Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może założe tu konto xD

Jestem tak strasznie nakręcony xD

Polecane posty

Mam tak straszną ochotę, ale z moja kobitką już to robiliśmy w tym miesiącu, więc muszę czekać do następnego ... Moje życie erotyczne jest jak przeklęta wypłata, raz w miesiącu - i raczej nie jest jakieś super namiętne. Tyle fajnych dziewczyna w mieście a ja akurat musiałem sobie podwędzić kobietę z klasztory, ehh życie ma cholernie słabe poczucie humoru xD

Gość gość
ile masz lat? jak do 25 to jestem chetna, podaj @ :)

A jeśli mam odrobinkę powyżej 25 ? :P Z oczywistych powodów podam Ci poboczny mail xP Ale spokojnie, czytam i ten :) ktosiekwaw@gmail.com

Aż konto założyłem xD Moje kobieta po prostu kocha się raz w miesiącu xD nie pytaj czemu, nie wiem. Próbowałem już tylu rzeczy że nie wiem nawet co jest grane xD zawsze wymiguje się albo zmęczeniem, stresem albo jakieś wymówki z kosmosu xD Tak już od 2 lat, w między czasie wtopiłem sporo kasy w gadżety i inne śmieszne rzeczy z nadzieją że ją to zachęci xD Jedyne co udało mi się osiągnąć to ... uwaga: ja zrobię dobrze jej, a ona idzie spać bo już ją to zmęczyło xD Już się nawet tym nie przejmuję, rok temu zaczęło mnie to bawić :)

Gość sweetdreamKK
Ktosiek jak ja Cie rozumiem, mam to samo lub gorzej z moim mężem :-(

Gość moja_śpi_a_mi_się_chce
sweetdreamKK tak to już chyba jest że pary dobierają się nie do końca dobrze w temacie sexu

Gość sweetdreamKK
Moja śpi... Tak, chyba masz rację i w innych sprawach tez niekoniecznie :-D takie życie... Ale zawsze można spróbować umilić sobie życie samemu lub... W miłym towarzystwie ;-)

sweetdreamKK masz doświadczenie w umilaniu sobie życia w miłym towarzystwie? :) ar3k45@poczta.fm

Gość sweetdreamKK
Realnie nieee mam,ale nie wykluczam ;-)

może przejdziemy na @

Gość gość
Hmmm w jakim celu? ;-)

lepiej się rozmawia :)

Gość sweetdreamKK
Tzn.o czym chcesz rozmawiać, bo wiesz nie jestem łatwa :-D

o fantazjach i realizacji :)

Gość sweetdreamKK
Ok,poczekaj juz piszę ;-)

To wracając do tematu. Pożalę Wam się jeszcze troszkę :P Wczoraj zabrałem dziewczynę na super kolację, aż była pod wrażeniem restauracji (i dobrze, połowa pensji tam poszła xD). Po kolacji, poszliśmy do niej (a często nocuję u niej - mam bliżej do pracy). Ona dała mi kilka pikantnych żarcików i spojrzeń - co zawsze mnie nakręca ... i ... uwaga ... nasza upojna noc skończyła się jak prawie wszystkie upojne noce. Ona, zmęczona, odleciała jak tylko się położyła, a ja tradycyjnie, napalony z tel. w ręku i przeglądam sobie wykop, 9gag i inne pierdoły bo mi się spać nie chce. Może nie jestem mega doświadczony w sprawach związków, ale na razie mój wniosek jest tylko jeden - związek jest po to żeby mieć jakąś tam mniejsza lub większą perspektywę stabilizacji i tyle. Dużo lepiej się bawiłem jako singiel. Trochę mnie to wnerwia, uwielbiam się namiętnie kochać i uwielbiam też ostro się pieprzyć - a jak na razie kończy się na fantazjach i przeklętej bezsenności! O! Tyle z moich wypocin :)

Gość sweetdreamKK
Ktosiek próbowałeś z nią rozmawiać,powiedzieć jak Ty to widzisz.przecież z tego,co piszesz wynika,żę jest to trochę chora sytuacja...

próbowałem rozmawiać o tym, ale zawsze się kończyło na tym że jest zmęczona, ma dużo na głowie itp - moim zdaniem to słaba wymówka, którą słyszę od prawie 2lat xP jak wracam do tej rozmowy to kończy się na tym że jestem zły, ze tylko jedno mi w głowie ... ma trochę racji, lubię sex i raczej tego nie przeskocze xP

Gość sweetdreamKK
Przepraszam, mogę zapytać w jakim wieku jesteście? I rozumiem,że nie jesteście małżeństwem? ;-)

Gość gość
ktosiek, taniej luksusowa prostytutka by cie wyszła niż ta twoja, zresztą tutaj nie brakuje cichodajek. :D

Głupio by mi było na razie za to płacić xD Przyznałbym że przegrałem, gdybym zapłacił za sex xD Trędowaty nie jestem, tłusty też nie, nie mam nawet choroby tropikalnej ... więc istnieje cień szansy że jakaś niewidoma chętnie się ze mnie prześpi :P A tak serio, nie wymyślili jakiejś viagry dla kobiet xD ? Może bym jej do porannej herbatki dosypywał ;)

Gość gość
Moze ma kogos na boku, a ty nieswiadomy niczego szukasz w sobie winy. Kobiety czesto chwytaja dwie galezie jak malpy.

Gość gość
jakby nie spojrzec to i tak placisz, a seksu brak

Gość gość
tutaj dobrze zagadaj i cos wyrwiesz za free, ale dużo mężatek jest jednak nie maja oporow sypac sie. :)

Mówisz że jest tyle mężatek które są w stanie zdradzić swojego faceta ?:P Ehh, masarka ... nie mam szczęścia do kobiet xD Może zamiast szukać kobiety, po prostu kupie sobie jakiegoś fajnego tyllno-napędowca, zawsze mi dostarczy atrakcji w życiu i nigdy nie będzie marudził heheh :P

Gość gość
To co cie przy niej trzyma? Rozumiem że nie mieszkanie (mieszkacie osobno) chyba nie dzieci (bo nie wspomnialeś), więc co? Wspólny kredyt?

Gość sweetdreamKK
Właśnie dokładnie o to samo chciałam zapytać.po co jesteście razem,skoro nie układa Wam się w sprawach seksu.nie wiem,jak jest w innych tematach. Jestescie młodzi, maciek szanse ułoży sobie jeszcze życie każdy po swojemu ;-)

Gość gość
No ja np. zupełnie nie rozumiem tego autora... niby mu z nią źle, ale z nią jest choć nie musi... to on jest dla mnie dziwny.