Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hermionetka

oczywiście że większość facetów boi się zarywać do najładniejszych

Polecane posty

Gość gość
Ty powodzenie to masz tylko wziecia nie masz.

Gość gość
a co ja nie mam oczu i nie widzę ludzi na ulicach....nie mam znajomych widzę jak się tworzą związki,koto jakiej jest urody,kto co wnosi do związku itd....

Gość gość
poza tym jak laski lecą na przeciętnych.....to czemu przeciętne nie sa z tymi prawiczkami z kafe buhahhahahaaaaa!!!!!

Gość hermionetka
To co ty widzisz , a to co jest, to mogą być dwie bardzo różne rzeczy

Gość gość
Mylisz się autorko myśląc że faceci te najładniejsze omijają ze strachu. Powody są zupełnie inne, ale nie chce mi się tego maglować w niedziele.

Gość hermionetka
Oczywiście, jaki znowu strach, przecież to wstyd, bać się :-D chodzi oczywiście o to, jakie te piękne są z charakteru :-P Hahaha

Gość gość
Nie wiem z czego się śmiejesz. Twoje zachowanie w temacie żenujące.

Gość gość
Szczerze to ktoremu o*******esz jak do ciebie podbije?

Gość gość
''To co ty widzisz , a to co jest, to mogą być dwie bardzo różne rzeczy'' wygląd to chyba każdy widzi nie? to ze przeciętny chłopak oceniany jest na brzydala tez ...nie? to ze brzytwa/przeciętna oceniana jest na ładna tez.... to ze facet dla charakteru schodzi z wymagań urody.... to ze praktycznie w każdym związku to facet jest ładniejszy,a do tego musi spełnić od groma wymagań,od podrywu,stawianie,zabawianie,samochód itd

Gość gość
haha:) ja jestem szczuplą piękną 20 latką, a wyszłam za mąż za biednego 56 letniego z długami, i tego nikt nie może zrozumieć

Gość gość
oczywiście mój mąz to jak Marek Kondrat

Gość gość
Znaczy masz faceta ale sie mizdrzysz do innych. Kurwa jestes czy frajera szukasz?

Gość hermionetka
15:00 Jakos nie widzę że przeciętny to brzydal a przeciętna to pieknotka -/kurde chyba muszę iść do psychiatry! ? ! ?

Gość gość
Te ładne z paskudnym charakterem tylko do zmacania na imprze sie nadają.

Gość gość
Widocznie nie jestes taka ladna jak ci sie wydaje.

Gość hermionetka
"A po drugie, masz za wysokie wymagania." A co jeśli faktycznie jest bardzo ładna, miła, i nie wymaga ani przystojnosci, ani kasy, ani bajeru? Nierealne, co? "Bo takich nie ma" :-D

Gość gośćgthyryyr
hermionetka,wiesz ja próbowałem zagadywać ,czy nawet potańczyć w klubie z ładnymi ale normalnymi (nie tupeciarami) ,ryzykując ze dostane w pieprz od jakiegoś gościa i zawsze byłem spławiany za to zaraz ta sama panna do której zagadywałem dawała się macać po tyłku i cyckach innemu.... próbowałem zagadywać również na portalach randkowych -pisałem do lasek ,każda olała :) ładniejszy kolega zagadał (tez miał profil) do laski która mi się podobała-odpisała . raczej nie jestem typem roochacza i nie uznaje przygodnego seksu ,chciałbym mieć jedna dziewczynę na stałe,nie jestem mega przebojowy,wolno zawieram przyjaźnie (chociaż nie mam jakiejś mega fobii społecznej ),ale ludzie raczej mnie lubią. jestem raczej przeciętny (czy nawet dla niektórych brzydki) z urody,bardzo chudy,za to dość wysoki (195/72),staram się w miarę ładnie i schludnie ubierać ,ale bez jakiś mega dziwactw (koszula,dżinsy,półbuty) i tyle wychodzi z waszych bajek o zagadywaniu do pięknych lasek,gdzie ciężko wyrwać nawet przeciętna dziewczynę

Gość hermionetka
:-( nie odpowiadam za wybory innych osób Mówię jak to wyglądało u mnie. Wiem że wiele dziewczyn bardzo odsiewa na podstawie wyglądu. Na żadnym portalu randkowym nie miałam nigdy konta wiec trudno mi powiedzieć , czy bym każdemu odpisywała. Najważniejsze dla mnie było zachowanie faceta. Zachowanie mojego faceta jak sie poznalismy wzbudzało we mnie zaufanie, czulam ze jest do mnie życzliwie i pozytywnie nastawiony. Wygląd taki, ze dopiero gdzieś po 5 spotkaniach zapamietalam jego twarz. Ubrań sobie nigdy sam nie kupuje, nosi to, co dostaje w prezentach. Takich dziewczyn jest więcej wiec życzę wytrwałości i powodzenia.

Gość gość
Te ładne z paskudnym charakterem tylko do zmacania na imprze sie nadają. X NO CHYBA żartujesz?od razu byś zęby zbierał z podłogi.

Gość gość
dobra ty jedna jestes uduchowiona i ,,sprawiedliwa,, ale więcej takich się nie znajdzie......

Gość hermionetka
Nie tylko ja mam równo pod sufitem... Ale fakt jak patrzę na dzisiejsze nastolatki to można sie przerazic

Gość zło olsztyńskie
cześć trala

Gość gość
Cos krecisz autorko. Kazdy normalny facet podbije do atrakcyjnej dziewczyny nawet jak jest zajeta. Wiec albo nie jestes atrakcyjna albo troche ladna z facjaty ale deska albo kaczka. Na takie facet popatrzy ale nie podejdzie. Jedynie jak dobrze obciagasz i obiecasz, ze polkniesz to sie ktos skusi.

Gość gość
Co to znaczy kaczka

Gość hermionetka
19:45 nie jest tak . większość się pogapi. Podejdzie 5 %: 4% to frajerzy z dennymi tekstami lub faceci z ego większym niż pokój, a 1% to będzie ktoś normalny.

Gość gość
Zaden normalny facet nie podbija do deski

Gość hermionetka
19:45, 23:28 tak, wiemy, że uwazasz się za supernormalnego faceta Temat został założony, bo poprzedniego dnia byłam w imprezowni z moim facetem i moją b ładną koleżanką i właśnie o tym rozmawialiśmy. On powiedział o tym z siostrą i że wystarczy popatrzeć żeby zobaczyć że za tymi ladnymi wszyscy się slinią, ale mało kto podejdzie. Ona potwierdziła to, z czym i ja się zgadzam. Dodam że za ładną uważamy rzeczywiście ładną i z klasą dziewczynę, a nie wyfiokowaną blacharkę czy inną dziunie z czarnymi brwiami od kwadratu.

Gość zbereznik
a to zle ze facet ma ego...? :P

Gość hermionetka
Wspaniale, ale nie powinno przytlaczać. A to łatwo poznać od razu czy ktoś jest w porządku, czy eguś z roszczeniową postawą wobec wszystkiego co mu się spodoba :-) witaj tu tralcia