Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anaaa22

5 tygodni na schudnięcie

Polecane posty

Gość gość
dałoby się to zrobić;)

I jak Wam kochane minął kolejny dzień na diecie?:)Pochwalcie się co zrobiłyście dzisiaj, dla samej siebie, dla poprawy swojego ciała i samopoczucia... ?Ja mogę pójść spać z czystym sumieniem i motywacją na kolejny dzień!:D

Gość Pola ale nie z przedszkola
ja też mogę iść spać z czystym sumieniem, zjadłam kolację o 17 , na obiad dietetyczna pierś kurczaka, trochę makaronu i mizeria. na kolacja kanapka z szynką, bez masła z pomidorem oraz jogurt naturalny. o 19 poszłam na trening, pierwszy raz ćwiczyłam z ciężarkami 1,5 kg a nie 1 kg i czułam różnicę :-) także cekam poniedziałku i kolejnego ważenia! najgorsze przed nami dziewczyny , bo weekend! trzymajcie się dzielnie

Dzisiaj mimo pewnego kryzysu wytrwałam na mojej diecie south beach i jestem z siebie dumna z tego powodu, oby tak dalej. Spędziłam sporo czasu w kuchni, bo najpierw chciałam zrobić sałatkę z brokułem, ale brokuł rozgotowałam to zrobiłam zupę z brokułem, cebulą i pieczarkami, którą zmiksowałam i wyszła taka papka. Średnio smaczna, ale jak już zrobiłam to zjadłam połowę a jutro pewnie skończę. Zrobiłam dzisiaj też sałatkę z moim dietetycznym majonezem fasolką czerwoną, pomidorem i 2 jajkami. Zrobiłam też fasolkę szparagową ze smażoną piersią z kurczaka i cebulką na dwa dni, bo w sobotę i w niedzielę pracuję i muszę wziąć obiad do pracy. W sumie to tyle. Jestem ciekawa jaka waga pokaże mi się w poniedziałek. Ale ogólnie dzisiaj zgodnie z założeniami mojej diety.:). Anaaa22 u mnie też brzuch jakby mniejszy się zrobił a co do wagi jaką chcę uzyskać, do końca nie wiem najlepiej by było żebym schudła coś koło 10 kg i wtedy bym zobaczyła czy mi wystarczy czy nie. Tak naprawdę cieszyłabym się gdybym i 8 kg schudła;P. Do jutra dziewczyny:)

Gość Ewelina11
dołączam się do Was:) mam 167 cm wzrostu, ważw na chwilę obecną 69,7kg. od niedzieli jestem na diecie, którą wymyślam sobie sama:) jem 3 posiłki w miare ze zdrowych, niskokalorycznych produktów. chodzę na fitness od poniedziałku (z przerwą regeneracyjną w czwartek czyli 6 razy w tyg). Dodatkowood środy stosuję Acai berry 900. Nie wierzę oczywiście w to co obiecują ale chciałam spróbować dla własnej opini:) na zszywce znalazłam też przepis na cudowny koktajl odchudzający w który nie wierzę jeszcze bardziej:) ale stwierdziłam ze spróbuje i napisze czy działa czy nie działa:) chce zrzucić podobnie jak Wy około 10 kg. odchudzam się od zawsze ;) mam nadzieje ze zaczynam ostatni raz:) bo juz kilka razy zaczynałam:) w najcięższym okresie swojego zycia ważyłam 75kg. teraz mniej więcej 70 ale chce 60 a ideałem bedzie 57:) czy któraś coś na temat Acai słyszała ze sprawdzonych źródeł? bo to co w necie to straszny reklamowy fejk;/

Gość FISC max low
Hej :) Ja wykonalam wszystkie cwiczenia, ktore powinnam i dodatkowo zrobilam kilka serii innych cwiczen. Forma chyba rosnie skoro to co sobie zadalam to juz za malo. Dzisiaj doloze kolejne wyzwanie :) Jestem zadowolona i to dodatkowy plus bo pragne wyjsc rowniez z psychicznego dolka. Trzymam za Was kciuki!

