej sytuacji.

Gość gość
gość wczoraj A w ogóle ja proponuję, żeby przyszły Pan prezydent w ramach obietnic wyborczych zlozył zobowiazanie ze bedzie zarabial na swoim stanowisku wlasnie 2 tys. A ja proponuję, żeby nie tylko prezydent zarabiał 2000 zł lecz cały sztab wszystkich urzędników w budżetówce. A pieniądze okrojone z płac przeznaczyć na spłatę długów, które ciągle rosną. W działach produkcyjnych gdzie wypracowuje się zysk przekraczający wzrost inflacji ograniczyć również zarobki adekwatnie do przyrostu cen produktów i usług.Należy ustabilizować popyt z podażą by wyjść z chaosu.

Gość gość
Nie wiem gdzie ty żyjesz bo u mnie chleb zwykly krojony kosztuje 2,80 , buty kupuje tez za te 30 zl . Fakt zarabiam 1500 zl ale cieszę sie z tego co mam . Kupujesz chleb za 2,80 ale ten z samych polepszaczy bo ten dobry bez i na zakwasie kosztuje 10zł. Buty za 30 zł. kupisz chińskie które produkują niewolnicy a które rozwalą ci się po 2m-c użycia a nasze skórzane kosztują 300zł.i więcej . No cóż niektórzy mają małe wymagania i chcą pracować i żyć jak niewolnicy.

Gość gośćmalaMi
Komorowski stabilnie? Mają sprzedać lasy i kolejne podatki zwiększyć. Mają też podnieść jeszcze bardziej wiek emerytalny. Wszystko będzie podpisywał co mu PO podsunie. Temu panu już podziękujemy.

Gość MadryNieDajeSobaManipulowac
Wojna z Rosją? Ktoś serio w to wierzy? Wiecie ile by trwała ta wojna? Jeden dzień, bo z Rosją nie mamy i nie będziemy mieć szans i każdy o tym wie. Nie będzie żadnej wojny, jesteśmy zbyt związani gospodarczo, zbyt zależni. Nawet gazu swojego nie mamy. Czym na tą wojnę pójdą? Czołgami z muzeum? Weźcie ludzie nie bądzcie debilami. Żadnej wojny nie będzie, bo to nie ma żadnego, absolutnie żadnego sensu. Wojna byłaby zagrożeniem, gdyby był choć 1% szans na wygraną. Nie ma. Nie ma też żadnych podstaw, żeby inne kraje do tego namówić. Idioci będą się bać wojny, uwierzą w zagrożenie i pozwolą żeby kraj dalej się staczał i był rozkradany. Obudzcie się i nie dajcie sobie wciskać tej papki!

Gość gość
gośćmalaMi dziś Komorowski stabilnie? Mają sprzedać lasy i kolejne podatki zwiększyć. Mają też podnieść jeszcze bardziej wiek emerytalny. Wszystko będzie podpisywał co mu PO podsunie. Temu panu już podziękujemy. x pewnie...lepiej żadnych reform,utrzymujmy górnikow,rolnikow i innych darmozjadow :o a ze sprzedaża lasów to to mit,za duzo spotów plastusia dudy ogladasz:o

Gość gość
Należy rozliczyć i zajrzeć do kieszeni wszystkim kolesiom i całej rodzinie rozliczyć K. tam jest sporo do zwrotu do kasy budżetu.Temu panu już wystarczy, trzeba dać szansę innemu.

Gość gość
Przekażcie głosy Kukiza na Dudę to jedyna szansa by coś zmieniło się w tym kraju. Człowiek młody, energiczny i myślący. Ma swoje zdanie. Dajcie mu szansę nie słuchajcie przyjaciół Komorowskiego. Oni trzymają się korytka z całych sił.

Gość gość
Dopisuję Kukiza do listy.I proponuję żeby zrobili tak wszyscy którzy nie chcą iść.

Gość gość
"Babka na wozku zadaje mu pytanie a on mowi to co mu jakas kobieta szepcze do ucha. " A D***e...tfu...Dudzie podpowiadano, aby zonke pocalowal bo to tak fajnie miedialnie wyglada :D Glupia jak but jestes. Kazdy prezydent ma swoich PRowcow :D Obama rowniez. Taki swiat.

