Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4luna4

Blada druga kreska testu, brak okresu 1,5 tyg ...

Polecane posty

Gość 4luna4

Cześć dziewczyny, Może wątek się powtarza. Jednak nigdzie nie znalazłam odpowiedzi, które rozwiałoby w 100% moje wątpliwości. Zacznę od początku... Spóźnia mi się okres ok 1,5 tygodnia, dokładnie tydzień i jakieś 3 dni. Musze dodać, że okres mam co ok 31 dni, czasem się spóźnił max 2-3 dni, ale raczej jest regularnie co te 31 dni, 32 dni. Nie chcę się sugerować regularnością, bo same widzicie, że jest bardzo różnie. Postanowiłam zrobić test ciążowy mimo, że prócz częstego latania do toalety nie zauważyłam innych dziwnych objawów. Zrobiłam test z samego rana i wyszła mi pierwsza czerwona mocno bordowa, natomiast druga po ok 5 minutach jasnoróżowa, ale wystarczająco widoczna kreska. Nie trzeba brać pod światło dzienne aby ją zauważyć. Myślę zrobić test za ok 3 dni, jeśli dalej nie dostanę okresu, aby mieć pewność i iść do lekarza. Myślę o tym od rana i nie mogę skupić się na niczym.. same wiecie jak to jest. Jak myślicie ? Objaw częstego siusiania , test z bladoróżową kreską i spóźnienie 1,5 tyg okresu to już oznaka wcześniej ciąży czy może pomyłka testu ? Podpowiedzcie mi coś, bo nie doczekam do poniedziałku. :)

Gość gość
moim zdaniem to ciaza, do owulacji musialo dojsc pozniej, stad tak malo wyrazna druga kreska w tescie. zaskoczona jestes tym? nie planowalas?

Gość gość
Wg mnie bankowo jesteś w ciąży

Gość gość
ciąża, też miałam jasną drugą kreskę i teraz mam córeczkę☺

Gość 4luna4
trochę jestem zaskoczona :) no to będziemy rodzicami :D dam znać za kilka dni :) !!

jeśli test pokazał bladą kreskę to prawdopodobnie będziesz mamą. ja zobaczyłam właśnie taką bladziutką drugą kreskę 5 miesięcy temu.:) jeśli chcesz mieć 100%pewności zrób test z krwi cena takiego badania to 50zł. :)

Gość gość
Idź do przychodni zrób test z krwi, nawetzzapłać, będziesz pewna, ale blada druga kreska to raczej TO!

raczej gratulacje ale sie mozesz testem tu pochwalic :)

Gość 4luna4
Dobra dziewczyny, W takim razie w poniedziałek lecę na badanie krwi :)

Gość gość44
Ja też taka mialam i teraz idzie mi 6 tydzien ciazy a beta z dnia na dzien większą:)