Gość anaaa22
To swietnie;) jest nas coraz wiecej..;D Ja dzisiaj zjadłam na śniadanko jajecznice z 2 jajek z cebulka i pomidorkiem, na obiad zjadłam mini porcyjke kurczaka z curry i fasolka szparagowa..(mniaaam;P) i teraz wybieram sie na grilla do siostry, ale juz wiem ze bedzie czekac na mnie rybka...;) do tego zrobiłam sobie sałatkę z pomidorem, ogórkiem, cebulka i jogurtem naturalnym...wiec mam nadzieje ze bedzie smakowało. Jak wrócę to mam zamiar pocwiczyc z Ewka...;) a u Was co tam kochane?;) życzę miłej, lekkiej soboty;*

Ja 6 dzień na sb, bez grzeszków, ale jakoś mam słaby entuzjazm, bo miało tak ładnie spadać a nie spada ładnie. Zobaczymy co w pn będzie. Narazie trzymam się dzielnie.

Cześć dziewczyny. ja dziś jestem mega z siebie dumna , bo byliśmy na obiedzie ze znajomymi w restauracji i ja jako jedyna wziełam na obiad sałatkę z pstrągiem ;-) a reszta towarzystwa rybę z frytami wcinali ;-) potem byłam na basenie 40 minut popływałam . na kolację zjadłam sałatkę taką już zrobioną z kurczakiem wędzonym z biedry, a na śniadanie kromka chcleba i 2 parówki. parówki tłuste , ale myślę że spaliłam :-) ja dziś i jutro nie idę na trening , te dwa dni na regeneracje ;-)

Gość Suny88
Witajcie :) To ja też do was dołączę. Moja motywacja to urlop za 56dni :D. Dziś mi mija 32 dzień walki o polepszenie figury. Jeżdżę na orbiterku minimum 4x w tygodniu od 30 min do 1h + A6W. Dodatkowo staram się unikać niezdrowego jedzenia. Ograniczyłam słodycze, białe pieczywo zastąpiłam pełnoziarnistym. Jem o wiele więcej warzyw. Nie głodzę się :) jem ok 1600-1800kcal. Dotychczasowe rezultaty po 30 dniach TALIA było 75cm jest 70cm BIODRA było 93cm jest 90cm PUPA było 103cm jest 100cm Moim głównym problemem są uda, pupa oraz CELLULIT Stosuję masaże szorstką gąbką, peelingi, serum, balsam antycellulitisowy... jakeś efekty są ale znikome :( Nie mogę stosować baniek chińskich itp wynalazków bo mam płytko unaczynioną skórę i pękają mi naczynka. Polecacie jakieś sprawdzone preparaty na cellulit?

Gość mine
suny88 na cellulit niestety najlepsze ćwiczenia... rób przysiady 3x15 powtórzeń, skłony dzień dobry na prostych nogach ( dobrze żebyś miała gryf od sztangi ale nawet z kijem od mopa/ miotły spróbuj tak żeby ta tulnia część się napinała) też 3x15powtórzeń u mnie po 2 mcach zredukowało prawie całościowo;)

Gość mine
*tylnia część ud

Gość Suny88
mine dzięki za radę na pewno dorzucę te ćwiczenia do codziennego zestawu :)

Gość Suny88
dzisiaj mam za sobą: - 30 minut na orbiterku - 8 dzień areobowej 6 weidera - 3 serie po 10 przysiadów - 2 serie po 10 wymachów nóg w pozycji leżącej na tzw. "bryczesy" Co do diety zjadłam do tej pory: I śniadanie - 300kcal pozwoliłam sobie na mały kawałek domowego ciasta drożdżowego z łyżeczką dżemu porzeczkowego + kawa II śniadanie - 300kcal 2 kanapki pieczywa pełnoziarnistego + odrobina serka śmietankowego + 1 plaster wędliny + ogórek, pomidor, sałata, rzodkiewka obiad - 500kcal 1/3 małej główki gotowanej, młodej kapusty, garść ziemniaków gotowanych posypanych natką pietruszki + mały kotlet mielony z szynki wieprzowej 100% podwieczorek - 100kcal - szklanka soku pomarańczowego kolacja - planuję 350kcal ;-) zapewne będzie podobna do II śniadania. w sumie wyjdzie ok 1550-1600kcal Co jecie?

