Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile mieliście lat gdy skończył się u was okres buntu i porzuciliście metal

Polecane posty

Gość gość

na rzecz muzyki? :classic_cool:

Gość gość
jakieś 17/18

Gość niemama
W liceum mi przeszło, już przestałam słuchać tego ryczenia, przestałam ubierać się na czarno :P to była dobra decyzja

Gość gość
ja tez mam 19 lat i za metalem nigdy nie przepadalam. Dla mnie to nie muzyka, bez obrazy.

Gość gość
29 mam i nadal slucham metalu! Okres buntu sie nie skonczyl,ale lekko spowaznialam i pojawily sie nowe priorytety.kilka dni temu wsiadlam w pociag i dokad kasy starczylo..

Gość gość
No i git każdy słucha co mu sie podoba

Większosć fanów metalu to ludzie dorosli, widac to na koncertach, a ci co przestali słuchali dla pozerstwa i nigdy tak naprawde tej muzyki nie lubili, nie byli prawdziwymi fanami :) "W liceum mi przeszło, już przestałam słuchać tego ryczenia, przestałam ubierać się na czarno" Nic ci nie przeszło, bo nigdy nie byłas fanką metalu, jedynie pozerką. :) Jestem ciekawa jakich zespołów niby słuchałaś :)

Gość gość
Sory ale jak widzę dorosłego faceta czy babkę ubraną na "metalowo"... masakra z pewnych rzeczy się wyrasta

Ja mam 21 lat i czuje że jeszcze tak dużo metalu zostało mi do przesłuchania, bo to tak bogaty gatunek, że nie wiem, jak można przestać słuchać tej muzyki, może pozerki znające 3 zespoły na krzyż przestają słuchać, bo im się nudzi. :)

"Sory ale jak widzę dorosłego faceta czy babkę ubraną na "metalowo"... masakra z pewnych rzeczy się wyrasta " Ale nikogo nie obchodzą odczucia takiej ograniczonej osoby jak ty, która nie potrafi zrozumieć, że inni mają jakies hobby :)

Gość gość
słuchanie metalu czy w ogóle jakiejś muzyki nie można nazwać hobby tępa istoto

"słuchanie metalu czy w ogóle jakiejś muzyki nie można nazwać hobby tępa istoto" Tak, jezdżenia na koncerty, festiwale, kupowania płyt, codziennego zapoznawania się z nowymi zespołami, interesowania sie tą muzyka i jej kierunkami rozwoju, poszerzania wiedzy na jej temat nie można nazwać hobby, w ogóle :D

Gość gość
Nigdy sie nie buntowalam, z metalu i ubierania sie jak metal nie wyroslam.

Gość gość
nigdy nie miałem okresu buntu, a mam 26 lat i metalu słucham do dziś, a ty mun, debilu się zaloguj 🖐️

Gość gość
"gość dziś na rzecz muzyki?" x rozumiem, że pisząc "muzyka" masz na myśli jakieś techniawy, popy, disco czy inne szity? buahahahahah! :D:D to już wolę hard rock & metal :)

"Nigdy sie nie buntowalam, z metalu i ubierania sie jak metal nie wyroslam. " ja w ogóle nie rozumiem, czemu ludzie uważają metal za nierozwerwalnie związany z nastoletnim buntem :) niemała część metali jakich w życiu poznałam była dość "grzeczna", metale to pełne spektrum charakterów i postaw od buntowników do niemalże kujonów :P :)

Gość Kujawiak09
metal to dźwięki dla małointligentnych co widac po Kaszanaszatnistka :o

Gość gość
nie pamiętam dokładnie, ale 20-kilka lat:D jak oglądam swoje stare foty to nie wiem czy śmiać się czy płakać lol:D:D

Gość gość
Z Kaszanistką nie zawsze się zgadzam raz mnie wkurzyła ale braku inteligencji nie można jej zarzucić uważam że ona jest poprostu "inna"

Gość gość
ja nigdy nie doświadczyłam czegoś takiego jak bunt po postu byłam dobrze wychowana

Gość gość
Nie słuchałam nigdy metalu , wolę rock ale znam i 30latków, którzy nadal słuchają metalu i nic w tym dziwnego nie widzę ;)

"ja nigdy nie doświadczyłam czegoś takiego jak bunt po postu byłam dobrze wychowana " Zależy też czym jest bunt, ja nigdy nie uważałam rodziców za swoich wrogów, swoje nemesis, za to robić głupoty zdażało mi się i wtedy i teraz. :)

Gość gość
up

Gość gość
Szczerze? w wieku 14-15 lat przestałam tego słuchać. Słucham tylko symfonicznego i gotyckiego metalu, jest piękny i nigdy mi się nie znudzi. reszta gatunków mealu to porażka. szanuję, jednak dla mnie to wycie.

Gość gość
Pisząć" inna" napewno nie chodziło mi o jakiś autyzm jesteś inna bo nie piszesz cały czas o seksie i masz swoje zainteresowania czyli jesteś inna od pozostałych kafeterian.

"reszta gatunków mealu to porażka. " Dlaczego nazywasz skomplikowana, dobra, trudna w odbiorze muzykę "porażką" tylko dlatego, że sama jej nie lubisz? Dla mnie symfoniczny metal jest kiczowaty i popowy jak nie wiem :)