Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowski: "Niech weźmie kredyt albo znajdzie inną pracę"

Polecane posty

Gość gość
Stary komorowski sam bedzie emerytem, wiec chce jak najweicej dla siebie.. W polityce same stare dizady wiec tylko na emeryturach im zalezy, pod siebe wszystko!@@@

Gość gość
Połączcie się ze mną w "bulu i w nadzieji" żeby mój los się wreszcie odmienił :P

Gość gość
Akurat mysle ze to emeryci sa najbardziej poszkodowana grupa w tym kraju. Nie stac ich nawet zeby leki ratujace zycie wykupic a mloda holota wozi sie w miastach furami za 300 tysiecy. Lepiej sie wezcie za to bydlo zwane przedsiebiorcami i inny bananowy syf, z warszawy gdanska poznania wroclawia i innych tego typu miast, tam tysiace walkow znajdziecie. Niby dlaczego stary emeryt ma orzymierac glodem zeby jakis szczyl mogl d**e niee wiadomo czym wozic i nie wiadomo co zrec.

Gość gość
empatia młodych porażajaca

Gość gość
Obecną polityką sterują same stare dziady, socjalistyczne próchna którym już na niczym nie zależy. Maniakalnie podcinają gałąź na której siedzą ograniczając poprzez biurokracje i podatki pole działania młodym prężnym i energicznym ludziom.

Gość gość
za 1200 zł wynagrodzenia za pracę tez mnie nie stać na leki... nie chodzi o to żeby inni mieli mniej ale żeby każdy miał to minimum socjalne.

Gość gość
Duda jest młody a obecny prezydent stary bez pomysłów stetryczaly zadowolony z siebie śpiący dziadek

Gość gość
Dla socjalistycznego dziadowskiego próchna z POPiS wzorem do naśladowania nie jest prężny liberalny gospodarczo Hong Kong, Singapur czy chociażby Nowa Zelandia, dla nich wzorem są komunistyczne łagry i obozy koncentracyjne.

Gość gość
smerfetka a mozesz dane podac ?

Gość gość
W Anglii :-)

Gość gość
Splacilas juz kredyt za studia ? Czy jeszcze na nie nie poszlas bo cie nie stac ?

Gość gość
A co jest złego w furze za 300 tysięcy? Znam ludzi, którzy takie mają. Zaskoczę cię, to ludzie, którzy nie są Żydami, SB-ami, resortowymi dziećmi. Mieli pomysł na interes, który chwycił i teraz odcinają kupony od swojej innowacyjności. Zazdrościsz? To dalej prowadź sobie katolicki żywot tj. od poniedziałku do piątku skręcanie części na taśmie, w niedzielę kościół, na święta słoiczki od mamusi i bida panie prezydencie bida, moja żona 15 rok w domu z dziećmi siedzi, bida panie, ale niech Pan powie tym strasznym Niemcom, że Polak choć biedny to dumny i ma nas po partnersku traktować, bo jak nie to skołujemy koalicję z Gruzją i Węgrami, aż im w pięty pójdzie.

Gość gość
olejcie studia bo to zmarnowany czas i pieniądze... po nich i tak będziecie pracować za 1800 brutto.

Gość gość
Nie skrecam zadnych czesci, jestem lekarzem. Uwazam ze emeryci sa okradani w tym kraju. Niemiecki dziadek jezdzi conajmniej nowym mercedesem c klasa i zwiedza caly swiat. Polskiego nie stac na co prestarium w aptece. Nie gadajcie ze emeryci sa czemukowiek winni. Najgorszy chlam to tzw polscy przedsiebiorcy, czesto gowniarze po 20 pare lat jak ten co srodki na odchudzanie sprzedawal w internecie i juz iles osob zatrul. Ale na lamborghini go bylo stac. Przedsiebiorczosc w polsce oznacza zlodziejstwo i tyle w tym temacie.

Gość gość
Nie są żydami, sb-ami i resortowymi dziecmi. Sa zlodziejami.

Gość iwona1991
jestem po studiach i niestety dopiero teraz do tego doszłam, że to tylko czas stracony. znalazłam prace (zlecenie) w zawodzie. w rok nauczyłam sie więcej niz na całym licencjacie. ZMARNOWANE lata. mogłam pracować i zbierać kase na wlasną firmę. reforma przydałaby się rowniez w szkołach. moze to zabawne ale wiele osob nie potrafi nagrać płyty czy zrobić formata. a informatyka jest chyba od 4 klasy podstawówki... jeden profesor powiedział"pracując na etacie pracujesz na czyjeś marzenia. mając swoja firmę, masz ludzi którzy pracują na twoje"

Gość gość
Mowilam ze lekarze są glupsi od inżynierów a za elitę się maja.