Gość Ewelina11
Witam witam:) u mnie dziś rano trening body shape 55min:) śniadanko jajecznica z plastrem szynki z indyka z małym pomidorkiem z 2 jajek wszystko to na łyżce oliwy. do tego koktajl: szklanka mleka, mały banan, kiwi:) pyszniutki był polecam! obiadek pół piersi z kurczaka, do tego około 150g mieszanki chinskeij i 2 łyżki kuskusu. na deser 3 pierogi ruskie :D a teraz właśnie zjadłam kolacyjke czyli serek wiejski:) w sumie to jak zobaczyłam ze jest 17.50 to pozłam po ten serek po głodna nie byłam i zjadłam raczejz rozsądku niż z głodu:) może faktycznie ten Acai działa? a może sie już przyzwyczaiłam? w każdym razie jest super:) jutro mija tydzien więc rano się zważe i podam wynik odchudzania po pierwszym tygodniu:)

Hej. ja na śniadanie zjadłam 2 kanapki z szynką pomidorem i sałatą. na drogie śniadanie jabłko. na obiad pierś kurczaka w sosie z ziół prowansalskich, kolacja sałatka grecka. dziś nie ćwiczyłam, mięśnie muszą dpocząć. jutro u mnie też ważenie po tygodniu diety :-)

Gość Suny88
narobiłyście mi ochotę na pierś z kurczaka z warzywami :P Najważniejsze są centymetry :) Co do ważenia u mnie akurat jest to najmniej istotny wyznacznik bo jestem niska 155cm i ważę aktualnie 52-53kg co jest niby ok, a mam w pupie 100cm!! ;O. Mam mega drobną budowę kości zatem każdy nadprogramowy kg widać niemiłosiernie :( chciałabym do urlopu zjechać do wymiarów: TALIA - 65cm (5cm do zgubienia) BIODRA 85cm (5cm do zgubienia) PUPA 95cm (5cm do zgubienia)

Gość Ewelina11
Uuhuuu:D dzis, po tygodniu walki 69,0kg!!!! :D czyli -1,5kg;)

Gość gość
Hej. Suny czy moglabys podac swój przykładowy jadłospis?Powiedz czy od jazdy na orbim schuly ci uda?. gratuluje wynikow.

cześc dziewczyny , ja też w dobrym humorze u mnie po tygodniu na wadzę 1,2 kg mniej! :-) waże teraz 63,2 i do celu pozostało mi zrzucić 3 kg także jestem coraz bliżej :-) Ewelina gratuluję sukcesu! ładni ci waga spada :-)

Hej kochane;) gratuluje sukcesów... !;) Ja juz nie mogłam sie powstrzymać i dzisiaj rano stanęłam na wagę i tez mogę się pochwalić..;D 14 ważyłam 74,8 a dzisiaj 74 wiec w ciagu 4 dni niecały kilogram;) Dołączyłam dzisiaj do wyzwania z Tips for women na FB. "Wyglądaj w bikini jak bogini" gdzie przez miesiąc mam wykonywać poszczególne treningi, dla poprawy sylwetki na lato;) Jestem po 1 treningu i polecam Wam wszystkim!;) śniadanko: sałatka z pomidorka ogórka i cebulki z jogurtem naturalnym... Ostatnio uwielbiam..;D a do dalszych posiłków bede sie dopiero zastanawiać;) Mam takie pytanie, czy któraś z Was ma rozstępy? Ja zauwazylam ze zaczęły mi wychodzić delikatne na boczkach. Czy znacie moze jakieś dobre kremy lub inne specyfiki na to dziadostwo? ;( Miłego dnia;))

ja mam rozstępy, dostałam w ciązy. niestety rzaden przetestowany specyfik nie zadziałał :-( teraz mi wyblakły i mam nadzieję, że ćwiczenia je trochę uniewidocznią. mam je tak z boku brzucha na samym dole, że spod majtek prawie nie widać , więc tym się pocieszam , że na plaży nie będzie ich widać :-)