Gość gość
Dzieci i komormaja tala więź ze córeczka z kartki czyta i kłamie o kredytach

Gość gość
A ktory polityk nie kalmie? :D Co ty naiwna jestes? Czy glupia? Chodzi tylko o to, abyt w tej fali klamstw znalezc postulaty, ktore bedzie w stanie spelnic. Nawet jesli nie doslownie. Komorowski to teap jakich malo ale Duda to czlowiek w rekach psychopaty. To realne niebezpieczenstwo dla Polski na pograzenie publicznych pieniedzy ( z waszych podatkow) na katastrofe w Smolensku (na setki analiz, komisji i bog wie czego) na budowe nastepnych oltarzy i innych swiatyn (zamiast na przedszkola, zlobki czy polityke prorodzinna) na walke z in vitro, na podniesienie przywilejow ksiezy itd

W pierwszej turze na Korin-Mikkego ;p A teraz na Dudę, choć nie jest moim idolem, ale nie można dopuścić do władzy Komorowskiego !

Gość gość
I Palikot, II Komorowski

Gość gość
A glosujcie krytyki na Komorowskiego tylko potem nie narzekajcie. Narzekacie a same wybieracie frajerów. Głupie nie dorobione kobiety

Gość gość
Po co głosować na tego samego debila?!!!!!!!! Pracować chcecie do 80 lat?!!!!! Kurwa zastanowić mi sie Proszę. Przez was idiota krajem rządzi a wy s**********e za granice. Wybieracie tuskolandie , komory i potem żyjemy w takim chlewie. Kukiz?? Może nie ma to co Komorowski. Ale prawda taka ze lepiej niż by rządził zwykły szary człowiek bez wykształcenia co wie ile trzeba wysiłku żeby przeżyć a nie jakis palant co ma w d***e biedne rodziny, dzieci i aby sie nachapac. Wole juz ma dude . Moze coś zmieni a moze juz nie ale na pewno nie na komora.! Teraz Wszystkiego sie chwyta aby zostać na stolku. Jego córka nawet nie wie co to kredyt! A p******i. Nie wiedzą co mówić i czytają z kartek a ojciec zdziwiony i wzruszony. Gdyby tak k***a sie wzruszyl jak pisalam do niego o pomoc!!!!!!!!! Rodzina kretaczy. Albo wcale nie maja kredytów a jak mają to kredyt na wille z basenem za które płaci tatuś z podatków. A my k***a nawet u dentysty doplacamy. Do okulisty? Wzrok stracisz prędzej. Na co idą podatki? !!!!!!! Pracować mam do tylu lat za 7 zl umowę zlecenie. Nawet świąt z dzieckiem całych nie spedzilam bo pracowalam bo kazali na sprzątaniu. Co mi po wykształceniu jak pracy znaleźć w zawodzie nie można? !!!!!! Glosujcie. Ja mam możliwość wyjechać do Niemiec. Wiec wam Powodzenia życzę. Na szczęście wyjeżdżam za miesiąc do rodziny która żyje godnie i tez tak zamierzam. Bo przez was idioci nic sie tu nie zmieni! !!

Gość gość
Najśmieszniejsze są te pytania "skąd pieniądze?" nie ma pieniędzy!". JAKBYSCIE TYLE NIE KRADLI TO BY BYŁY. Dla nich są pieniądze, dla tysiecy urzędników, dla rodzin polityków, dla nich nie ma kryzysu. Tyloo dla zwykłych ludzi jest, trzeba im zabrać, jeszcze podatek wziac od emeryta co ma mniej niż 1000, obniżyć z 2500 na 2000, z 2000 na 1500 bo nie ma, nie ma i nie ma... a wyp********ić w p**du połowę urzędasów z kancelarii prezydenta, obniżyć jemu pensję przynajmniej o 1/3, podwyższyć podatki tym najbogatszym, NIE KRAŚĆ z budżetu państwa, od razu by się kasa znalazła, moze nawet na wszystkie obietnice i więcej. Nawet jeżeli by spełnił tylko jedną z tych obietnic (bo coś musi) to warto na niego niż na tego, bo on będzie jeszcze myślał o II kadencji i wszyscy mu beda patzreć na łapy, niz na tego któremu już będzie wszystko jedno i będzie chciał jeszcze nakraść "na zaś" bo trzeci raz już się nie da.