Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zofia Adamsky

DuszaClub

Polecane posty

Gość Zofia Adamsky

Jak wyrwany ze snu, leniwie snuje się za kontuarem kelner, napełniając kieliszki kroplami tęsknoty, wypatrując z przestrzeni za drzwiami obrazu znajomego, acz widzianego już wyłącznie oczyma wyobraźni. Przelewa kielich nieobecnego faceta, śniącego na jawie o wczorajszym wspomnieniu przedwczorajszego snu. W rogu na podłodze leży Pan w rozluźnionym krawacie, osłabiony sączącym się życiem z rany w głębi duszy. Przy stoliku karminowe usta rozciągają się w połowicznym i mocno groteskowym uśmiechu, mającym świadczyć o pewności, że przecież to nic, że g****o mnie to obchodzi, Ty draniu... Liczę pozaginane kartki w kalendarzu wspomnień. Ze skrzydeł opadają kolejne pióra. To nic. Mam jeszcze kolana do chodzenia... Z dziurawego sufitu kapią czyjeś łzy. Podstawiam szklankę. Właśnie brakowało mi soli do tequili. Bo o limonce w tej zapadłej spelunie można tylko pomarzyć... tak... marzyć...

Gość gość
Poproszę zmrożoną pięćdziesiątkę dwa razy :)

Gość gość
Pusto. Chociaż cienie w kątach zachęcają, żeby się ukryć przed światem. Tak jest w każde popołudnie ?

Gość Zofia Adamsky
- Dla Ciebie i Twoich pragnień? Zapytał barman, co to się ocknął z niedowierzaniem na widok bezczelnie przyklejonego do ust uśmiechu. Jak nic, pomyliła drzwi...

Gość gość
Dla mnie. Odpowiedziała. Moich pragnień nie da się zaspokoić ;)

Gość Zosia Adamsky
- Ooo... gadająca wagina - spojrzał z zainteresowaniem Pan znad przeciekającego kieliszka.

Gość gość
Gadająca wagina ? Przynajmniej szczerze. Obrzydliwie mi się robi, kiedy widzę swoje odbicie w tych zaplutych oczach.

Gość gość
Czy mógłbyś nalać jednego, dla tego gościa ? Może się dopije i znów spokojnie ułoży na stoliku. Wolałabym, żeby nie siedział tu ze wzrokiem utkwionym w mój biust.

Gość Zofia Adamsky
Barman przeciera oczy ze zdumienia: "ki chuj? - myśli... wagina na wysokości biustu" Atmosfera nieco się ożywiła. Zmaltretowane myślami ciała wędrują wzrokiem w kierunku przybyłej. "Faktycznie, fajne cycki" - myśli Pan Kieliszek. "A to zdzira" - sztyletuje wzrokiem Pani Karminowe Usta. " Chyba się zlałem" - przemknęło przez myśl Panu Krawat. Zerknęłam, otaksowałam leniwym spojrzenie, wróciłam do świdrowania językiem w szklance. "Stawiam setkę, że strużka śliny z kącika ust Pana Kieliszka dosięgnie blatu za 3.. 2...1... już."

Gość Zofia Adamsky
Łeb mi pęka. A nawet nie piłam nic wczoraj. To pewnie właśnie z odstawienia... Całe szczęście, że lato u progu. Będzie można zrzucić na gorące dni i będące jedynym orzeźwieniem dobrze schłodzone piwo. Pewnie znowu zacznę gadać przez sen.