Gość gość
Glupi bo ty tak powiedzialas? Studia jakies najpierw skoncz albo chociaz podedukuj w domu.

Gość gość
Oczywiście ze są glupsi. Może wskutek tego ze chyba nie maja żadnych ścisłych przedmiotów na studiach. Tylko pseudonauki takie jak biologia. Zero logicznego myślenia, nawet nie potrafią diagnozy postawić i nawet nie chcą. Nie ma jasnych algorytmów w medycynie. Dlatego wszelki pomyłki są dozwolone a każdy ichblad można usprawiedliwić na milion sposobów.

Gość inżynier83
Popieram lekarza tylko że powinno się wiedzieć że każda grupa społeczna w każdym wieku ma te same bolączki... Są emeryci którzy muszą przeżyć za 1200 zł emerytury ale są też tacy którzy jej otrzymują w wysokości 4000 zł. Są ludzie młodzi który pracując otrzymują 1200 zł wynagrodzenia a w odróżnieniu do emerytów nie mają gdzie mieszkać a praca za 1200 zł dzisiaj jest jutro może jej nie być. Jaka przyszłośc nas czeka w takim kraju? to jest kpina... Mamy rodzić dzieci tylko co potem?

Gość gość
Przez ludzi uważających każdego przedsiębiorcę za złodzieja Polska jest krajem o zerowej innowacyjności i dlatego jaramy się, bo jakaś firma przyjdzie i zaproponuje właśnie skręcanie telewizorów. Ale co tam, Polak z pomysłem i własną firmą to złodziej wykorzystujący uciśnionych wąsatych Zenków. Zenek sam pomysłu na biznes nie miał to teraz niech nie narzeka Nie wyskakuj mi tu z niemieckim emerytem, bo oni nie mieli 50 lat w plecy. Znam paru Niemców i dla nich też skończyło się socjalne eldorado. Dobrobyt nie bierze się z podwyższania emerytur. Polska jest biedna, bo nie jest innowacyjna. Na emerytury potrzebne są pieniądze, a te daje tylko innowacyjna gospodarka. Lekarz zarabiający 1900 to też nieudacznik, najpewniej z kiepską specjalizacją.

Gość iwona1991
A słyszeliście, że to referendum które zarządził Komor, będzie zawierać pytanie, które zostało już uregulowane ustawą? Sztab nie wie co powiedzieć. Senat powinien odrzucić referendum. Bo jak Polacy mają głosować skoro już coś zostało ustanowione? hahaha śmiech na sali! Ten człowiek nas reprezentuje, a kompromituje się na każdym kroku!

Gość gość
Ignoranci w dziedzinach nauk ścisłych którzy podważają takie oczywistości jak 2+2=4 nie powinni mieć praw wyborczych. Lekarze to bardziej humaniści i niestety ich imbecylizm szybko wychodzi na jaw. Powinni mieć kartoteki trupów których pozbawili zycia

Gość gość
Lekarz sam zlodziej ale innych bedzie rozliczac.. Ale co do przedsiebiorcow to ma racje.

Gość gość
Uwazaj bo sie zaraz oplujesz wlasnym jadem. Trzeba bylo na medycyne isc i zmienic to srodowisko. Kolejny debil o iq krzesla ktoremu wydaje sie ze jest politykiem, ekonomista, historykiem, inzynierem, psycholgiem i socjologiem w jednym.

Gość gość
Chłopak pytający prezydenta "Jestem Studentem, mam bilet do Norwegii" to kandydat PiS-u, ma nawet zdjęcie z Sasinem ; )))))))))))) To są wszystko bardzo "spontaniczne" pytania, buhahaha.

Gość gość
"Ignoranci w dziedzinach nauk ścisłych którzy podważają takie oczywistości jak 2+2=4 nie powinni mieć praw wyborczych. Lekarze to bardziej humaniści i niestety ich imbecylizm szybko wychodzi na jaw. Powinni mieć kartoteki trupów których pozbawili zycia" Widzę że obrażanie innych to Twoja metoda na życie. Pochwal się sam co osiągnąłeś w życiu:) Polska nie może składać się z samych przedsiębiorców bo nie będzie komu u nich pracować. Państwo nie powinno się wpieprzać w życie przeciętnego obywatela. Nie ograniczać go podatkami, ustawami i urzędnikami. Co do lekarzy to nie wypowiadaj się bo jak tylko cos sie bedzie działo z ze zdrowiem ( oczywiście nie zyczę nikomu takich praoblemów) to całkowicie zdasz sę na ich inteligencję....

Gość gość
Utrzymanie Komorowskiego jest droższe niż utrzymanie królowej brytyjskiej!!!! biedne Państwo? Chyba to jakieś żarty :)

Gość gość
Pytać tylko może Olejnik , Kuzniar i Tadla ! Zrozumiano !