Gość mine
dziewczyny na rozstępy jest jeden sposób....poprostu je zaakceptować... ja mam cały brzuch po ciążach zmarszczony, za kolanami zawsze miałam do tego wew strona ud. Trudno taki urok skóry że jak popęka to jedynie zabiegi kosmetyczno-hirurgiczne ale takie specjalistyczne nie domowe a na to mnie nie stac :(. Co do surówek czy lekkich przekąsek to polecam wam na zastępstwo śmietany serek homogenizowany 0% z biedronki naturalny, ale są i smakowe u mnie jabłko i cynamon i owoce leśne. Wszystkiie około 140g/70kcal. Kosztuja 1,19zl więc warto spróbować ;)

W takim razie bede musiała je zaakceptować, mam rownież nadzieje tak jak Pola, ze dzieki ćwiczeniom chociaz troszkę uda mi sie je zmniejszyć. Ja rownież stosuje jogurty naturalne... Precz z śmietana;D

Gość FISC max low
Hej. Rozstepy trzeba pokochac, wtedy staja sie niezauwazalne hehehe ;) A ja do swoich wyzwan dolozylam nie jedno lecz kolejne trzy i jak wyrobie dzis i jutro to bedzie trzeba cos dorzucic bo z biegiem czasu moge wiecej a to dopiero 2 tyg minely. Cialo sie wzmacnia ale najbardziej widoczne zmiany sa w psychice a nie ciele wiec git .. Nie chce przestawac :)

jak wam mija dzień? u mnie bardzo dietetycznie. narazie bez grzeszków zaczynam 3 tydzień diety :-) na 19 idę na aerobik. niedługo kolacja , sałatka z tuńczykiem :-) dzięki za podpowiedź z serkiem z biedry, na pewno przy okazji wypróbuje :-)

Gość Suny88
gość - w udzie niestety nadal bez zmian :( 59cm w najszerszym miejscu. Dzisiaj nie ćwiczyłam :) mam pauzę na regenerację. Dzisiaj zjadłam: I śniadanie 325kcal godzina 5:30 50gram mieszanki musli, płatków orkiszowych i kukurydzianych 200kcal 150ml mleka 2% - 75kcal 1łyżka dżemu malinowego 10g - 20kcal kawa + 2 śmietanki - 30kcal W pracy zjadłam: II śniadanie 8:00 250kcal 2kawałki chleba razowego - 170kcal sałata, pomidor - 15kcal 2 małe plasterki kiełbasy krakowskiej - 40kcal zamiast margaryny odrobina serka bielucha z ziołami - 20kcal herbata bez cukru (na szczęście nie lubie słodkiej kawy/herbaty) 5kcal Przekąska godz: 11:00 235kcal -1kefir 250gram -110kcal - truskawki - 300gram - 100kcal - kawa 25kcal W pracy zjadłam: III śniadanie 14:30 250kcal 2kawałki chleba razowego - 170kcal sałata, pomidor - 15kcal 2 małe plasterki kiełbasy krakowskiej - 40kcal zamiast margaryny odrobina serka bielucha z ziołami - 20kcal herbata bez cukru (na szczęście nie lubie słodkiej kawy/herbaty) 5kcal obiado-kolacja 18:00 max 400-500kcal - ziemniaki gotowane + natka pietruszki 200kcal - 1mielony kotlet z szynki - 150kcal - buraczki - 50kcal Suma: ok 1500kcal może jeszcze coś małego zjem ;-) do 100kcal bo mnie ssie, a głodna nie zasnę :D Często na I śniadanie jem kaszke jaglaną z bananem itp ;)

Gość Suny88
wróóóć w udzie mam 56cm :D a nie 59cm.

Gość gość
Skakanka jest dobra na uda. Kiedys mialam 60cm i po porodzie wzielam sie za siebie i mialam 52cm w udzie. Od jutra zavzynam z wami. Trzeba tez wegle troche uciac.